Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעניינת אותי השאלה האם באגזוזי פרי פלו או יותר נכון לדוד האחורי שזה המרכיב שהכי יכול להתבלות - אך גם לצנרת באם הורכבה..

(מדובר על חברות שמיצרות ולא דודי custom למיניהם)

האם לחלקים האלו יש בלאי שדומה באיזה צורה לדודים המקוריים מפח או שאורך החיים שלהם גבוה בהרבה מהדוד/צנרת הסטנדרטית שמגיע עם הרכב?

אם כן מה הזמן המשוער לבלאי הזה?

אם לא, מה הסיבה? חומרים יותר איכותיים? אופן פעולה אחר?

פורסם

ידוע לי שצנרות פליטה יכולות להירקב תוך פחות מחמש שנים.

אז אם זה רק קצה אגזוז זה יכול להיות 10 שנים אפילו בלי להתבלות, אבל אם זה מורכב ומפורק הרבה פעמים האיכות של הרכיב יורדת.

אפילו אם זה רק יד שנייה האיכותצ יורדת.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
ידוע לי שצנרות פליטה יכולות להירקב תוך פחות מחמש שנים.

אז אם זה רק קצה אגזוז זה יכול להיות 10 שנים אפילו בלי להתבלות, אבל אם זה מורכב ומפורק הרבה פעמים האיכות של הרכיב יורדת.

אפילו אם זה רק יד שנייה האיכותצ יורדת.

מאור.

אני שמעתי הרבה אגזוזים יחסית חדשים רעשים כמו של פחיות משוחררות בתוך האגזוז.

תלוי באיכות הבנייה.

קו---------------------------------------

פורסם
שלום,

מעניינת אותי השאלה האם באגזוזי פרי פלו או יותר נכון לדוד האחורי שזה המרכיב שהכי יכול להתבלות - אך גם לצנרת באם הורכבה..

(מדובר על חברות שמיצרות ולא דודי custom למיניהם)

האם לחלקים האלו יש בלאי שדומה באיזה צורה לדודים המקוריים מפח או שאורך החיים שלהם גבוה בהרבה מהדוד/צנרת הסטנדרטית שמגיע עם הרכב?

אם כן מה הזמן המשוער לבלאי הזה?

אם לא, מה הסיבה? חומרים יותר איכותיים? אופן פעולה אחר?

עקרונית, לדוד פרי-פלואו יש הרבה פחות בלאי מכיוון שהוא אינו בנוי מחדרים אלא מצינור אחד לכל אורכו וגליל שעוטף אותו, כמו כל דבר גם לדוד כזה יש בלאי,אבל הוא קטן משמעותית מבלאי של דוד רגיל.

בדוד רגיל המחיצות הראשונות לרוב מתבלות הכי מהר, זה קורה בעיקר בגלל הפרשי לחץ ו"בומים" שפוגעים בהן קודם, ולמעשה "מזעזעים" אותן, ככה שזה בתוספת של התחממות מהירה מאוד \ קירור מהיר מאוד באמת יכול לעשות שמות בדוד,

לעומתן אגזוזי פרי-פלואו, בגלל המבנה המיוחד שלהם מתנגדים הרבה פחות לזרימה של האוויר, ואין בהם כלל מחיצות שעומדות בדרכם של הגזים שנפלטים מהם, ולכן הבלאי הוא נמוך משמעותית, אבל גם כאן, לכל מוצר יש אורך חיים מאוד מסויים, הרשת שעוטפת את הצינור המרכזי בדוד לרוב עדינה ורגישה יותר מהמחיצות שבדוד רגיל, ומתחממת מהר גם היא (פחות מתקררת מהר שכן היא מבודדת מחלקו החיצוני של הדוד) אבל בכל מקרה, נקודות התורפה העיקריות של אגזוזים מסוג פרי פלואו הם בעיקר חיבורי ההלחמות של החלקים שהם למעשה הרגישים ביותר לשינויי הטמפ' הקיצוניים.

כמובן שחברות מוכרות \ ידועות \ מעלות נסיון רב יותר ייצרו דודים עמידים יותר...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אחזק את דבריך , בנוסף גם הבלאי תלוי מאוד בסוג החומר שבנויה ממנו הצנרת ווהדוד , וסוג החומר והרתכת שעשו בה את הריתוכים.

מן הסתם ריתוכים בפס נירוסטה עם TIG בארגון ובמקביל שימוש בנירוסטה בדרגה גבוהה יוכל להחזיק עשרות שנים בלי להחליד או להתפרק ,

רוב רובם של הדודים הלא פתוחים עשויים מפח ,אחת הסיבות העיקריות שהרבה אנשים שמחליפים דוד באוטו אחרי בלאי ,כבר הולכים על אפטרמארקט פתוח -היא איכות חומר , למרות שסופו של דבר הדודים הפתוחים רעשנים ולא ממש עושים משהו מועיל.

חן.

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...