Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני מעוניין לקנות קומפוננט לאוטו שלי .....פיאט אונו...מה יהיה טוב בשביל האוטו הזה ואיזה מגבר אני צריך לקנות בשביל הקומפוננט.אני לא רוצה חדש כי לדעתי זה בזבוז כסף שאיו לי :? אז אם מישהו מגיב בבקשה ממכם תרשמו את המחיר של הרכיב

אז וגם מה זה הסאב של פיוניר 304C ?..כמה הוא אמור לעלות בערך ואם כבר אז איזה מגבר יתאים לי לקומפוננט והסאב?......

אהלן מה נישמע???.

פורסם

שמע.........אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף אז אני מבקש יעוץ למשהו סביר וזול.שיתאים לצרכים שלי,אני לא צריך מערכת שתפוצץ לכל השכונה את החלונות,אני רוצה משהו חמוד ושיהיה כיף לשמוע

אהלן מה נישמע???.

פורסם
שמע.........אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף אז אני מבקש יעוץ למשהו סביר וזול.שיתאים לצרכים שלי,אני לא צריך מערכת שתפוצץ לכל השכונה את החלונות,אני רוצה משהו חמוד ושיהיה כיף לשמוע

אבל כמה כסף את רוצה לשקיעה שיהיה חמוד ולא כול השכונה תישמעה?

פורסם

שמע מה זה משנה כמה כסף???..............בסך הכל רציתי המלצה על קומפוננט זול וסביר עם מגבר שיתאים גם לסאב pioneer 304C או משהו דומה.......רמקולים אחוריים יש לי ולפי מה שהבנתי לא צריך משהו טוב מאחורה.........כשתציעו לי אני כבר יחשוב כמה כסף להוציא מההורים :o

אהלן מה נישמע???.

פורסם

למה לענות בציניות? כי אתה שואל שאלה ולא נותן לאנשים לעזור לך.

שאלו אותך תקציב... אז אם אין לך תקציב- תחשוב כמה דקות, שעות, ימים, תתייעץ עם ההורים ותחזור עם תקציב כדיי שנוכל לעזור לך באמת ולא סתם לפוצץ ט'רד בשמות ומחירים סתם.

פורסם

2000 לירות למגבר וקומפוננט זה מצויין

תוכל להביא קומפוננט של מורל דגם דוטק,בסביבות 900 שקל ומגבר של לנזר VIBE 431 שיטיס לך את הסאב והקומפוננטים

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
2000 לירות למגבר וקומפוננט זה מצויין

תוכל להביא קומפוננט של מורל דגם דוטק,בסביבות 900 שקל ומגבר של לנזר VIBE 431 שיטיס לך את הסאב והקומפוננטים

גם אני חושב שהוא צודק על דוטק מיותר לדבר והמגבר של לאנזאר הוא אחלה של מגבר !

לי יש נסיום עם הקליפורניה בום שעולה טיפה פחות ואני לא חושב שהוא פחות טוב אבל עכשיו בטח יקטלו אותי על זה שבל סיני...

פורסם

ויש מצב להביא לחבילה איזה סאב?.........כי אני מתכוון לחפש יד שניה וכל דבר יעלה ביותר זול.המגבר של לאנזר יחזיק גם סאב?

אהלן מה נישמע???.

• תוכן חדש...