Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה ל88FM לאחרונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר תחנה שאהבתי כששירתתי בצה"ל בצפון הארץ בתחילת-אמצע שנות ה2000 - רדיו ג'ורדן.

מוסיקה עם הפסקות קצרות לחדשות באנגלית. מה שמדהים בפלייליסט שלהם זה שהוא נבחר באופן רנדומלי לחלוטין, כלומר מיד אחרי בריטני ספירס היו יכולים לשים גרייטפול דד משנות ה-70, אחר כך SLIPKNOT, אחר כך בוב מארלי, ואחריו רדיוהד, ולפני החדשות לשים פיפטי סנט.

מה אהבתי למרות זאת - שהיה סיכוי פי טריליון יותר גבוה (בעצם לא אגיד פי טריליון, כי אפס כפול טריליון זה עדיין אפס, אז אגיד הרבה יותר גבוה) לתפוס שם מוזיקה איכותית מאשר ב104.5-טינופת-ללא-הפסקה המקומי.

נ.ב. מישהו יודע אם התחנה עדיין משדרת, ואם אפשר לקלוט אותה באיזור חדרה-נתניה? אם כן, באיזה תדר?

לרדיו בארץ עוד יש הרבה מה ללמוד מהם.

הייתי בדרום שנתיים וחצי וזאת הייתה התחנה הקבוע אצלי בסופה, אין עליהם!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
גם גלגל"צ לא רעים בכלל, הבעיה היא שלא קולטים באיזור שלי

גיא, ניסית לתפוס אותם ב107FM?

אבי היה עובד ביקנעם וזה היה התדר שמכוון אצלו ברדיו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
גם גלגל"צ לא רעים בכלל,

מה שעשית עכשיו זה מקביל ללהיכנס לדיון על מסעדות גורמה ולהגיד שאתה אוהב מקדונלדס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שומע המון רדיו, אני אוהב את חוסר הצורך לבחור מה בא לי לשמוע.

רוב הזמן זה 88 (או באיזור שלי, 87.6). למרות כל מיני נפילות תמוהות, בעיקר בלילות חמישי ובערבים מסויימים - עדיין זה הסיכוי הכי טוב לא לרצות לשבור את הרדיו, בעיקר עכשיו בלי החדשות. אין ספק שהם התקלקלו מאוד מלפני שנתיים שלוש, הייתי גם בהפגנה ברחבת הסינמטק נגד השינוי. כולנו רואים כמה זה עזר (אבל היו אחלה הופעות).

חלק מהזמן גל"ץ (דיבורים, אני דפוק אבל נהנה מזה. אל תשאלו אותי על אקטואליה, זה נכנס באוזן אחת ויוצא מהשניה).

לרשת ג' אני קופץ מדי פעם בתקווה שאולי יש משהו מעניין ולא ים תיכוני (קורה לפעמים בשעות הערב, יש רוק ישראלי).

גלגל"ץ מקבלים צ'אנס כשכל השאר אכזבו (ואז בד"כ אני עובר למוזיקה מהדיסקונקי, ברנדום כמובן). רק בסופ"ש אפשר למצוא רצף טוב של מוזיקה בגלגל"ץ, למעשה עכשיו אני מאזין להם. (עריכה אחרי כמה דקות - נגמר הרצף, מספיק גלגל"ץ).

103 בבוקר, התוכנית של שי ודרור. אני אשכרה מכוון לפעמים את הנסיעה כך שאספיק לשמוע מקסימום מהתוכנית, אפילו אם אני מגיע ליעדי קצת לפני הזמן :lol:.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ואם כבר מדברים על 88, אין על "נותן ברוק".

לטעמי, התוכנית הטובה ביותר ב 88 :-D

ולמי שלא יודע, כל יום ב 14:00, לפעמים שעה, לפעמים שעתיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואם כבר מדברים על 88, אין על "נותן ברוק".

לטעמי, התוכנית הטובה ביותר ב 88 :-D

ולמי שלא יודע, כל יום ב 14:00, לפעמים שעה, לפעמים שעתיים.

+++1!!

בהחלט אחת התוכניות המשובחות!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...