Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי פיאט 127 שנת 76

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד הצלה של רכב אספנות לפני גריטה !

פיאט 127 שנת 76 עד לפני 3 שנים היתה עם טסט במצב מעולה יחסית לשנה, עמדה בחנייה סגורה כל השנים,שלמה לחלוטין.

היום הבאתי אותה הביתה אחרי טיפול קצר גם הנעתי אותה ועשיתי סיבוב פשוט אוטו מדהים!

מעניין אותי כמה נוסעת דור 1 כאלה יש בארץ (בערך)..כי אני לא ראיתי הרבה....

31012011691.jpg

31012011693.jpg

31012011694.jpg

חבר מועדון ה-5

פורסם

איפה אתה מוצא אותם?!:shock: תתחדש, אחת מהמכוניות המגניבות של התקופה לדעתי!8) יש עדיין כמה, אבל ממש לא הרבה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איפה אתה מוצא אותם?!:shock: תתחדש, אחת מהמכוניות המגניבות של התקופה לדעתי!8) יש עדיין כמה, אבל ממש לא הרבה...:?

לא יודע איך אבל המזל משחק לי והן באות אלי חחח

חבר מועדון ה-5

פורסם

תתחדש ואכן יחסית המכונית במצב לא רע.

מה מצב החלודה בנקודות הקריטיות של הפיאט 127 כמכסה מנוע, מכסה תא מטען, בתא המנוע ליד תושבות בולמי הזעזועים ובדופן האחורי ומתחת לפנסים האחוריים ובח הרוחב שבתחתית השמשה הקדמית?.

בברכה - רפי לין

פורסם

בקרית ים, ליד בית הספר ימית - עומדת אחת כזו שהייתה במצב מעולה עד לפני כמה שנים. ניסו לכסות אותה, אבל לאט לאט היא הופכת למסננת. שמישהו יציל אותה.

פורסם

תתחדש

יש בחולון אחת שנת 1973 אם אני לא טועה. צבע אדום לא במצב נסיעה , בלי טסט מספר שנים במצב גרוע , יכולה אולי לשמש תורמת חלקים.

רוצים עליה 3000 ש"ח.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תתחדש !!!

כל רכב כזה (127 דור 1) עושה לי דז'וו, ל-127 מודל 72' שאבי קנה מ"אויס" ממש ערב מלחמת יום כיפור (גם לי היתה פעם אחת, אבל דור 2 מודל 81').

תהנה מהשיפוץ !

alfa 156 2.5.

פורסם
תתחדש ואכן יחסית המכונית במצב לא רע.

מה מצב החלודה בנקודות הקריטיות של הפיאט 127 כמכסה מנוע, מכסה תא מטען, בתא המנוע ליד תושבות בולמי הזעזועים ובדופן האחורי ומתחת לפנסים האחוריים ובח הרוחב שבתחתית השמשה הקדמית?.

בברכה - רפי לין

מכיוון שעמדה במקום סגור אין כמעט חלודות ועם יש הם ממש קטנות...

חבר מועדון ה-5

פורסם
תעמוד בשוק ותמכור קמעות למזל. :lol:

איזה יופי, נראית מצוינת כמו כל שאר המציאות שלך. אולי תמצא לי פורד טרנזיט???

תודה פורד טרנזיט עוד לא ראיתי אבל אם אני ימצא אני יגיד לך...

חבר מועדון ה-5

פורסם
בקרית ים, ליד בית הספר ימית - עומדת אחת כזו שהייתה במצב מעולה עד לפני כמה שנים. ניסו לכסות אותה, אבל לאט לאט היא הופכת למסננת. שמישהו יציל אותה.

+1.

מדובר על יותר קרוב לביה"ס מוריה. מדובר על רחוב ישראל ישעיהו.

משכנתא זה קל

פורסם
תעמוד בשוק ותמכור קמעות למזל. :lol:

איזה יופי, נראית מצוינת כמו כל שאר המציאות שלך. אולי תמצא לי פורד טרנזיט???

אם מעניין אותך, יש אחת דור 1 בכפר סבא, משמשת כמחסן.

• תוכן חדש...