Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני בעל פורד מונדאו שנת 2007 דגם ישן.

צריכת הדלק של האוטו הזה פשוט מוגזמת, רציתי לשאול האם באוטו החדש הם סדרו את הבעיה?

והאם יש דבר כזה "טרייד-אן" במונדאו הישנה לחדשה?

תודה לעונים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אקורד ופאסאט מזמן מחוץ למשוואה עם המחירים הלא הגיוניים.

כי אתה יודע לנבא את מחירי הפאסאט החדשה שעוד לא התחילה להימכר?

עם כל הכבוד ל"משוואה" שלך, על הכביש אתה רואה הרבה פאסאט, ובקושי את האוניה הזו שעכשיו סוף סוף קיבלה מנוע ראוי. אז פה בפורום נורא מתלהבים מהנתונים - וגם אותי הם מרשימים; אבל הבה נמתין שנה ונראה מה יקנו הפרטיים - ויותר מזה, מה תהיה תגובת צ'מפיון מבחינת תמחור ומנועים. נהיה פה מעניין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כי אתה יודע לנבא את מחירי הפאסאט החדשה שעוד לא התחילה להימכר?

עם כל הכבוד ל"משוואה" שלך, על הכביש אתה רואה הרבה פאסאט, ובקושי את האוניה הזו שעכשיו סוף סוף קיבלה מנוע ראוי. אז פה בפורום נורא מתלהבים מהנתונים - וגם אותי הם מרשימים; אבל הבה נמתין שנה ונראה מה יקנו הפרטיים - ויותר מזה, מה תהיה תגובת צ'מפיון מבחינת תמחור ומנועים. נהיה פה מעניין.

מדובר על הפאסאט הנוכחית.

וכן בהחלט דרגת הרכבים האלו מעניינת מאוד עכשיו.

זה ממש דורש שיעשו מבחן השוואתי בין המונדיאו לC5 לסופרב ולאופל.

פורסם

את הפאסאט 2.0T הקודמת צ'מפיון תמחרו במחיר שערורייתי, והתבססו על ה- 1.8T. נראה מה יהיה כעת - לפי פרסומים קודמים לא התכוונו להביא את ה- 2.0T. מעניין איך ידאגו לבידול הפאסאט. אולי כי זה VW? לא נראה לי שיחזיק מים. אולי כי המנועים שלהם נקיים יותר?

פורסם

בידול הפאסאט??

VW?

לפולסווגן יש הפעם הרבה תחרות,ותחרות חזקה מאדדדד,המונדאו,ה508 החדשה,האקורד המתוחה.

כולן מכוניות איכותיות,מרשימות,בעלות טכנולוגיה מתקדמת.

ככה שVW ו/או צמפיון יכולים "לבדל" את הפאסאט עד מחר בלילה,הם ישארו עם בונדד מלא ברכבים מלאים באבק!.

פורסם

חבשתי במנוע אקו-בוסט יגיע לכל הגרסאות.

בכל מקרה, אני מקווה שהם חיזקו את המזגן, כי כרגע זו נקודת חולשה מאוד רצינית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

צודק במיליון אחוז!! המנוע מעולה,רכב מפואר הכל טוב ויפה אבל למנדאו הקודמת היתה ועדיין יש בעיה במזגן שביום ממש חם ואצלנו בארץ זה קורה לפעמים:wink: המזגן פשוט לא מורגש ! .

:fadein:
פורסם
בידול הפאסאט??

VW?לפולסווגן יש הפעם הרבה תחרות,ותחרות חזקה מאדדדד,המונדאו,ה508 החדשה,האקורד המתוחה.

כולן מכוניות איכותיות,מרשימות,בעלות טכנולוגיה מתקדמת.

ככה שVW ו/או צמפיון יכולים "לבדל" את הפאסאט עד מחר בלילה,הם ישארו עם בונדד מלא ברכבים מלאים באבק!.

אני לא חושב שהפאסאט טובה יותר (ואין לי דרך גם לדעת, כי לא ניסיתי אף אחת מהן; למעשה אני לא חושב שיש מישהו בארץ שניסה את כולן), אבל אם אתה חושב שבידול הוא לא חלק מהעניין, אז כנראה שכל הפרסומאים ואנשי השיווק יכולים ללכת הביתה...

פורסם
על הכביש אתה רואה הרבה פאסאט, ובקושי את האוניה הזו שעכשיו סוף סוף קיבלה מנוע ראוי.

אני לא יודע באיזה כביש אתה מסתובב, אבל על כבישי ישראל עלו ב-2010 כמעט פי 3 מונדיאו בהשוואה לפאסאט.

התמונה ב-2009 לא הייתה שונה בהרבה, וב-2008 המכירות של שתי המכוניות היו כמעט זהות.

פורסם
אני לא יודע באיזה כביש אתה מסתובב, אבל על כבישי ישראל עלו ב-2010 כמעט פי 3 מונדיאו בהשוואה לפאסאט.

התמונה ב-2009 לא הייתה שונה בהרבה, וב-2008 המכירות של שתי המכוניות היו כמעט זהות.

הוא שאמרתי - כנראה בפרברי הליסינג.

פורסם

אתם ממהרים להספיד את הפאסאט שגם עם נפח מנוע והספק נחות מציגה ביצועים כמעט דומים לשל חברותיה לסגמנט וסביר להניח שגם תציג קפיצת מדרגה מבחינת איכות חומרים ויוקרה, כך שסביר להניח שתשאר כאחת ממובילות הסגמנט ובצדק.

פורסם

מדובר ברכבים בסגמנטים שונים.

בעיקר בגלל מחיר וסטאטוס.

זה שמונדיאו רוצה להתקרב מלמטה ולנגוס - זה בסדר.

מצד שני היא בורחת מעלה מהמשבצת הרגילה שלה - קרי רכב מנהלים בליסינג (מאזדה 6 וכו').

איזו גישה יותר כדאית ליבואן?

כאן זה כבר שאלה של מיצוב, רווחיות וכמות יחידות שהיצרן מקציב.

בכל מקרה - איזה רכב טוב יותר - זה נראה לי שייך שרשור נפרד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני לא חושב שהפאסאט טובה יותר (ואין לי דרך גם לדעת, כי לא ניסיתי אף אחת מהן; למעשה אני לא חושב שיש מישהו בארץ שניסה את כולן), אבל אם אתה חושב שבידול הוא לא חלק מהעניין, אז כנראה שכל הפרסומאים ואנשי השיווק יכולים ללכת הביתה...

אני לא קונה כל מה שמנסים למכור לי.

פורסם
הוא שאמרתי - כנראה בפרברי הליסינג.

וזה משנה את העובדה שפורד מכרה פי 3 מונדיאו מאשר פולקסווגן פאסאט איך בדיוק?

מכירות לציי רכב הן חלק מתעשיית הרכב בכל העולם. חלק גדול מאוד של מכירות פולקסווגן, מרצדס וב.מ.וו בגרמניה, הוא לציי רכב.

האם זה הופך את אותן מכירות ליסינג ללא נחשבות? פחותות בערכן? כי אני לא מכיר חברה שתוותר על מכירת מאות ואלפי יחידות

כי היא רוצה למכור רק ללקוחות פרטיים. דברים כאלה קיימים רק בשפת שיווק מכובסת. "מכרנו מעט כי התרכזנו בשוק הפרטי".

כן, בטח. תירוץ כמעט משכנע למכירות נמוכות כמו "היצרנית לא סיפקה לנו מלאים בגלל ביקוש באירופה, אחרת היינו כובשים את השוק".

פורסם

Croc - הפסאט אינו רכב פרימיום, זה שיש פריירים ששילמו 200K על רכב ברמת גימור COMFORTLINE זה סיפור אחר.

היום הם רואים כמה המחיר התרסק בשוק המשומשות. אפילו אוטו דיל אמרו בכתבה בידיעות שכדי למכור פסאט הם מתחילים בהורדה אוטומטית של 10K ש"ח.

הפסאט אכן התחילה מהפיכה של איכות אבל היא בכל זאת VW ולא אודי על אף חברת האם המשותפת.

למונדיאו התנהגות כביש מהנה ועדיפה, ומבחינת איכות נסיעה היא עולה על ה- VW.

• תוכן חדש...