Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחפש מידע, תמונה של מבנה פנימי דוד אחורי ברשת אך ללא הצלחה. מישהו יודע איך הדוד בנוי ? אם נחתוך אותו לאורך, איך הוא ייראה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה.

אז בעצם, דוד פתוח הוא ללא כל משתיקי הרעשים שקיימים בפנים ? הוא ריק מכל תוכן ?

muffler-cutopen.jpg

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם הדוד האחורי בנוי כמו צינור אז זה בעצם זרימה חופשית אם בתוך הדוד הגזים נתקעים באיזשהו קטע ואז חוזרים יויוצאים אז הזרימה היא כבר לא חופשית.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

עניין הרעשים -

באגזוז רגיל יש ביטול רעשים על ידי פאזה הפוכה לגמרי. כלומר פאזה הפוכה נוצרת מתווספת לפאזה של רעש הפליטה וביחד הן מבטלות אחת את השניה, זה בניגוד להגברה שבה פאזה זהה מתווספת לפאזה זהה לה ואז הן מכפילות אחת את השניה.

באגזוז פתוח מכיוון שהוא פשוט צינור אחד, ברעש "מבוטל" על ידי שכבות של בידוד. כמובן ששיטת הפאזה עדיפה בהרבה על הבידוד, אבל היא יוצרת יותר התנגדות לגזים של הפליטה מאשר בדוד פתוח.

muffler-glasspack.jpg

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...