Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים יוצאים מהאזוז????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי איזה 10 דקות ואז יצאתי מהאוטו כשהאוטו דלוק הסתכלתי על האגזוז וראיתי מעין נוזל שיוצא ממנו..זה תקין או שזו בעיה?

פורסם

זה היה בבוקר או בלילה? הכוונה היא כשהאוויר קר...

הגזים החמים שנפלטים מהמנוע דרך מערכת הפליטה לפעמים מתעבים ויוצאים כמים דרך האגזוז. יש לבדוק אם יש דליפת מים מהאגזוז ביום חם (או לפחות טמפרטורות סבירות) ואחרי שהרכב התחמם.

איתמר

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

יתכן שהדוד האחורי שלך רקוב (מבפנים כמובן...). נאגרים בו מים וכך בכל פעם שנפלטים אדים (כל הזמן בעצם) נפלטות גם טיפות מים איתם.

הכי טוב FSI!

פורסם

מתעלק ושואל שאלה אחרת.

האגזוז שלי משפריץ ( :wink: )פיח על הרצפה. מה הסיבה שיכולה לגרום לתופעה זו ? האם גם פה מדובר על תופעת הלחות ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מתעלק ושואל שאלה אחרת.

האגזוז שלי משפריץ ( :wink: )פיח על הרצפה. מה הסיבה שיכולה לגרום לתופעה זו ? האם גם פה מדובר על תופעת הלחות ?

שמוליק

כנראה או מקבל " את זה" לעיתים רחוקות,פעם ב...אז זה יוצא לו "בשפריץ"

אאאא פיחחח... :wink:

פורסם
היום נסעתי איזה 10 דקות ואז יצאתי מהאוטו כשהאוטו דלוק הסתכלתי על האגזוז וראיתי מעין נוזל שיוצא ממנו..זה תקין או שזו בעיה?

זו אכן בעייה קשה מאוד ,קוראים לה אי שימוש במנוע החיפוש של הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...