Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עם כרטיס YOU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המערכת תעדכן את המחיר מס' שניות לפני שהדלק יתחיל לרוץ (קרי,אחרי שהכנסת את הכרטיס הנחה בהתחלה,ואחרי שהקשת ת.ז ומס' רכב,אז לפני התדלוק עצמו תראה את המחיר מתחלף)

לפעמים המחיר לא מתשנה במשאבה ורק בקבלה תראה שחסכת כך וכך שקלים.

שמתי לב שיש תחנות שזה משתנה במשאבה ויש כאלו שזה לא מתעדכן אלא רק אח"כ בקבלה.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו חדש שנתקלתי בו השבוע, המתדלק מסר כי ההנחה אינה ניתנת בסכומים קטנים, ולכן צריך לתדלק במחיר של 100 ש"ח ומעלה (לפחות) כדי לזכות בהנחה.

אני מתכוונת לשלוח מייל בנושא לחברת דור אלון ולשמוע את תגובתם בנושא והאם הדבר נכון.

כשאענה אעדכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

נאבד לי כרטיס התדלוק וההטבות הבסיסי , ומאז אני לא יודיע איך לקבל כרטיס חדש , למרות פניתי החוזרות לשירות לקוחות ללא תועלת , אני לא מתכוון לכרטיס האשראי, אלא לכרטיס ההנחות 

בתאריך 14.5.2013 בשעה 20:55, edan82 כתב:

השאלה עבור חבר, הוא מעוניין לרכוש אחת משנתוני 2011 ומעלה.

האם יש דברים ספציפיים שעליו לבדוק? מחלות ידועות?

האם הגיר (DSG 8?) סובל מאותן מחלות של ה-DSG7 של VAG?

אשמח לכל מידע וטיפים רלוונטים.

תודה.

פורסם

עדיין הם משווקים את זה? יש לי את הכרטיס הנחות שלהם עד היום ומכיוון שאני ממלא בשירות עצמי הוא נטול ערך. למה אתה צריך אותו?

ד"א, הערת שירשור בן 10+ שנים כדי לשאול את זה?

• תוכן חדש...