Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנהדרים !

את האמת !

פעם שעברה התייעצתי פה ,ועזרו לי מאוד עד היום אני נהנית מהבחירה ..אשמח לעזרתכם גם בשאלה הבאה...

ברשותי יונדאי אקסנט GLS עם רמקולים GT5963 JBL שהומלצו לי פה בפורום

עכשיו נפתח לי שוב חלון תקציבי קטן שאני מעוניינת להשקיע ברדיו דיסק איכותי .

הבנתי שרק קנווד נותן באמת את התפוקה (4*50)וזה החברה שאני מעוניינת (אלא אם כן יש הצעות אחרות)

יש דגם ספציפי שייתן תמורה מלאה לאיכות של החברה הנ"ל ???

טווח מחירים 600 ש"ח אם זה חובה אני מוכנה לשמוע גם על רמקולים מקדימה (כרגע אין) במחיר נמוך

תודה מראש למסייעים

הילה

פורסם

הבנת לא נכון.

שום רדיו דיסק לא נותן 4X50 או 4X45. זה מספר שרשום לצורך מכירות בלבד ואין לו שום קשר ל"עולם האמיתי".

לעניינך - כל רדיו מחברה מוכרת (עם דגש על מוכרת, פיוניר, קנווד, JVC, CLARION, ALPINE) יתנו תמורה נהדרת לכסף ואמינות לאורך שנים. אני לא מציע להתפתות לכל ה"מבצעים" של רשתות השיווק הגדולות של מכשיר גם בלוטות' גם GPS גם USB וגם חללית ב 200 שקל.

ב 600 ש"ח ניתן לרכוש מכשיר של אחת מהחברות המוכרות. כנסי לזאפ ועשי חיפוש. תבואי עם דגמים שנכנסים לך בתקציב וימליצו לך ביתר מקצועיות.

באופן אישי אני לא חושב שיש הבדלים תהומיים בפונקציות של מכשירים מחברות שונות הממותגים תחת אותה קטגוריית מחיר. קחי את זה שהכי נראה לך נוח להפעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...