Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לום,

אני מעוניין לקנות רכב יונדאי i30 מליסינג 2008 שהיה של חבר לעבודה.

עשיתי בדיקה של האוטו במכון בדיקות מה שכתבו בדו"ח:

* תחת סעיף ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגיעה ברצפה אחורית בחלק הסמוך לפגוש, פגיעה וכיפוף בקורת אורך אחורית עד לנקודת ריתום המתלה.

לאחר התמקחות עם אויס הם הציעו לי לקנות את הרכב ב-63,000 שקל (המחירון ללא ליסינג 84,000) - 25% הנחה.

האם כדאי לקנות במחיר הזה? או שהפגיעה בשילדה חמורה מדי?

תודה רבה,

יואב.

פורסם

היה יותר טוב אם היית מעלה סריקה של הבדיקה שביצעת לרכב.

הסעיף הרשמת אומר שהרכב עבר תאונה מאחור, וכן מדובר בפגיעה בשילדת הרכב, אומנם זה מופיע תחת משמעות נמוכה כי אין משמעות בטיחותית לפגיעה, אבל יש משמעות מסחרית.

קח בחשבון שרכב ליסינג ללא תאונות ופגיעות בשלדה יכול להגיע ל 15% הנחה לאחר מיקוח.

אני הייתי מחפש רכב אחר, לדעתי מסחרית התאונה הזאת שווה הרבה יותר מ 10%

פורסם

העליתי בדיקה מצורפת. אשמח לשמוע חוות דעת כעת.

אופציה אחרת שיש לי שאני מתלבט היא לרכוש רכב זהה חדש במבצע של חבר (כ-13,000 ש"ח הנחה) - כלומר בכ-108,000 ש"ח.

check.jpg

פורסם

האם זאת בדיקה שבוצעה בהזמנה שלך או בהזמנת חברת הליסינג?

הרכב הזה עבר תאונה מאחור, שוב כמו שאמרתי יש פגיעה ברצפת תא המטען, אני לא הייתי נוגע ברכב הזה אלא אם כן מדובר בהנחה של לפחות 40% ממחיר המחירון של הרכב, קח בחשבון שיהיה לך קשה למכור רכב כזה מאוחר יותר.

לגבי קניה של חדש, מדובר בהפרש מאוד גדול מ 63K ל 108K, יש לא מעט I30 על הכביש ללא פגיעה בשלדה, תמשיך לחפש רכב כזה משומש לדעתי.

פורסם

בדיקה שאני עשיתי במ.מ.מ חיפה.

פשוט המחיר של I30 משנת 2008 הוא 84,000. ככה שההבדל בינו לאוטו חדש בהנחה (108,000) כבר לא כזה גדול...

לפי התשובה שלך אני מבין שזה ממש יפגע באופן קיצוני בסחירות של המכונית

פורסם

מציע לחפש רכב במצב טוב יותר, ייתכן שתמצא בליסינג או בהשכרה רכב במצב הרבה יותר טוב, ללא התאונה הנ"ל.

עם זאת, החדש הוא האופציה הטובה ביותר (וגם היקרה ביותר), בגלל שאתה יודע מה אתה קונה והאוטו באחריות היבואן ל3 שנים ויש לך ראש שקט. אם יש לך ילדים או שאתה נוטה לנסוע הרבה וחשוב לך נפח תא המטען, הייתי מציע בפירוש לקחת את הi30CW.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ההנחה הנ"ל היא לא נדירה בשוק גם לכלי רכב נקיים לגמרי (מליסינג)

אני גם הייתי מסתכל על האחות מבית קאיה שבאה עם עוד כמה שנות אחריות ונמכרת במחירים דומים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...