Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראיתי לפנה כמה ימים שני רכבים עם צנרת ובסופה אין דוד אלה יציאה כמו של אופנוע

דוגמא :dartizumi2.jpg

רציתי לדעת מה נותן סוג כזה של אגזוז ?

והאם הוא מרעיש יותר מזרימה חופשית רגיל ?

פורסם

את זה שאין דוד אני יודע אבל הכוונה שלי אם זה מרעיש יותר מדוד זרימה חופשית רגיל ?

ואיזה צנרת התכוונת ?

פורסם

רשמת ובתמונה יש צנרת , ז"א מהסעפת עד הסוף צנרת ללא ממירים , והצינור עצמו זה לא דוד בכלל זה רק צינור , תחשוב איזה רעש יהיה לך עם יהיה לך רק ממיר, דוד אמצעי , בלי כלום בסוף, אני מאמין רעש של טרקטור.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

בחלק מהמכוניות יש דוד גדול לקראת סוף הרכב וצינורות פליטה עד לסוף הרכב

VQAFwdsJgCAUANAL7ePbijZoDDMxAlG8V9zEHRqv_z46R8zfO2DA4ybwriJcRGXjvPfOkGoIdARHviHlhMznxEvNZ_O0JxcDcqmsMdIuQq9Wac3uEgF-?m=1&g=1

* בתמונה דוד משודרג של MAZDA 3

בדיוק כמו בצורה המקורית

נתי

פורסם

למה אתה מתכונן שזה לא בריא ?

יש לי מנוע 2.0 F20Z1 ישמעו יותר רעש מ1.6 ?

וזה יכול לפגוע בביצועי המנוע ?

פורסם
למה אתה מתכונן שזה לא בריא ?

יש לי מנוע 2.0 F20Z1 ישמעו יותר רעש מ1.6 ?

וזה יכול לפגוע בביצועי המנוע ?

לא בריא לאוזן :lol:

פורסם

האוזן זה לא הבעיה שלי ;)

רציתי לדעת אם אני יחליף את כל הצנרת בלי ממירים ובלי כלום בדרך ,ל3 אינץ זה יפגע לי במנוע בצורה כל שהיא ?

פורסם

זה כמו באגזוזים של רכבי ראלי או רכבים תחרותיים,

אין שום דוד אלא רק צינור

מרעיש בצורה מזעזעת, קשה לי להבין איך אפשר לסוע עם דבר כזה יום יום

מה גם שאין לך שום סיכוי לעבור טסט, גם לא בקומבינה (אלא אם הבעל בית של המכון טסטים הוא חירש )

פורסם

רציתי לדעת אם אני מרכיב על הרכב צנרת מהירידה של הסעפת עד הסוף בצינור 2 אינץ חיצוני ועובי חומר 1.2 זה יכול לפגוע במנוע ?

הצינור יכול להישבר בגלל דקות החומר או משהו בסגנון ?

פורסם
זה כמו באגזוזים של רכבי ראלי או רכבים תחרותיים,

אין שום דוד אלא רק צינור

מרעיש בצורה מזעזעת, קשה לי להבין איך אפשר לסוע עם דבר כזה יום יום

מה גם שאין לך שום סיכוי לעבור טסט, גם לא בקומבינה (אלא אם הבעל בית של המכון טסטים הוא חירש )

אתה בן אדם פסימי, תתפלא לשמוע שיש רכבים שעוברים טסט גם מבלי שהם נמצאים במכון טסט.

עצוב אבל נכון:|

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טוב, מאחר והנושא מדבר על רעש וקומבינות, אין שום קשר לפורום שיפורים ולכן ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...