Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מהיום(יום ו' 28/01/2011), תחל דלק מוטורס בשיווק פורד מונדאו החדשה, השינויים מהדגם הקודם הם הן במראה והן במנועים.

מבחינת מראה:

חיצוני-עדכון סבכה קידמית חדשה, פנסי לד קידמיים, פנסים אחוריים, קווי מתאר בצידי הרכב ועוד עידכונים קלים.

פנימי-תא הנוסעים עבר מייק אובר, איכות החומרים עלתה, הבידוד יותר איכותי מבעבר, והעיצוב יותר בוגר.

מבחינה מכנית:

הגרסאות ה"פשוטות" ימשיכו להציע את המנועים וכנראה גם את הגירים הקיימים אך בגרסא המפוארת יגיע מנוע:

2.0L EcoBoost - הספק של 240 כ"ס ומומנט של34.7 קג”מ (3500 – 1900 סל”ד). 7.5 שניות 0-100 קמ"ש ומהירות מרבית של 246 קמ"ש. צריכת דלק משולבת של 13 ק"מ לליטר. תיבת PowerShift 6 הילוכים, שבסגנון הDSG של VW, אך מניסיון ברכב הפרטי שלנוvolvo s40 החדשה, לעומת סופרב, גולף ואוקטביה שיש לקרובי משפחה, הגיר של פורד הרבה יותר חלק ונעים.

כל הנתונים הם רישמיים ונמסרו לי על ידי סוכנות פורד חיפה(שאגב יש להם כבר את הדגם באולם תצוגה), והם הרבה יותר נכונים מהנתונים באתר אוטו(ואתרים אחרים בישראל)הטוען למנוע עם 203כ"ס.

26415-1.jpg

פשוט יפיפייה!

אנשים קדימה תגובות, הכל אני כתבתי והבאתי את המידע בשבילכם!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני תמיד אהבתי את המונדיאו,ונסעתי גם על השנתון הקודם של הרכב הזה,אני מחכה לסיקור של חווית הנהיגה מהרכב (אני חושב שהייתה לא רעה בכלל).

תודה על הפרטים.

פורסם

לפי מה שהבנתי מחיר ההשקה של הדגם המפואר הוא179K ש"ח....

אבי גם אני מאוד אוהב את המונדאו במיוחד בגירסתה האחרונה שבעיני עשתה קאמבק מאז המונדאו MK1, אני אישית מחזיק במונדאו שנת 96 מאלו שהיו בגירסת הלימיטד אדישן, וזה נראה שמונדאו בצורתה האחרונה(גם זאת שלפני העדכון) החזירה את הרוח שהיתה נהוגה במונדאו MK1 ו-2 לתת הרבה, גודל,תוספות, מנוע וכו' ביחסית מעט כסף.

מה שכן לא השתנה זה צורת השיווק הגרועה של המונדאו, שלמרות שהיבואן יתחלף והיבואן החדש משווק את מאזדה בצורה נפלאה, דווקא בפורד וביחוד במונדאו הוא לא משקיע צעדי שיווק דרסטיים, אולי עכשיו זה ישתנה כשהדגם החדש לא רק מציע את כל הטוב שהיה קודם, הוא גם משלב את זה עם מנוע וגיר מהטובים ביותר שקיימים בארץ.

ונ.ב קטן, המנוע הזה זה אחלה מכה מתחת לחגורה ליבואן אופל החדש שמיהרו להחריז שהאינגסיניה היא החזקה בקבוצתה ומחירה חחח

פורסם
לפי מה שהבנתי מחיר ההשקה של הדגם המפואר הוא179K ש"ח....

אבי גם אני מאוד אוהב את המונדאו במיוחד בגירסתה האחרונה שבעיני עשתה קאמבק מאז המונדאו MK1, אני אישית מחזיק במונדאו שנת 96 מאלו שהיו בגירסת הלימיטד אדישן, וזה נראה שמונדאו בצורתה האחרונה(גם זאת שלפני העדכון) החזירה את הרוח שהיתה נהוגה במונדאו MK1 ו-2 לתת הרבה, גודל,תוספות, מנוע וכו' ביחסית מעט כסף.

מה שכן לא השתנה זה צורת השיווק הגרועה של המונדאו, שלמרות שהיבואן יתחלף והיבואן החדש משווק את מאזדה בצורה נפלאה, דווקא בפורד וביחוד במונדאו הוא לא משקיע צעדי שיווק דרסטיים, אולי עכשיו זה ישתנה כשהדגם החדש לא רק מציע את כל הטוב שהיה קודם, הוא גם משלב את זה עם מנוע וגיר מהטובים ביותר שקיימים בארץ.

ונ.ב קטן, המנוע הזה זה אחלה מכה מתחת לחגורה ליבואן אופל החדש שמיהרו להחריז שהאינגסיניה היא החזקה בקבוצתה ומחירה חחח

יש מצב שאתה עובד בפורד? כך זה נשמע בכל אופן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

דווקא ביקורות כותבות שהגיר הזה פחות טוב. על כל פנים, הייתי השבוע בסוכנות וולבו, והם פשוט מאכזבים בדגמי ה- 40/50.

מה שכן, התחרות סוף סוף תהיה מעניינת. חבל שהם לא מביאים פוקוס שווה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממבחנים שונים דווקא נראה שה-DSG של VW יותר מלוטש מהגיר המקביל של פורד, ובכל זאת המונדאו המצויידת בקומבו החדש נראית כ"מלכת הכיתה" החדשה!

תודה לשמלצר...

רק מקווה שהטכנולוגיה החדשה והגיר הידני שחזר לאופנה יזלגו גם לדגמי הפוקוס המיובאים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
ממבחנים שונים דווקא נראה שה-DSG של VW יותר מלוטש מהגיר המקביל של פורד, ובכל זאת המונדאו המצויידת בקומבו החדש נראית כ"מלכת הכיתה" החדשה!

תודה לשמלצר...

רק מקווה שהטכנולוגיה החדשה והגיר הידני שחזר לאופנה יזלגו גם לדגמי הפוקוס המיובאים.

בהחלט נראה שהמונדאו חזרה ליהיות מלכת הכיתה!!

:fadein:
פורסם

היא לא חדשה, זאת סה"כ מתיחת פנים.

נהגתי לפני כמה שנים על גרסת הטיטניום (אם אני לא טועה) עם כל התוספות.

האוטו היה מדהים רק שהיה חסר לה המון כוח.

אני מאמין שהמנוע החדש יפתור את זה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש מצב שאתה עובד בפורד? כך זה נשמע בכל אופן.

לא אני לא עובד בפורד, אני מתגייס בעוד חודשיים לחיל הים ואם תשים לב גם אמרתי שיש לנו וולוו S40 החדשה, לא נראה לי שעובד פורד היה כותב את זה;), האוטו השני שלנו הוא פורד מונדאו שנת 96, ממתי שאני זכר את עצמי אני חובב רכב, נסעתי בהמון המון רכבים במשך 18 שנותי וגם נהגתי בלא מעט מהן, דבר שנתן לי מדד על מה טוב ומה לא.

אני חוקר כמעט כל אספקט שקיים בתחום הרכב ומכיר כל עדכון הרבה לפני שהוא מגיע לארץ.

תמיד הייתי אוהד פורד אך אני מודה שהמונדאו בצורתה השלישית(2001-200) היתה רכב גרוע ביחס לדגמי המונדאו האחרים.

לעומת זאת המונדאו שהוצגה ב2008 היא רכב מצויין בכל התחומים, רק שהמנוע שהיה עד עכשיו(2.3 ליטר), קצת דפק תחגיגה, עכשיו מגיע מנוע וגיר מצוין והאמת שאני לא יודע איך אומרים שהגיר פחות חלק אם אני נוסע על סופרב של דוד שלי ולאחר מכן על הוולוו S40 שלנו, ומרגיש גיר שפעולתו הרבה יותר חלקה במיוחד בתחום ההילוכים הנמוכים.

אז שיהיה לפורד בהצלחה בשיווק המכונית החדשה, ואני יכול להגיד שאני מאושר שהם מביאים מנוע כזה לישראל, מאחר שהתחום המוטורי די חלש בארצנו ועל זה אף אחד לא יחלוק עלי!

שתיהיה שבת שלום! :)

פורסם

EcoBoost 2.0-litre

The 2.0-litre EcoBoost turbocharged petrol engine is available as a 203 PS (300 Nm). With the PowerShift six-speed, dual-clutch automatic transmission there's no compromise on driving enjoyment and plenty of power just when you need it, while CO2 emissions are just 179 g/km.

PowerShift transmission

The advanced PowerShift six-speed, dual-clutch automatic transmission makes driving easier and more fuel-efficient. With PowerShift you can benefit from an improvement of up to 10% in fuel economy when compared to a conventional automatic. Engines equipped with PowerShift are the 2.0-litre EcoBoost (203 PS) and it is available as an option on the 2.0-litre (140 and 163 PS) Duratorq TDCi.

www.ford.co.uk

יש גם דגם 1.6 אבל רק הילוכים

אייל

פורסם

"לוטוס אליס" הנתונים שהצגת הם של הדגם החלש יותר עם ה203 כ"ס, להפתעתי היבואן הישראלי מייבא לארץ את הדגם החזק עם ה-240 כ"ס ו-34.7 קג"מ!

אם תביא את אותם הנתונים רק של המנוע הנ"ל זה יהיה נחמד מאוד :)

כמו כן אף אחד מאיתנו לא הדגיש שיש מנוע דיזל מצוין שלפי הבנתי גם הוא מגיע בגרסה חדשה.

פורסם

נכון אתה צודק באמת באתר פורד אנגליה לא מופיעים פרטים אלו אך תירגמתי מגרמנית לאנגלית באתר פורד גרמניה וכן מצאתי את זה:

2.0liter EcoBoost petrol engine

with 176 kW (240 hp), Ford power shift automatic transmission,

Consumption: 10.9 l/100 km (urban), 6.0 l/100 km (out of town)

7.7 l/100 km (combined)

CO2 emissions of 179 g / km (provisional technical data)

כמו כן באתר קארטיוב הישראלי מופיעים גם הפרטים הנ"ל ששוב אני מזכיר נמסרו לי על ידי נציג מכירות בפורד חיפה!

2.0L EcoBoost - הספק של 240 כ"ס ומומנט של34.7 קג”מ (3500 – 1900 סל”ד). 7.5 שניות 0-100 קמ"ש ומהירות מרבית של 246 קמ"ש. צריכת דלק משולבת של 13 ק"מ לליטר. תיבת PowerShift.

• תוכן חדש...