Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מה לך לקנות כזה סאב?

אני לא חושב שיש פה כאלה ששמעו אותו בכלל,שלא נדבר על זה שיש להם אותו באוטו..

ומבחינתך זה לקחת סיכון.

הייתי ממליץ לך לבדוק את הרוקפורד rfz3412 ,או את הפיוניר 305c,או את הסרווין.

8)
פורסם

הציעו לי אותו ואמרו שהוא מאוד איכותי וחזק

והוא דורש תיבה קטנה מאוד וזה מה שאני מחפש בעצם

ורציתי לדעת עם הוא שווה משהו

פורסם

בקשר לסאב של הפלאש שמעתי אותו פעמיים כבר. התקנתי אותו למישהו גם.. אין ספק שהסאב דופק. הוא נחמד... לא יותר מזה.. יש באמת כמו שאמרו את הסרוין HED12 שהוא יותר טוב.

פורסם

כן באמת עדיף לקחת את הדגם הזה : Cerwin-Vega HED-1202 12"

שהוא : 600 watts Peak / 250 watts RMS Power Handling

אגב הוא שנת 2004 , יצאו כבר חדשים...

HED1204PIC3.jpg

HED1204PIC2.jpg

HED1204PIC1.jpg

מש"ק זרזור

פורסם

הסרווין המדובר כאן (HED 12 ) נשרפים במהירות ....

לחבר שלי כבר נדפק פעמיים הסאב הזה בתוך שנה , מה יכולה להיות הסיבה ?

פורסם

צודק...גם לי ו לחבר שלי זה קרה בזמנו עם הוופרים של ווגה , זה החיסרון של הסאב הזה אבל חוץ מזה היו גם מלא יתרונות, למשל באס עדין וחד שלא לכל סאב היה סאונד כזה.

אבל נקווה שלדגם החדש לא יהיו חסרונות כמו בדגם הישן, בכל מקרה עם בן אדם פה יקח כזה אני יפרסם את במידע על הסאב.

מש"ק זרזור

פורסם

חבר'ה ביקשתי דעה על האב של קאדנס ולא להציע לי סאבים אחרים

אז עם אתם מבינים בזה משהו כתבו לי בבקשה

פורסם

הסרווין המדובר כאן (HED 12 ) נשרפים במהירות ....

לחבר שלי כבר נדפק פעמיים הסאב הזה בתוך שנה , מה יכולה להיות הסיבה ?

פורסם

בתוקף תפקידי כמנהל מחלקת שמע באוטו-פרט יבואני סרווין-ווגה אבקש להבהיר אי אלו מיתוסים. 1-למיטב ידיעתי כל סאב-וופר במאמץ יתר(כלומר מעבר למגבלות המכניות) יינזק במוקדם או במאוחר. 2-לא ידוע לי אפילו על סאב-וופר אחד מסדרת ה hed אשר נשרף ,ואני מדבר על כמויות רבות של סאבים אשר קיימים בשוק. 3-קיימים מקרים ספורים ובודדים של סאבים אשר במוליכים שלהם(אותם מובילים מהמימברנה לטרמינלים)נוצר נתק, שוב רק במאמץ יתר ובשימוש במגברים נחותים ,כל המקרים הללו תוקנו ללא קשר לתנאי האחריות שלנו,או לתוקף האחריות. 4-אני מזמין כל לקוח אשר ברשותו סאב-וופר מסדרת ה hed וקיים נתק במובילים לבוא לאוטו-פ רט תוך תיאום איתי לסדר את הבעיה ללא כל תשלום. את היתרונות של סאב זה תוכלו לקרוא גם באתר זה. את הדגם החדש נקבל תוך שלשה שבועות מהיום. לשאלות נוספות ותמיכה טכנית ניתן ליצור איתי קשר ישיר . אודי 052952410

פורסם

עם כבר מדברים על הסרווין וגה

מה המידות של התיבה שבאה ביחד עם הסאב?רוחב גובה ועומק

תודה.......

פורסם

נשמע מעולה אודי, ותודה על התגובה.

רק הערה קטנה ברשותך: מגבר נחות לא מזיק, אלא המשתמש בו.

(וזאת אם אפשר להגדיר זאת מגבר נחות)

• תוכן חדש...