Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלון מחקר, עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

במסגרת הלימודים , בשם חברי הטוב שעורך מחקר בכלכלה שעוסק בהתנהגות הצרכן ברכישת מותגי תקשורת וההשפעה על החלטות הצריכה.

אודה לעזרתכם במענה על השאלון, שלקוח עד 10 דקות לכל היותר.

השאלון הוא שאלון באינטרנט שהתשובות שלו יישלחו אוטומטית בסיום המענה למייל שלו.

אשמח לכל תגובה שיש לכם על השאלון

http://tfasim.org.il/tofes/9164r

פורסם

ביקשת-קיבלת.

חבל שאין מקום להערות, ידידי, כי היו לי כמה. עכשיו שהטופס לא מול העיניים- לא זוכר...

אגב, אם תוכל להוסיף טור: לא רלוונטי, זה יהיה נחמד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התחלתי לענות ולקראת הסוף החלטתי שהסקר פשוט לא הגיוני מספיק.

"מותג תקשורת" הוא הגדרה רחבה מדי, אולי אני מרוצה מבזק בינלאומי ולא סובל את HOT, איך לעזאזל אני אמור לענות על "האם אני אוהב את מותג התקשורת שלי והאם אסכים לצאת איתו לסופ"ש בצימר?"?.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עניתי

מה הכוונה בעל יסודית האם זה לא שווה לתיכונית, אלה אם כן התכוונת לעל תיכונית (יג, יד)

1. בשביל הבנת חלק מהשאלות נדרשת השכלה אקדמאית, אלה אם כן התכוונת לבלבל את העונה ע"י שאלת שאלות פעם על דרך החיוב ופעם על דרך השלילה.

2. השאלון ארוך מיידי, יותר מידי חזרה על השאלות זהות בניסוחים דומים, זה סתם מעייף האם אתה מנסה לבדוק כך אם העונה עיקבי בתשובתיו? אני לא נחקר כאן שצריך לבדוק אם אני אמין!

פורסם

התחלתי לענות אבל כמה שאלות לא ממש ברורות, משום שהיחס שלי לסלולר שונה מאוד מהיחס לכבלים/לווין/בזק. אז ביחס למי לענות? בנוסף, חלק מהשאלות חוזרות על עצמן במסווה, ואני על שאלון 300 סיימתי לענות (בהצלחה ;-) ) כבר לפני 20 שנה.

אם יפורסם שוב בגרסה הגיונית יותר - אענה בשמחה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפחות אצלי אין בלבול- לא מנוי לכבלים... והיחס לנזק ולסלולארי הוא זהה. שניהם זבל, ושניהם מאותו בית חם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...