Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת סים לאריקסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת יש לי מכשיר אריקסון דגםj10i2

מישהו יודע איך לפתוח אותו לסים free?

תודה לעוזרים

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

זה תופס גם לאיפון?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

חברות הסלולר מחוייבות על פי חוק לפתוח, אבל לא בחינם.

העלות 70-100 ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי

לא יודע לגבי אייפון, ההגיון שלי אומר שכן.

פורסם

חברת הסלולר שהמכשיר נקנה ממנה, מחוייבת לפתוח את המכשיר לכל הרשתות, ומתחילת החודש הזה, זה גם בחינם :)

וכן, זה תופס גם על אייפון, בדוק.

Stay Dirty

פורסם

זה אומר שהם חייבים לפתוח חינם לכל הלקוחות או רק לאלה

שעשו עסקה מהחודש?

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לכל הלקוחות, רטרואקטיבית. הייתי לפני שבועיים עם חבר באורנג, פתחו לו אייפון שנקנה מהם לפני שנה, בחינם.

יותר מזה, אמרו לו שהוא לא היה צריך להגיע בכלל, רק להתקשר אליהם.

משום מה בסלקום אי אפשר לעשות את זה דרך הטלפון, אז אני בדיוק ממתין כרגע בתור בסלקום, לפתוח את האייפון שלי שנקנה מהם לפני 3 חודשים בערך.

עדכונים עוד שעה בערך, התור לא זז :/

Stay Dirty

• תוכן חדש...