Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי וירוס לסלולרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסלולרי הוא ממש כמו מחשב.

אני גולש דרכו, פותח מסמכים, קורא מיילים.

במחשב בבית יש לי אנטי-וירוס, ואני סורק איתו, ובודק מסמכים / קבצים לפני פתיחה.

בסלולרי אין בעיות וירוסים ?

הרי מדובר במחשב לכל דבר. יש אמצעי הגנה שצריך להתקין בסלולרי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

א. מדי פעם יש פרצות אבטחה שמתוקנות מקומית

ב. הסיבה העיקרית שבגינה זה לא נחוץ מתחלקת ל2:

1. אתה לא רץ עם הרשאות גבוהות מתוכנות שאתה מריץ - כלומר לא רץ על ROOT עם גישה למערכת קבצים ברוב המוחלט.

2. אתה לא מריץ קוד לא חתום.

אם פרצת את הפלאפון (או באנדרויד התקנת רום חליפי) - אז קח בחשבון שאתה הרבה יותר בסכנה.

לגבי המוצר של קספרסקי - הוא למערכת הפעלה מאוד מסוימת שכבר לא רלוונטית היום - וגם הוא לא ממש מתמקד בוירוסים במילים עדינות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש, וזה עניין של זמן עד שויופצו ויפגעו. תלוי באיזו מערכת הפעלה מדובר ואולי בסוג המכשיר. תגגל "וירוס סלולרי ותמצא שזה לא חדש. בסלולרי זו מערכת הפעלה לכל דבר ויש אפשרות לפגוע בה מרחוק או מקרוב.

יש מוצר של קספרסקי ושל ESET, שפיתחה את נוד32 (תעלמו מהשם, הן לא יודעים עברית) שהוא מהיותר טובים למחשב. בודאי יהיו עוד.

במקרים כאלו העצות הכי טובות הם אצל הדור הצעיר.

לדוגמה בדוק ב- FXP (שנורא אוהבים קרדיטים...) שגם מספק שם פתרונות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גם במקרה הזה עדיף לסמוך על אנשים שמתעסקים עם זה מאשר על ילדים שזורקים לינקים ומוסגים באוויר בעיקר.

גם שם אם תראה מה שיש זה יותר קרוב לפאטצ'ים לנוקיות מאשר אנטי וירוס.

Then dying is forgetting

פורסם
יש, וזה עניין של זמן עד שויופצו ויפגעו. תלוי באיזו מערכת הפעלה מדובר ואולי בסוג המכשיר. תגגל "וירוס סלולרי ותמצא שזה לא חדש. בסלולרי זו מערכת הפעלה לכל דבר ויש אפשרות לפגוע בה מרחוק או מקרוב.

יש מוצר של קספרסקי ושל ESET, שפיתחה את נוד32 (תעלמו מהשם, הן לא יודעים עברית) שהוא מהיותר טובים למחשב. בודאי יהיו עוד.

במקרים כאלו העצות הכי טובות הם אצל הדור הצעיר.

לדוגמה בדוק ב-FXP (שנורא אוהבים קרדיטים...) שגם מספק שם פתרונות.

פורומים של ילדים שלא יודעים איך להשתמש באפליקצית המפות של אייפון אבל יודעים איך לפרוץ את האייפון לפי הנחיות ברורות מאתרים בחו"ל.

בשלב זה אינני רואה צורך להתקין תוכנת אנטי ווירוס לאייפון.

אולי יש לך ווירוס שיבצע UNLOOK או יימחק לי את כול התמונות מהתיקיות של האייפון מבלי לבצע סינכרון ?

גם אם ווירוס ייתקוף את האייפון שלי תמיד אפשר בקלות ובזריזות לשחזר הכול דרך אייטונס.

לי יש גיבוי על CD של כול המידע הקיים באייפון לכן אני לא מודאגת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי דווקא מותקן F-SCURE. יש שם אופצייה די מגניבה (וחינמית) המאפשרת לאתר את הטלפון ולנעול אותו במקרה של גניבה/אבידה. האיתור נעשה דרך GPS. גם אם הגנב ינסה להוציא את כרטיס הסים, וטרם נוכחת להבין שהמכשיר נגנב, הטלפון מדווח בעצמו על הוצאת סים למספר סלולרי אחר שקבעת מראש (ונועל אותו כמובן).

אה, בין היתר התוכנה גם אמורה להיות אנטי וירוס.

פורסם

כרגע אין שום צורך באנטי וירוס לטלפון סלולרי.

אל תקבלו קבצים בBT והכל יהיה בסדר, מקסימום במקרה הגרוע ביותר תפרמטו את המכשיר.

האנטי וירוסים זוללים סוללה שגם ככה לא קיימת בסמארטפון.

אגב לבחור שכתב מעלי שהתוכנות רצות לא בROOT, זה נכון (לרוב) אבל אין שום קשר.

דווקא פרצות PE זה משהו שלא חסר לטלפונים סלולרים כך שניתן בקלות לעלות לROOT.

בכל אופן, לא שווה את זה, לא צריך שום אנטי וירוס (אגב גם במחשב רגיל עם שימוש נבון אין שום צורך).

פורסם

זה ממש לא כזה פשוט לעלות לROOT בלי פעולות אקטיביות על הפלאפון אלא סתם מהרצת אפליקציה או דף אינטרנט לדוגמא.

עד עכשיו באייפון פרצות כאלו נמצאו פעמיים.

פעם אחת ב4.02 ופעם לפני זה ב1.03 ותוקנו במהרה.

רוב האפליקציות רצות בSANDBOX מאוד מוגבל.

(באנדרויד ד"א התגלו יותר כאלו כולל הפריצה המקורית :) 10 נקודות למי שזוכר את הסיפור)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...