Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבטומוביל הגיע ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, כל הכבוד בני !!!

דבר שני, אני שמח מאוד לשמוע שהאבטומוביל התרחב וגדל, אכן זו החלטה מבורכת להגדיל את הגודל שלו ולהגביר את התפוצה מ-4 מהדורות ל-6 מהדורות ...

אני רוצה גם לברך את אייל פלד שהצטרף לבני ויעזור לו בעריכת האבטומוביל ...

לפי דעתי צריך לעשות יותר כתבות על רכבים של חברי המועדון, כל פעם שאני מקבל קלאסיקון אני ישר מדפדף לעמוד שבו מסופר על שיפוץ רכב של חבר מועדון כי אלו הסיפורים הכי מעניינים ...

ולסיום, אני אשמח גם לגייס את עצמי בשביל לעזור באבטומוביל ...

ועוד שאלה קטנה, רציתי רק לשאול מה הסטנדרטים להשקת רכב אספנות ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה עתה הגיע,

חם מהתנור - ומה זה טעים . . .

כל הכבוד ויישר כח לעוסקים במלאכה, הכתבות והתמונות הצבעוניות הרבות מהוות חגיגה לעיניים.

השרשור מהשבוע הקודם ממש הצדיק את עצמו. בני, לא היה לך ממה לחשוש...

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

האבטומוביל הנוכחי הוא האחרון במתכונת הישנה. אני מקווה שהחוזה עם אייל ייחתם סוף סוף ואכן נראה חוברת משופרת יותר ומקצועית יותר ובתדירות גבוהה יותר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
האבטומוביל הנוכחי הוא האחרון במתכונת הישנה. אני מקווה שהחוזה עם אייל ייחתם סוף סוף ואכן נראה חוברת משופרת יותר ומקצועית יותר ובתדירות גבוהה יותר.

כבוד בני, כבוד !!!

נהנתי מכל רגע, חבל שזה נגמר תוך קצת יותר משעתיים של קריאה (חברה שלי הפריעה לי קצת באמצע) ...

בני, עשה טובה ותארגן יותר כתבות על רכבים של חברים, מאוד נהנתי לקרוא את הכתבה על הטריומף. במיוחד אהבתי איך רכב שבזמנו לא היה שווה יריקה (ולכן רובם כבר נעלמו באמצע שנות השמונים) נשאר עד היום במצב דיי מקורי (ואפילו עשו עליו כתבות במגזינים בחו"ל) ...

ד"א, אפילו חברה שלי (שהידע שלה ברכבים שואף לאפס מלמטה אבל אנחנו עובדים על זה) אמרה שהרמה של האבטומוביל עלתה בצורה מרשימה (נתתי לה לעיין ב-5 אבטומובילים האחרונים) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל הכבוד על האבטומוביל!!!

הוא מגיע לבית של ההורים שלי, וכבר יותר מעשרה אנשים קראו אותו וכולם נהנו ושבחו!!!

(בעיקר את התמונות בעמוד האחורי של האוטו שלי ושל הילד שלי... :wink: )

אבל באמת - ממש אחלה!!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...