Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2006 גיר רגיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,הודעה ראשונה שלי פה...

אז אני מתכוון לרכוש את הרכב הנ"ל והייתי שמח לשמוע דעות המלצות וכו'... תודה !

פורסם

סוס עבודה, מיושן בכל קנה מידה, תצרוכת דלק גבוהה יחסית לאלטרנטיבות.

אמין מאוד, פשוט וזול לאחזקה.

קניה סבירה בהחלט במידה ותקנה בזול ואתה לא מתכנן ק"מ שנתי גבוהה ללא ערכת גז.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

1:10 זה המון. המגאן שלי (2006 ידנית) צורכת בסביבות 30% פחות (וסביר להניח שגם עולה פחות).

הסובארו מציעה רק עמידות. פרט לזה אין לה שום דבר טוב יחסית לאחרות (אפילו לא עלות חלפים נמוכה כמו שהיה לה פעם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה צודק למדי, ברכב מזדקן עמידות חשובה ביותר והסובארו שורד מעולה הן בהיבטי חשמל, מכניקה ופנים הרכב, לגבי חלקים אני חושב שאם תקנה נכון תגלה שזול לתחזק.

רכב 2006 נכנס לשנתו השישית ואנחנו מדברים על רכבים שנמצאים כבר מעל 100,000 ק"מ.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
בהנחה שתמצא בעיקר מחוץ לעיר, משתמש רגיל והרכב במצב תקין תסתובב סביב ליטר ל- 10 ק"מ.

זה ממש לא נכון. אולי אתה מתכוון לאוטומט.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

מנוע לא חסכוני בעליל, תא נוסעים מיושן, אוכל המון דלק, ביצועים על הפרצוף, סוחב בקושי בעליות (בגרסה אוטומטית שהייתה אצל ההורים שלי). אני מאמין שהידני מעט יותר טוב בזכות משקל נמוך יותר ותוספת של הילוך, אבל הוא גם כן לא מדהים בוודאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...