Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לדפוק נפקדות, כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני רל"ש של אלוף משנה בדרום הארץ.

הוא בידיוק נכנס לתפקיד והוא מפקד מניאק שכל הזמן רק צועק עלי ומשאיר אותי עד 2 בלילה במשרד.

אני ממש רוצה לעבור תפקיד ואני ממש שבוז ולא רוצה לחזור לבסיס.

בהתחלה התחלתי לעבוד לו חרא כדאי שיעיף אותי אבל זה לא עוזר.

חשבתי לדפוק נפקדות של שבוע ואז כמעט ודאי שהוא יעיף אותי מהתפקיד (ואז כנראה גם לכלא).

רציתי לדעת כמה אפשר לקבל מקסימום על משפט ראשון ונפקדות ראשונה של שבוע?

אשמח לקבל עצות אם כדאי או לא

והאם יש תחלופות אחרות.

תודה

ושבוע טוב

תמיר.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא בידיוק נכנס לתפקיד והוא מפקד מניאק שכל הזמן רק צועק עלי ומשאיר אותי עד 2 בלילה במשרד.

הראיתי את זה למישהי שהיתה לוחמת בצבא.

היא אומרת שאתה כוסית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרבה דברים לא הולכים בצבא בטוב,

תאמין לי מניסיון, עד שקיבלתי את ההעברה שרציתי היה לי הרבה וג'עראס.

אם לא מעניין אותך מכלום ואתה רוצה לעבור תפקיד, ועל הז*ן שלך כולם, פשוט תלך הביתתה אל תחזור וזהו, עד שיתפסו אותך משטרה צבאית, תשב קצת בכלא, ואח"כ בד"כ מה שקורה זה שאו שאתה יוצא מהצבא, או שאתה מקבל תפקיד שאתה רוצה,

בקשר למי שצוחקת עלייך, אין מה להשוות גובניק שסתם מתבזבז בצבא לעומת לוחם, אם אתה מרגיש שאתה מתבזבז אז אל תשב בשקט, לא חסרים במערכת הזו אנשים שלא תורמים כלום, אל תהיה אחד כזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לברוח מבעיה זה פתרון חלקי, כדאי לנסות לעמוד ולהתמודד מולה.

סיימת את הלימודים בבית הספר, אתה חיל לא ילד, מבקשים לשוחח עם המפקד ומבצעים ישור קו מולו, תאום צפיות ומטפלים בבעיה בדרכים המקובלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשביל שבוע נפקדות רוב הסיכוים שלא תקבל כלום וגם לא שווה לך לעשות נפקדות חבל על הדפוק שתצטרך להשלים .

לגבי מי ששופט אותך זה תלוי איפה אתה משרת ומי שופט אותך , תן יותר פרטים.

פורסם

נפקדות תדפוק אותך. סתם חבל להיכנס לבלאגן הזה זה סתם אי נעימויות מיותרות. לדחות לעצמך את השחרור על משהו שיכלת להמנע ממנו.

כמו שאמרו לך - ללכת לדבר עם המפקד עצמו, ללכת לקב"ן וכל דבר יצירתי אחר יהיה עדיף.

בקשר לתגובה של falou - :lol: לוחמת? Come on..

פורסם

טוב, אז ככה. אני בתפקיד הזה משהו כמו חמישה חודשים.

עד עכשיו היה לי מפקד אלוף משנה שהיה בן אדם ממש גבר וממש כמו חבר.

הוא סיים את תפקידו בבסיס והתקדם הלאה.

המחליף שלו שהוא המפקד שלי כרגע בערך חודש וחצי.

הוא חי בסרט שהלשכה צריכה להיות מאויישת לפחות עד 12 בלילה.

כרגע אין עוד פקידים, והתפקוד שלי על הפנים כי אני לא רוצה להיות שם כי הוא רק יודע לצעוק ולהוציא אותי קטן מול אנשים.

כל הקציני מטה אומרים לי שאני אהיה חזק ושהיה בסדר,ושהם רוצים אותי אצלהם במחלקה אם הוא ישחרר אותי מהלשכה.

הגעתי למצב שאני לא יכול לראות אותו, ואני ממש שוקל לדפוק לו נפקדות העיקר לא להיות אצלו ולא משנה מה העונש שהוא יתן לי.

לא יודע מה לעשות:?

תמיר.

פורסם

"שב בכלא" לך לקב"ן" ממש עצות מועילות לחיים. מעבר לשאר, רק הבושה מהשבה לשאלה "מה עשית בצבא" תרדוף אותך כל החיים, לא רק 3 שנים.

מתבזבז? אלה 3 שנים של הצבא לא שלך.

פורסם

אל תדפוק זו לא הדרך.. הם לא חייבים להעיף אותך מהיחידה אחרי שתחזור, ואם מתנכלים אליך אז סביר שישפטו אותך לכלא.

כל דרך יצירתית אחרת תהיה עדיפה (גימלים, פטור 5 שעות ביום, קב"ן וכו') . כל זאת בהנחה שדופקים אותך על פארש ורק כי המפקד חדש בתפקיד ורוצה להראות שהוא גבר גבר.

גם אני עברתי בצבא המון מפקדים שכל אחד רצה להראות איזה ז*ן גדול יש לו, חלק מהם התגלו כאנשים תותחים וחלק מהם כסתם קטנים ואין מה לעשות תתמודד עם המצב. נפקדות זו לא הדרך בכל מקרה.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
הגעתי למצב שאני לא יכול לראות אותו, ואני ממש שוקל לדפוק לו נפקדות העיקר לא להיות אצלו ולא משנה מה העונש שהוא יתן לי.

לא יודע מה לעשות:?

נראה שהחלטת מה אתה רוצה לעשות, לכן כדאי שוב לשקול צעדים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
"שב בכלא" לך לקב"ן" ממש עצות מועילות לחיים. מעבר לשאר, רק הבושה מהשבה לשאלה "מה עשית בצבא" תרדוף אותך כל החיים, לא רק 3 שנים.

מתבזבז? אלה 3 שנים של הצבא לא שלך.

הוא לא רוצה לשבת ולא לעשות כלום, הוא רוצה לעבוד תחת פיקוד של אדם שלא יתיחס אליו כמו אל זבל. אז לא תהיה לו בעיה להשיב על השאלה הזאת. אמנם לא היה לוחם אבל אין בושה במה שהוא עושה.

ו3 שנים 'של הצבא' יכולות(ועדיף גם) להיות תוך כדי מיצוי הפוטנציאל שלך. לא חייב שתהיה תקוע בתפקיד שמישהו אחר יכול לעשות בזמן שאתה תעשה משהו שיותר מתאים לך ותעשה אותו טוב יותר מאשר את התפקד הנוכחי.

פורסם

אלוף משנה יכול לשפוט אותך עד 28 יום או עד 35 אני לא זוכר במדויק כמה בכלא.

אם זאת עבירה ראשונה שלך רוב הסיכוים שאם אתה לא בבסיס קרבי אתה תקבל ריתוק או קנס.

הצעה שלי - תגיש טופס 55 ותפרט את כל הסיבות שאתה רוצה לעבור ואת הבעיות עם המפקד שלך.

• תוכן חדש...