Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאוצה מ0-100 (סופר לנסר, ידני)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הגיוני שסופר לנסר 96 ידני מגיע ל100ב8 שניות ? (1.6ליטר)

זה רכב ראשון שלי שהוא בעל תיבת הילוכים רגילה ואני לא מעביר טוב הילוכים עדיין... אני עושה מ0-100 ב8שניות

אחי הגדול יעשה בפחות, זה הגיוני לסופר לנסר?

(גולף 1.8,רנו קליאו 1.8,הונדה 1.8 2008[אוטומט], הונדה 1.6 95, מאזדה 323 [אוטומט] 1.8 ) סופר לנסר יותר מהיר מ0-100 מכל מה שיש בסוגריים? (כולם גיר רגיל חוץ מהמאזדה 323 והונדה סיביק 2008 ) [[גולף שנת תשעים ומשהו וגם הרנו)

פורסם

לחבר היה לאנסר 1600 ידנית 97 אם אני לא טועה.

עושה סביב ה 11 שניות. בבדיקה מול כמה רכבים שעושים 11.

היא פותחת יחסית מהר, ההילוך השני שלה חזק יחסית. אבל אחרי זה האוטו לא זז

איך הגעת ל 8 אני לא יודע.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מד מהירות מראה נכון, בטוח.

גם שזה 8שניות זה בטוח, בדקתי עם סטופר בכביש ישר וגם וידיו וראיתי את הזמנים.

בהילוך ראשון הרכב מסוגל "לפרפר" בלי הפסקה ושאני מכניס להילוך שני (ב60קמ"ש בערך) הרכב גם "מפרפר".

כמו שהבנתי סופר לנסר יש להם פתיחה חזקה, אבל סגירה לא משהו. (סגרתי עם הידני 190 ועם אוטומט 230)

גם לי לא ניראה הגיוני 8שניות... איך אני בודק אם מורכב צ'יפ או שיש מנוע 1.8 בכלל..?

פורסם

אם הכל בטוח, אז למה אתה שואל אם יכול להיות?

אני אישית חושב שזה יותר מדי לרכב הזה. ראיתי סופר לנסר שסוגרת 100 ב-6.7 שניות. נראה לי שיש לאוטו שלך איזה בעיה.

פורסם

מה אתם חושבים אני צוחק...? אני יודע ש8שניות זה לא הגיוני, אבל השאלה איך אני בודק אם יש צ'יפ או מנוע 1.8 או משהו אחר?

פורסם

יאשה היה סוגר 300 עם הסיאט מלאגה, 0-100 ב4.6 שניות, היום הוא נוסע לאט על ב.מ.וו ואני בטוח שהוא עושה 0-100 בפחות מ10 אבל אני לא סגור על זה .

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...