Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק למאזדה 3 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך,ברשותי מאזדה 3 2010 חודש וחצי ואיני יודע למה האוטו שותה הרבה דלק ראיתי במד שרשום לי 13.1\100 מישהו יודע מזה אומר ?

פורסם

וזה אומר במילים אחרות, 7.63 ק"מ לליטר (100 מחולק ל 13.1).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אופייני למאזדה ידוע בתור רכב זללן אבל 1-7 זה די מוגזם.

לא ציינת איזה נפח מנוע של מאזדה ברשותך 1.6 או 2.0 שזה אמור לתת קצת יותר אינדיקציה אם הצריכה שפויה או לא.

כי צריך דיי להתאמץ להגיע לצריכת דלק של 1-7 במשפחטומטית, אני אחד בעל אופי נהיגה טמפרמנטי מאוד ולא הכי רגוע, לחיצות לרוב ומאוד מתקשה להגיע אצלי בהונדה גם לצריכה של 1-9.5, בדרך כלל הצריכה אצלי עומדת על 1-10-11.

מה אופי הנהיגה שלך?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

למה אתה מתפלא ? בגלל נתוני יצרן אופטימיים ? בגלל שמספרים לך כמה הרכב שלהם חסכוני ?

המון משפחתיות עושות 8 קילומטר לליטר בתוך העיר ,

פורסם

מנוע 1.6 סדאן. עכשיו שמעתי אולי זה בגלל שהמנועה עדיין בהרצה (447 קילומטר הרכב שלי) יכול להיות חברים ?

ואופי הנסיעה שלי לא סתם קיקים פה ושם אבל בכללי מנסה לשמור על נהיגה נכונה

פורסם

זה הרגל נכון לעקוב אחרי צריכת הדלק, אבל אין מה לקפוץ למסקנות אחרי שמילאת בסה"כ גג פעמיים דלק. הרכב חדש, ודברים ישתנו.

אני ממליץ על מדידת קילומטרז' קבועה בין תדלוקים, ומדידת הצריכה לפי חשבון נסועה מול כמות דלק. כך אני עושה כבר שנים בכל הרכבים שהיו לי. זה גם מספק לי את היצר המתמטי החבוי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תודה רבה מאיר הרגעתה אותי בקצב הזה אני הייתי מוכר תאוטו זה לא ניסבל יום שבת שמתי 170 שקל ועשיתי רק 210 קילומטר (בערך) ובום שוב לרוץ לתחנת דלק :(

פורסם

לפי מה שרשמת בהודעתך האחרונה, צריכת הדלק היתה 1:9 ק"מ לליטר (170 ש"ח לפי המחיר האחרון זה 23.3 ליטר אוקטן 95).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחי אני באמת לא יודע מה הולך לי אני ממש מבולבל מכל הקטע הזה אני הילך לאוטו סנטר מאיפה שרכשתי תרכב שיסבירו לי עוד קצת דברים שלא ידעתי לפני....

פורסם

ממה אתה מבולבל?

לאיזו צריכת דלק ציפית ממאזדה 3?

עדיין לא רשמת, האם רוב הנסיעות שלך היו בתוך העיר\פקקים\עליות?

1:9 ק"מ לליטר זאת צריכת דלק נורמאלית כאשר רוב הנסיעות בעיר .

וכפי שכבר נכתב, תמתין קצת, צריכת הדלק יכולה להשתפר אחרי כמה אלפי קילומטרים הראשונים.

אבל אל תצפה ממאזדה 3 לצריכת דלק של טויוטה פריוס.

זה ידוע, שמזדה 3 לא הכי חיסכונית, גם בקבוצת משפחתיות קומפקטיות עם מנוע 1600 סמ"ק וגיר אוטומטי.

• תוכן חדש...