Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב מבצע בסיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנתונים מדברים בעד עצמם:

אולי יש כמה ש"נדפקו" ולא ירכשו יותר סיאט במחירי ריצפה ויעדיפו לעשות פרינציפ ולרכוש מאזדה במחיר מלא.

אבל ישנם אלפים שנחשפו למותג חדש מבחינתם, מרוצים מאוד וימשיכו לרכושו לחפש את המבצעים.

ושוב אשאל את השאלה: למה רק שחברי "חבר" "קרנות השוטרים" "הסתדרות המורים" וכו' יהנו ממבצעים והנחות, סיאט באה ונתנה את ההנחה לכולם.

מעניין שנראה פה להרבה אנשים נומאלי שאדם ירכוש סי 4 במחיר מלא ולא יתעצבן כשהיא תוצא למכירה דרך "חבר" ב12K פחות רק בגלל שהוא לא גמלאי צה"ל, אבל אם אדם ירכוש סיאט ולאחר מכן יש מבצע לכל העולם אז "דפקו" אותו.

אספקט נוסף שיש לתת עליו את הדעת הוא ירידת הערך.

לא סוד, שלסיאט בכלל ישנה ירידת ערך די גבוהה.

אולי בזכות העובדה שסיאט משלשת את כמות המכירות, המותג יתחזק ולכן גם שמירת הערך תשתפר.

כל יצרן שיוריד מחיר וישאפשר ליותר אנשים לרכוש רכב חדש, בטיחותי יותר ומאובזר יותר בפחות כסף מבורך בעיניי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כאחד שרכש לאחרונה את הלאון 1.8 במבצע אני יכול להודות שנכנסתי לסוכנות במקרה וקניתי בגלל המחיר והתמורה...אותי הם תפסו בזכותו...תוסיף על זה KLS-עם 1500 שח בחודש...ובכלל לא חשבתי פעמיים .

מיותר לציין שהאוטו פצצה ותמורה יוצאת מן הכלל במחירו הנוכחי.

פורסם

אמר כאן אחד החברים שמותג לא נבנה ביום אחד, אבל מצד שני שכמה בעלי סיאט מהשנים 2009 או 2010 מנסים היום ואני מדגיש היום, הם פשוט נדפקו, כמובן שיש באתר של יד 2 כמה אנשים שקנו במבצע הקודם והיום מנסים למכור את הרכב במחיר יותר יקר ממה שקנו.

לפי דעתי מחיר ריאלי לסיאט 1.6 שנת 2010 ידנית הוא לא יותר מ75K שקל,.

אביב8)

פורסם

נראה לי שקצת הגזמת בהערכה של 75 אלף שקל.

לא אומר שצריך לשלם למוכרים ביד שניים את המחירים ההזויים שהם רוצים אבל 75 אלף זה כבר מחיר נמוך מידי

פורסם
אמר כאן אחד החברים שמותג לא נבנה ביום אחד, אבל מצד שני שכמה בעלי סיאט מהשנים 2009 או 2010 מנסים היום ואני מדגיש היום, הם פשוט נדפקו, כמובן שיש באתר של יד 2 כמה אנשים שקנו במבצע הקודם והיום מנסים למכור את הרכב במחיר יותר יקר ממה שקנו.

לפי דעתי מחיר ריאלי לסיאט 1.6 שנת 2010 ידנית הוא לא יותר מ75K שקל,.

בגלל אנשים כמוך מי שיש לו סיאט איביזה חדשה שלא מהמבצעים כועס! ואני לא מנסה למכור את הרכב שלי אבל 75K על איביזה 1.6 2010 ? באיזה סרט אתה חי? הכל תקין איתך?

נ.ב

מי שלא קנה איביזה 1.6 מהמבצעים יש לו 6 כריות אויר ברכב ולא 4 כריות אויר אז זה מבדיל בין האיביזות 1.6 של המבצע לבין אלו שרכשו במחיר גבוה יותר לפני המבצעים.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
בגלל אנשים כמוך מי שיש לו סיאט איביזה חדשה שלא מהמבצעים כועס! ואני לא מנסה למכור את הרכב שלי אבל 75K על איביזה 1.6 2010 ? באיזה סרט אתה חי? הכל תקין איתך?

נ.ב

מי שלא קנה איביזה 1.6 מהמבצעים יש לו 6 כריות אויר ברכב ולא 4 כריות אויר אז זה מבדיל בין האיביזות 1.6 של המבצע לבין אלו שרכשו במחיר גבוה יותר לפני המבצעים.

אין לי סיאט ולכן אין לי כאן אינטרס, כזה שאותך ואולי בצדק "מקפיץ", אבל למה שרכב יד שניה לא יפסיד כ 15% יחסית לחדש ? זו ירידת ערך לחלוטין סבירה. נכון שיחסית למחיר מחירון של סיאט חדש מדובר על פער לא הגיוני, אלא שמי שקונה אוטו משומש ישווה באופן טבעי את המחיר למחיר האמיתי של אוטו חדש כזה. והלא בדיוק על כך זועמים וגם בצדק אלו ששילמו מחיר מלא.

פורסם

נ.ב

קודם כל תודה ששאלת, כן הכל תקין אצלי.

דבר שני , זה לא בגלל אנשים כמוני אתה כועס אלא בגלל המבצע של סיאט , ואני תכף אסביר.

אני קונה רכב חדש ב"ניילון" יודע מה הוא עבר מהיום הראשון, בנוסף אני חוסך לי התרוצצות, בנוסף יש לי אחריות לזמן ארוך יותר, בנוסף כאשר אני ארצה למכור את הרכב בעוד 3 שנים נניח אני ארשום יד 1 ולא יד 2, בנוסף זה רכב שנת 2011 ולא 2010 (כן אני יודע שיש תאריך עלייה לכביש אבל עדיין,אז אל תתקוף ,).

אזז בוא תגיד לי אתה(ואני באמת מעוניין לשמוע עוד חברים) לכמה אתה מצפה עבור כל הדברים האלה שרשמתי ויש עוד דברים שבטח לא רשמתי.??? תהיה אתה עכשיו כן עם עצמך,אתה באמת מצפה שעבור כל הדברים האלה תהיה הפחתה של 5K שקל?

תנסה אתה עכשיו לתמחר את הרכב שלך, זה באמת מסקרן אותי מה אתה חושב.

אביב8)

פורסם
הנתונים מדברים בעד עצמם:

אולי יש כמה ש"נדפקו" ולא ירכשו יותר סיאט במחירי ריצפה ויעדיפו לעשות פרינציפ ולרכוש מאזדה במחיר מלא.

אספקט נוסף שיש לתת עליו את הדעת הוא ירידת הערך.

לא סוד, שלסיאט בכלל ישנה ירידת ערך די גבוהה.

אולי בזכות העובדה שסיאט משלשת את כמות המכירות, המותג יתחזק ולכן גם שמירת הערך תשתפר.

עידן

למה אתה כותב "נדפקו" בתוך גרשים כפולים?

אני מאלה שנדפקו באמת. ב 10/2009 קיבלתי רכב ששולם עליו מחיר כמעט מלא.

אם בשנה רגילה רכב חדש יורד ב 20K, שלי ירד ב 40K.

אין סיכוי למכור את הרכב במחיר מחירון כשהיבואן כבר 3 חודשים עושה "מבצע לזמן מוגבל" ומוכר 1800TSI כמו שלי ב 120K ש"ח.

עם יתר הדברים שכתבת אני מסכים. אם יש הנחה של 10K לחבר, אין סיבה שלא כולם יהנו.

אבל כמו שאתה רואה, בשנים האחרונות, כל אחד מקבל הנחה.

סובארו חתכו מחירים בשבועיים האחרונים, לובינסקי יוצא במבצעים לכולם, אם בהורדת מחיר ואם ע"י מימון.

כנ"ל סמל"ת וכל יתר היבואנים (שהם לא דלק מוטורס / או יבואני טויוטה).

מה שצ'מפיון עשו זה לגיטימי, (כולם רוצים למכור ולהרוויח יותר), אבל בא ודפק את כל היתר ששילמו מחיר מלא.

20K ש"ח הנחה זו לא הנחה מקובלת, ההנחות שניתנות ע"י יבואנים נעות בין כלום לכמה אלפים (תלוי בכושר המיקוח או המבצעים הרלוונטים שיש בשוק באותה תקופה).

אז מילא דפקת אותי בתור יבואן פעם אחת עם המחיר השערורייתי ששילמתי לעומת אחרים. אתה דופק אותי עכשיו פעם שניה בכך שערך הרכב שלי ירד ב 20K נוספים.

אם המחירון של הרכב שלי היום בסביבות 119K ש"ח, ברור לכולם שהרכב לא יימכר ב 119K אחרי שנה וחודשיים על הכביש, כשרכב חדש עולה 120K. זה מתחבר למה שכתבת על ירידת הערך הגבוהה של סיאט ממילא.

תחבר את כל מה שכתבתי, ותוסיף את העובדה שהסוכנות בהרצליה נמצאת מתחת העבודה שלי, ולא צריך להסביר יותר מדי איך אני אוכל את הלב כל יום כשאני רואה את השלט בכניסה "מבצע לזמן מוגבל" כבר כמעט 3 חודשים ...

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

למה אנשים שקנו וולבו לא מתלוננים על המבצעים ?

הכל עניין של מזל בחיים .

לסיאט יש שוק לא רע בכלל , נראה אותך מוכר רנו , וולבו , טיוטה רובוטית ...

פורסם
ואני לא מנסה למכור את הרכב שלי אבל 75K על איביזה 1.6 2010 ? באיזה סרט אתה חי? הכל תקין איתך?

יותר זמן על הכביש , פחות אחריות , עוד יד ברישיון ,

הרכב שווה יותר מ75K ?!

פורסם

היי חברים,

כן! הרכב שווה יותר מ75 למגיב שמעליי.

לגבי כל מה שנאמר כאן על המחיר של איביזה משומשת, אני מבין את הטענה שלכם לגבי האחריות והיד ועל כך שרכב שאתה מוציא מהחברה הוא חדש, הכל נכון אבל.. אל תשכחו שהמבצע של ה90K זה זמני וחוץ מזה הרכב "שווה" 111900 כחדש ללא המבצעים( למרות שבסיאט תמיד יש הנחות ). ואם הייתם מעלים את השאלה של המחיר לאחר המבצע של ה95K על האיביזה אז היית יכול למכור משומש 2010 גם ב85 ? אני אומר שכן אך בקושי מסויים כמו למכור כל רכב בן פחות משנה.

לכן כל העניין של המחיר הוא בזמן מבצע נתון, נחכה ונראה לאחר שיסתיימו המבצעים על ה1.6 עם כניסת הTSI.

נכון שבזמן הנתון לא ניתן למכור את הרכב ב90 K אבל ב75K זה כבר מוגזם, אני בכלל ממליץ לא למכור ב3 שנים הקרובות כל מותג של סיאט ולא רק את האיביזות.

במחיר של 75K אתה מוריד 30K מהמחיר המקורי וזה מוגזם לרכב של כ 100K ! אם הייתי מוכר את שלי אז זה לא היה בתקופת מבצעים והייתי מוריד כמה אלפים מהמחירון של לוי יצחק ולא יותר, אם הייתי עושה טעות ומוכר בתקופה של מבצע אז הייתי מוריד 10K מתחת למחירון על רכב בן אותו גיל, אבל אין מצב לכזאת טעות.

בעזרת השם עם הרכב שלי אני יעשה טרייד אין על חדש ולא סיאט או שאני "יתקע "איתו לכמה שנים טובות אם לא תהיה אפשרות כספית.

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
לא מדוייק יש כאלו שקנו במבצע וקיבלו 6 כריות אוויר. זה מה שנתנו במבצע הראשון

המבצע הראשון היה 88800 על איביזה 1.4 ולא 1.6

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
למה אתה כותב "נדפקו" בתוך גרשים כפולים?

אני מאלה שנדפקו באמת. ב 10/2009 קיבלתי רכב ששולם עליו מחיר כמעט מלא.

אם בשנה רגילה רכב חדש יורד ב 20K, שלי ירד ב 40K.

אין סיכוי למכור את הרכב במחיר מחירון כשהיבואן כבר 3 חודשים עושה "מבצע לזמן מוגבל" ומוכר 1800TSI כמו שלי ב 120K ש"ח.

עם יתר הדברים שכתבת אני מסכים. אם יש הנחה של 10K לחבר, אין סיבה שלא כולם יהנו.

אבל כמו שאתה רואה, בשנים האחרונות, כל אחד מקבל הנחה.

סובארו חתכו מחירים בשבועיים האחרונים, לובינסקי יוצא במבצעים לכולם, אם בהורדת מחיר ואם ע"י מימון.

כנ"ל סמל"ת וכל יתר היבואנים (שהם לא דלק מוטורס / או יבואני טויוטה).

מה שצ'מפיון עשו זה לגיטימי, (כולם רוצים למכור ולהרוויח יותר), אבל בא ודפק את כל היתר ששילמו מחיר מלא.

20K ש"ח הנחה זו לא הנחה מקובלת, ההנחות שניתנות ע"י יבואנים נעות בין כלום לכמה אלפים (תלוי בכושר המיקוח או המבצעים הרלוונטים שיש בשוק באותה תקופה).

אז מילא דפקת אותי בתור יבואן פעם אחת עם המחיר השערורייתי ששילמתי לעומת אחרים. אתה דופק אותי עכשיו פעם שניה בכך שערך הרכב שלי ירד ב 20K נוספים.

אם המחירון של הרכב שלי היום בסביבות 119K ש"ח, ברור לכולם שהרכב לא יימכר ב 119K אחרי שנה וחודשיים על הכביש, כשרכב חדש עולה 120K. זה מתחבר למה שכתבת על ירידת הערך הגבוהה של סיאט ממילא.

תחבר את כל מה שכתבתי, ותוסיף את העובדה שהסוכנות בהרצליה נמצאת מתחת העבודה שלי, ולא צריך להסביר יותר מדי איך אני אוכל את הלב כל יום כשאני רואה את השלט בכניסה "מבצע לזמן מוגבל" כבר כמעט 3 חודשים ...

יש כמוך עוד רבים שאני מניח שלא יירכשו סיאט יותר.

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...