Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לפורד קונקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד קונקט וכנראה שהמנוע הולך להתפגר (יש רעשים חזקים מאד מהמנוע, אמרו לי שהקרנק דופק וצריך להחליף מנוע).

במוסך מורשה של פורד רצו בין 15-18 אלף ש"ח.) יש אאא מחסני מנועים בקרית אתא שרוצה 8500 ש"ח +מע"מ על מנוע מיבוא כולל הרכבה. ויש את איצ'י מנועים במושב גנות שרוצה 7500 +מע"מ. המחירים נשמעים סבירים, אבל אני לא מכיר אותם, וזה שבקרית אתא רחוק לי מדי, אני מהמרכז.

שאלות:

מישהו מכיר אחד מהחברות האלה? יש נסיון טוב איתם?

מה ההצעה שלכם?

תודה,

אבי

פורסם

תתקשר לדני הוא מהקריות והוא יבואן מנועים . הוא מוכר לפרטים וגם למוסכים . תגיד לו שלירוי שלח אותך והוא יוכל לעזור לך גם עם ההרכבה

0505341351 דני

פורסם

תודה לכם

לשלמה נאור אין מנוע כזה.

לירוי. איפה נמצא הדני הזה?

כבר לא משפצים מנועים כאלה.

תודה לכולם

אבי

פורסם

אני מכיר מוסכים של פורדים באיזור המרכז במידה ותרצה.

כמו כן- הכל קל יהיה לשאול נהג מונית שנוהג על טרנזיט איפה הוא מטפל.

לרוב הם מטפלים אצל אנשים שמחזיקים את הכל וגם עובדים ברמה טובה.

קובי

פורסם

אני מכיר את איציק , ממושב גנות. עשיתי אצלו מנוע ללנד קרוזר. הם מקצוענים. גם סבלנות והגינות היה להם.

היתה לי תקלה באיזה מיסב. אחרי יותר מחצי שנה והוא החליף לי בלי לקחת כסף. בטויוטה רצו על התיקון של המיסב 1200 שקל.

וגם שלחתי אליו שני מכרים והם דווחו שהכל בסדר. זה בנתיים, אם יהיה לך נסיון איתו תדווח לנו.

הסיבה שנתתי לו את הלנד זה היה מחיר, ההצעה שלו היתה הכי זולה. וברכב כזה מדובר בסכום ענק.

פורסם
אני מכיר את איציק , ממושב גנות. עשיתי אצלו מנוע ללנד קרוזר. הם מקצוענים. גם סבלנות והגינות היה להם.

היתה לי תקלה באיזה מיסב. אחרי יותר מחצי שנה והוא החליף לי בלי לקחת כסף. בטויוטה רצו על התיקון של המיסב 1200 שקל.

וגם שלחתי אליו שני מכרים והם דווחו שהכל בסדר. זה בנתיים, אם יהיה לך נסיון איתו תדווח לנו.

הסיבה שנתתי לו את הלנד זה היה מחיר, ההצעה שלו היתה הכי זולה. וברכב כזה מדובר בסכום ענק.

אני הייתי אצל גולן, הראה לי 3 מנועים לפורד קונקט ונראו לי ישנים מאד. איך אני יכול להיות בטוח שהמנוע יעבוד גם אחרי 3 חדשים?

ובכלל כדאי להשקיע 7500 ש"ח + מע"מ או למכור אותו ככה?

תודה,

אבי

פורסם

מראה במנועים לא מעיד כלום מה שחשוב זה קילומטרז'.

מה אתה חושב שכל היבואנים עושים, שוטפים את המנועים אני ראיתי זאת כמה פעמים.

ההיפך הבנתי שהוא רוצה להציג את הסחורה כמו שהיא.

שטיפה למנוע יכולה רק להזיק. בעיקרון בודקים מנוע לפי מעברי מים (רמת הקורוזיה בתוכם) פיח בסעפות, גמישות של הגומיות, ועוד.

מכונאי מקצועי מבחין מהר מאוד מה מצבו של מנוע, גם אם הוא יהיה מלוכלך בכל הג'יפה שבעולם. להבריק מנוע תוכל לעשות את זה בחצי שעה, יש חומר מעולה לשטיפת מנועים כמו חדש הוא יוצא.

• תוכן חדש...