Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רנו מגאן שנת 99. בעלת 280,000 ק"מ. אני לא יודע מתי הייתה החלפת טיימינג אחרונה. איך אני יכול לבדוק זאת? כמו כן, אני רוצה לעשות לרכב טיפול 10000. איזה טיפול כדאי לעשות? חשבתי על לעשות טיפול רגיל הפעם הזאת ופעם הבאה וב 300,000 ק"מ לעשות טיפול גדול. אפשר גם המלצה על מוסך טוב באזור תל אביב?

פורסם

בנזין או דיזל?

1. בירור אצל הבעלים הקודמים אם יש לך קשר איתם,או במוסך שבו טופל הרכב אם ידוע לך מי ואם יסכימו לומר לך.עד כמה שידוע לי,במידה והרכב טופל במוסך מורשה תוכל ע"י הצגת רשיון הרכב שמוכיח שאתה הבעלים לראות את היסטוריית הטיפולים גם אם בוצעו במוסכים מורשים אחרים.

2. במגאן מהשנתון הנ"ל מנוע בנזין 1600 הטיפולים מבוצעים כל 20,000 ק"מ או שנה.

טיפול 20K (ארד) כולל החלפת שמן מנוע ומסנן שמן מנוע.

טיפול 40K (כסף) כולל החלפת שמן מנוע ומסנן שמן מנוע,פלאגים ומסנן אויר.

טיפול 60K (זהב) כולל החלפת שמן מנוע ומסנן שמן מנוע,מסנן דלק והחלפת נוזל קירור.

טיפול 80K (כסף) כמו טיפול 40K.

טיפול 100K (ארד) כמו טיפול 20K.

טיפול 120K (פלטינה) כולל בתוכו את כל הפעולות של הטיפולים הקודמים ובנוסף ה"דובדבן"-טיימינג.

3. אם אתה לא יודע מתי בוצע טיימינג מאד מומלץ לך לבצע החלפה מלאה(רצועה,מותחן ומחזירי שמן) והחלפת משאבת מים.חיפוש בפורום על נושא החלפת משאבת מים יחד עם הטיימינג יבהיר את הסיבה.

4. לגבי המלצות על מוסכים - בפורום ממליצים על אמיר&חזי ומוסך שאפט (תבצע חיפוש) ותמתין גם להמלצות נוספות.

מקווה שעזרתי,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...