Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מצלמת רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים ברכב מצלמת רוורס, השאלה שלי היא אם כל אחד שמוכר את המצלמות האלה ואומר שהוא יודע להתקין יכול להתקין? זאת אומרת, זה לא בעיה לחבר חוטים ברכב, ובכלל לחבר את זה לתיבת ההילוכים? או שאני עשיתי פיל מנמלה? והאם מומלץ לעשות את זה אצל כל אחד או רק בחברה?

תודה.

פורסם

LOL מה קשור תיבת הילוכים?

זה מתחבר למנורת רוורס.

ולא הבנתי מה אתה שואל. אתה שואל האם מי שמציע התקנה באמת יודע להתקין, או שהוא משקר?

פורסם

כבר כתבתי פה על מערכת חדשה שאני הולך לבדוק. כרגע היא עוד לא נמכרת, רק החל מפברואר, אבל על פי הבדיקות שלי מדובר במערכת חכמה במיוחד.היא מותקנת באופן קבוע לרכב ובין השאר יש לה גם מצלמת רוורס. חוץ מזה יש בה עוד פיצ'רים לא רעים בכלל. שוב- לא ראיתי, רק קראתי בנתיים ונרשמתי באתר שלהם לקבל עוד פרטים. אם בא לך להשקיע קצת יותר מרק במצלמת רוורס- קונסולת קומודו. וכאן נרשמתי http://www.comodoconsole.com/temp/comodo/

פורסם
כל אחד שמוכר את המצלמות האלה ואומר שהוא יודע להתקין יכול להתקין?

תודה.

השאלה/תשובה מורכבת משני חלקים

1. כן, כל אחד יכול להתקין זה לא כזה מסובך אני משער שמישהו עם טיפה חוש טכני (או חובבן) יכול להתקין אותה גם

2. לגבי החלק השני פה מדובר יותר בדעות קדומות. כשהתקנתי דיבורית לרכב הקודם שלי והתקנתי אותה באותו הבית מקום שמעתי את אחד מהעובדים אומר שאחד החברים/מכרים שאל אותו אם להתקין אצלהם והוא אמר שלו כי הם חובבניים וההתקנה לא מקצועית. כמו כן אני זוכר שפעם אחת לאחר ההתקנה כשהפעלתי את האיתות הוא לא עבד אבל זה היה פעם אחת.

יתכן מאוד שהמקרה שלי לא מייצג, אין שום מניעה מהתקנה במעמד הקניה.

פורסם

כי מצלמת רוורס או אפילו זה חיישנים זה לא איזה דיבורית, כי אחרי הכל זה גם מתחבר לתיבת ההילוכים אז בקטע הזה הפחד שלי מההתקנה..

פורסם

אם אני לא טועה זה מתחבר למנורת רוורס אבל תבדוק את זה.

חיישני רוורס מתחברים למנורת רוורס בוודאות ולא לגיר.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...