Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, היום ניסיתי להניע את הרכב אך לשווא , הצלחתי להניע עם כבלים והמשכתי נסיעה ללא בעיה כיביתי את המנוע וניסיתי להניע ולא היתה בעיה אך כעבור שעתיים הרכב לא הניע יש לציין כי מדובר במצבר חדש בן חודש בעקבות כך ניתקתי את מערכת השמע מהמצברכי להערכתי היא גנבה חשמל והנעתי עם כבלים ונסעתי לחשמלאי של אוטו דיפו שיבדוק טעינה התוצאות היו בזמן שהרכב היה מונע המד הראה 12.5 ובזמן התנעת הרכב הראה 9.5 החשמלאי טען ישר שאין טעינה ושמדובר באלטרנטור הדבר נראה לי קצת מוזר כי הרכב לא כבה בזמן נסיעה שזה דבר המעיד שהאלטרנטור אינו תקין ואף לא נדלקה מנורה של מצבר בזמן שהרכב מונע אני יודע שבבדיקה המד אמור להראות בין 13.5 ל-14.5 ולפי הנתונים שציינתי וממה שאני מבין האלטרנטור שלי אמור להיות תקין ואילו המצבר למרות שהוא חדש פשוט לא תקין אשמח מאוד לקבל תגובות והמלצות מאנשים שמבינים מה עליי לעשות להחליף את המצבר שעדיין באחריות או להחליף אלטרנטור????

[ריבוי סימני שאלה/קריאה/נקודות הינו בניגוד לכללי הפורום . אנא קרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני].

תודה מראש ינאי

פורסם

אני ממליץ לקבל חוות דעת נוספת מחשמלאי רכב (לא באוטו דיפו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בזמן עבודה מתח הרכב צריך להיות 13.5-14.5 וולט

12.5 וולט כאשר המנוע עובד מעידים בוודאות גבוה על אלטרנטור תקול או ווסת מתח (חלק שצמוד לאלטרנטור על פי רוב).

זה שהמנורה בלוח השעונים לא נדלקת לא אומר כלום, את המנורה מדליק על פי רוב וסת המתח ויתכן והוא עצמו תקול.

הרכב לא כבה בזמן נסיעה כי צריכת הרם במהלך נסיעה היא לא גבוה ואת זה המצבר עוד יכול היה לספק.

לא ציינת מה סוג הרכב כך שקשה להיות ספצפיים יותר אולם עליך לגשת לחשמלאי רכב לבדיקת האלטרנטור.

פורסם

קודם כל חוסר טעינה לא מכבה מנוע רק אם ניתקת את המצבר עם מנוע עובד. וגם אז עם אספקת זרם נמוכה הרכב ימשיך לעבוד.

דבר שני המנורה היא אינדיקציה שיכולה להתקלקל בדיוק כמו האלטרנטור.

ולכן יש אינדיקציה חיצונית, מה שעשה החשמלאי באוטו דיפו. ולפי הנתונים אין לך טעינה והבעיה לא קשורה למצבר.

לך למוסך לתיקון האלטרנטור.

פורסם

תשמע,

היום שבת, וחוץ מאוטו דיפו הכל היה סגור.

מחר בבוקר, אם יש לך זמן, תיגש לחשמלאי ולא תצטרך לנחש.

אם אינך מכיר חשמלאי אמין ומקצועי, תרשום מאיפה אתה, ואנשי הפורום בטוח ימליצו לך על אחד כזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...