Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון TSI - 2 שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GOLF (אלי?) - שאלתי את אותה שאלה כרגע את סקודה UK וצ'כיה ביחד.

אכן נושא מעניין ותשובת יצרן תהיה יותר אפקטיבית (מיבואן שבד"כ לא ממש יודע על מה מדובר) ממיתוס אחד או שניים :p

נראה מי יענה ראשון ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי התקבלה תשובה :D

Thank you for your e-mail dated 27 January 20011.

We would advise that upon stopping, the engine should be allowed to run for about 2 minutes. This allows the turbo vanes to stop

spinning whilst maintaining lubrication. If a driver were to turn off the engine straight away, the turbo vanes would continue

to rotate but without any oil pressure which could lead to turbo damage.

When starting the vehicle, there is instant oil pressure and the turbo vanes would not be in use, so damage to the turbo could

not occur.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קודם כל, תן לגיר ה DSG לעשות את העבודה שלו לבד, הוא עושה אותה מעולה ואני מדבר מתוך ניסיון.

תשתדל לא לעבור את ה 3000 סל"ד בזמן ההרצה.

ואחריי ההרצה המנוע אמור להיות יותר שקט.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
איך רכב ידני מבקש להחליף הילוך?

המחשב דרך נותן לך המלצה מתי זה מועד נכון להעביר מבחינת סלד וכוח?

מבקש גם מבקש. קיים בכל ה-VAGיות החדשות וב-BMW (הידניות כמובן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

.

לגבי איזה רכב ומנוע שאלת אותם?

כי לפי מיטב ידיעתי הסופרצארג'ר צריך (כלומר היה צריך בעבר) המתנה בתחילת הנסיעה, והטורבו (היה צריך בעבר) לאחריה. אם הטורבו נכנס רק בטורים גבוהים ואתה מחפש חניה עכשיו, אז מה זה רלבנטי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מבקש גם מבקש. קיים בכל ה-VAGיות החדשות וב-BMW (הידניות כמובן).

גם באיביזה שלי יש את זה?

או שרק לבעלי TSI או משהו יחודי אחר שמבדיל בנינו?

פורסם
גם באיביזה שלי יש את זה?

או שרק לבעלי TSI או משהו יחודי אחר שמבדיל בנינו?

בסיאט - קיים בלאון TSI הידניות (ממשלוחים אחרונים). לא קיים באיביזה (לפחות לא ב-1.6).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

We would advise that upon stopping, the engine should be allowed to run for about 2 minutes. This allows the turbo vanes to stop

spinning whilst maintaining lubrication. If a driver were to turn off the engine straight away, the turbo vanes would continue

to rotate but without any oil pressure which could lead to turbo damage.

When starting the vehicle, there is instant oil pressure and the turbo vanes would not be in use, so damage to the turbo could

not occur.

או! זו תשובה הגיונית (ונכונה). ומכיוון ש-THEONE23 לא הגיב, נראה שדבריו היו BS (אלא אם כן יצליח להוכיח אחרת).

זה לא הגיוני שהיצרן יגיד אחרת.

פורסם

זה התגובה שאני קיבלתי לפני כחודשיים:

Reference: Skoda-2010/10-021373

Dear Mr

Thank you for your recent contact in relation to the turbo charger on your vehicle. Please accept my apologies for the delay in

my response.

The only recommendations are when starting from hot or cold, do not rev the engine until the oil pressure warning light has gone

out, and to let the engine idle for a short time to let the turbocharger spin down before switching off the engine.

I hope this information proves useful.

Yours sincerely

Phillip Rhodes

Customer Service Advisor

Skoda Customer Service

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אף הם השיבו לי, בליווי הסברים טכנים די משכעים, שאין צורך לחכות אחרי התנעה או לפני כיבוי.

and to let the engine idle for a short time to let the turbocharger spin down before switching off the engine

איך הבנת את מה שרשמת מהתגובה הזו?!?!

פורסם

יש לי בקשה מבעלי הלאון החדשה,

מישהו יכול לבדוק אם ברגע שהוא משלב לרוורס, פנסי הערפל הקדמיים נדלקים או שרק אצלי זה ככה?

יש לציין שבוטל אצלי האופציה שהאורות נדלקים גם מבלי לסובב את המתג של האורות.

פורסם
יש לי בקשה מבעלי הלאון החדשה,

מישהו יכול לבדוק אם ברגע שהוא משלב לרוורס, פנסי הערפל הקדמיים נדלקים או שרק אצלי זה ככה?

יש לציין שבוטל אצלי האופציה שהאורות נדלקים גם מבלי לסובב את המתג של האורות.

כן. נדלקים.

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...