Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקרוס של Morel puls

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכב שלי מורכב סט מורל פולס 6.5" בערך בן שלוש שנים. לפני כשבוע הבחנתי שהמיד-באס בצד הנהג לא פועל ורק הטוויטר עובד. לאחר דפיקה קלה על חיפוי הדלת במקום שבו הורכב לי הקרוס הרמקול חזר לעבוד. הבחנתי שכל מכה או תזוזה בדלת גורמת לרמקול להפסיק לעבוד ולחזור לעבוד לסירוגין.

מה אני צריך לעשות עם הבעיה הזו? האם זה סימן שמשהו קרה לקרוס?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לפי דבריך, כל תזוזה גורמת לרמקול לפעול ולהתנתק לסירוגין.

מקרה פשוט של מגע רופף.

פרק את הדלת ותבדוק את החיבור של הרמקול עצמו,עם החיבור אינו רופף אז כניראה באמת הבעיה בקרוס.(מגע רופף כמובן)

פורסם

חשבתי כך, אבל אני רוצה לציין שהכבל מולחם לטרמינלים של הרמקול עם בדיל בצורה שאין מצב שזה מגע רופף ברמקול. כרגע לא פתחתי את הדלת עדיין אבל פשוט קשה לי להאמין שזה מגע רופף בחיבור לקרוס בגלל שהקרוס לא סתם זרוק בתוך הדלת אלה מחובר בצורה שהוא לא יכול לזוז עם ברגים.

אני אבדוק את עניין החיבורים בקרוב ואעדכן, אך האם בכל זאת יכולה להיות עוד סיבה? נגיד סליל שרוף בקרוס או משהו בדומה לזה?

פורסם

מצטרף לדעת קודמי, רוב הסיכויים שמדובר במגע רופף ברמקול, לא בקרוס.

אין ברירה מאשר לפרק את הדיפון ולראות מה קורה בדלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שאתה לא יכול לראות זה אם יש נתק פנימי בסליל של הרמקול.

אבל אם כבר פירקת - תבדוק גם את הקרוס, למרות שאני בספק שמשהו שם השתחרר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דווקא ביום שישי האחרון בא אליי חבר עם סט כזה והסליל נפל לגמרי מהקרוס והוא איבד אותו אז שמנו לו סליל חדש :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

טוב אז באמת פתחתי את הקרוס והדבק שמחזיק את הסליל התייבש והסליל הי תלוי על שני החיבורים שלו ללוח, מה שגרם להלחמות לצטת מהמקום ויצר מגע רופף. לאחר הדבקה של הסליל חזרה ובדיקת רציפות תדר גיליתי שדווקא לא מגיע מינוס לטוויטר למרות בנכנס מינוס מצויין מהמגבר. אז היה צורך להוציא את הלוח מהקרוס ושם גיליתי שההלחמות נשברו אז חיזקתי אותם.

כרגע הכל נראה על פניו בסדר אבל צריך לבדוק באוטו בימים הקרובים כדי לראו שהכל עובד.

אני אעדכן בימים הקרובים, כרגע אני לא יכול לבדוק כי אני עובד על פרוייקט פיבר בדלתות הקדמיות (כבר ניצלתי את פירוק הדלת כדי להתחיל לעשות את זה).

• תוכן חדש...