Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ וחוות דעת על WRX 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי כרגע אימפרזה 2.0 2006 רגיל לא טורבו גיר אוטומתי אני מרוצה ממנה מאוד והיא אצלי כבר שנתיים,

אז עכשיו אני חושב לעבור ל WRX 2004,

אז רציתי לשמוע מהחברים פה שיש להם נסיון עם רכב כזה מה אתם מספרים עליו?

והאם זה מעבר טוב?

ואיך האוטו הזה מבחינת אמינות ועמידות?

ואיך הכוח שלו שלו באמת?

והאם להתרחק מ WRX משופרות?

ולמה ראיתי הרבה 2004 שהוחלף מנוע? האם זה מחלה או משחק של שיפורים ועומס?

ובכללי האם יש הרבה תקלות בעיות? ומה לגבי טיפולים ואחזקה ואיפה הכי טוב לטפל באוטו?

והאם חייב לתדלק 98?

ולגבי הביטוח ראיתי באינטרנט(עדיין לא שאלתי את הסוכן שלי) שיצא לי 16000 מקיף+ 3000 חבוה בשנה כי אני נהג צעיר,

אז האם זה באמת המחיר?

והחשבתי על זה וזה לא באמת מפחיד כי זה ישולם בתשלומים ולא מכה אחת אז יצא לי בערף 1600 ש"ח כל חודש וזה לא כזה נורא,

אז מה דעתכם?

ותודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שלום יוסי ,ברשותי wrx 2005,שהיא כבר השלישית שלי,הרכב אמין,ואין לו בעיות,אבל צריך לטפל בו בשמנים טובים [כמו מוטול,v300],דלק 98,[יש ברשותי כרטיס של דור אלון עם הנחה של שקל לליטר],לא מכל המשופרות צריך להיזהר ,עדיף לקנות סטנדרטית,שלי כולן מקוריות,צריך סבלנות כדי למצוא אחת שמורה ולא שבורה,והיכן טיפלו באוטו,יכול להיות שמי שהחליף מנוע שיפר את הרכב יתר על המידה,האימפרזה אוכלת דלק אבל שווה כל ליטר,לדעתי אתה מקבל רכב ספורט מצויין במחיר יחסית לא גבוה,ממליץ,בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה,

לגבי הטיפול והשמנים בטוח שאני אשקיע את המקסימום שאני יכול זה דבר שאסור לזלזל בו.

רק רציתי לדעת מה עלות טיפול רגיל בערך?

ואיפה מומלץ לטפל באיזה מוסך?

לגבי הדלק אני אבדוק עם התחנה הקבועה שלי איזה הנחה הוא יתן לי, אבל אין להם שם התחלפות של דלק אז האם כדאי למלות אצלהם או לחפש תחנה עם תדלוק יומי של 98?

ומה עלות הביטוח אצלך?

תודה.

פורסם

הצעת הביטוח שנתנו לך פסיכית ולשלם כל חודש 1600 ש"ל רק על ביטוח לא מצדיקה את התמורה שייתן לך הרכב הנ"ל.

הביטוח לא אמור לעלות לך יותר מ10K ואם סקר שוק מקיף אני מאמין שתוציא גם בפחות.

אם השיפור בוצע במקום מוכר ומוכח והרכב טופל כמו שצריך שיפור יכול גם יתרון כלכלי לעתיד.

הWRX נחשב כרכב אמין אך הגיר רגיש להתעללויות בהילוכים נמוכים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבנתי שהגיר רגיש במיוחד בהילוך ראשון אם נונתין גז חזק בעמידה ואז משחררים קלאץ הרכב הנעה כפולה לא מפרפר וזה שובר את הגיר.

אז אני אשתדל כמה שיותר לשמור על האוטו גם על הגיר .

לגבי ביטוח מחר אני מתחיל לבדוק בכל החברות ואני אעדכן אותכם בכל שלב וגם מתחיל לחפש אחרי WRX שמורה.

תודה.

פורסם

היום קיבלתי הצעת ביטוח לנהג צעיר בן 19 על WRX 2004,

חובה 3100

מקיף 5000,

אז האם זה נשמע לכם הגיוני?

או שהסוכנת ביטוח התבלבלה ונתנה לי הצעה על מנוע 2.0 רגיל לא טורבו?

או שזה המחיר האמיתי?

פורסם

אז חברים באמת מה דעתכם על הצעת הביטוח שרשמתי פה מעלי?

מחכה לתשובות כי זה העניין הכי מדאיג אותי מבחינת עליות אחזקה לרכב הזה.

פורסם

לא הבנתי, אתה שואל בפורום אם מישהי דיברת איתה לא התבלבלה?

קיבלת הצעה, בקש עותק בפקס וזהו... לא מבין איזה סוג של תשובה אתה מחפש. הדבר היחיד שיעזור לך זה מישהו בן 19 עם WRX 2004 בדיוק... ויכול להיות שאין כזה פה...

פורסם

הבעיה שאני לא היתי בזמן ההצעה,

אמא שלי היתה שם ואני רק נתתי לה פתק ורשמתי עליו את הדגם והסוכנת נתנה לאמא את ההצעה.

פורסם

כמו שענו לך, בקש עותק של הפוליסה ושם יהיה רשום הדגם.

איך בדיוק אתה מצפה שיגידו לך האם הסוכנת היתבלבלה או לא? :roll:

פורסם

לא, אני התכוונתי לשאול האם פה יש מישהוא מהחברים שיודע קצת במחירים ויכול לדעת פלוס מינוס אם זה מחיר הגיוני או טעות.

כי פה חלק מהאנשים אמרו ש 20 אלף ש"ח זה לא הגיוני וזה מטורף אז זה אומר שיש כאלה שיודעים מה המחירים בערך.

פורסם

אין דבר כזה 20 אלף ש"ח.

10 לשנה זה הגיוני לנהג צעיר.

בכל מקרה, כמו שכבר אמרו לך, בקש הצעת מחיר בפקס ותוודא שהכל רשום שם כולל גיל הנהג הצעיר ביותר.

פורסם

בדגמים של שנת 2006-7 עם מנוע 2.5 החדש,

מה ההבדל בין הדגם WRX SR לבין WRX רגיל?

האם יש תוספות מיוחדות בצורה או שיפור במנוע ב SR ?

ולגבי המחירון של ה WRX:

ראיתי שבמחירון של לוי יצחק היום WRX 2004 עולה בסיבות ה 60,000 אז איך אנשים מבקשים 75 או 85 ואפילו 90 אלף על הרכב הזה?

גם לגבי שנת06 המחיר הוא קרוב ל 80,000 ואנישים מבקשים מ 100 עד 120,000, אז מה דעתכם?

האם הרכב הזה תמיד נמכר מעל המחירון או שאפשר להתמקח סביב המחירון?

ולמה מחירון יד2 תמיד גבוהה מאוד?

• תוכן חדש...