Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים!

אני רוצה להחליף את ההגה ברכב שלי, ועברתי על מספר דגמים שניתן לרכוש פה בארץ.

הבעיה היא שבדגמים שמצאתי בסדנאות שמתעסקות בזה אין כרית אוויר וזה מהווה בעיה חוקית (לפחות ככה הבנתי) בנוסף לזה לא בא לי לקנות הגה חדש מהחברה כי גם ישחטו אותי במחיר וגם בא לי לגוון במשהו ייחודי.

האם קיימים בארץ דגמי ספורט בעליי כריות אוויר שיתאימו לסיאט איביזה FR 2005 מבחינת קוטר ונפץ?

תודה ושבת שלום.

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

לא משנה איך תהפוך את זה, הגה ספורט לא חוקי ולא יהיה חוקי (גם עם כרית אויר). מה גם שאני אישית לא מכיר הגה ספורט אפטרמרקט עם כרית אויר. אני כן יכול להמליץ שתבדוק על הגה מהרכב VAG אחר שיש לו כרית אויר, יכול להיות שתמצא משהו יותר ספורטיבי ממה שמורכב כרגע.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כן קיימים הגאי ספורט עם כרית אוויר, של החברות sparco / raid, המחיר? זאת כבר בעייה אחרת :lol: .

בנוגע לחוקיות, כמו כול דבר בארצנו הקטנטונת בתחום השיפורים זה לא חוקי, אך אם תקנה הגה ספורט

יחסית "סולידי" לא יעשו לך עם זה יותר מידי בעיות.

פורסם

שמע לפני שנה בערך הייתי במקסיקו נהגתי על אביזה קופרה של חבר עם הגה של ספארקו אני לא כזה זוכר את הדגם.

יש מספר שינויים לדעתי:

1. אחיזת ההגה יותר נוחה (לי בכל אופן היה נוח מאד)

2. בעת נהיגה ספורטיבית ואגרסיבית מאמצו של הנהג מינימלי בעת השליטה ברכב

3. לאנשים שהידיים שלהם מזיעות יש דגמים מסויימים שיש להם סופגי זיעה

זה נתון לויכוח כי זה נושא אינדיבידואלי.

פורסם

בנוגע ל raid אין לי מושג מי היבואן בארץ או אם יש בכלל, בנוגע ל SPARCO דבר עם יובל מלמד.

יובל מלמד

דואר: ת.ד. 185 שפיים 60990 ישראל

פקס: 9577324 – 09

נייד: 052-5210210

פורסם

היתה לי FR 2005, ההגה דווקא זכור לי מאוד לטובה.

יש חלק שאתה מעוניין להשאיר מקורי ברכב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה כמו שתשאל איך נעלי נהיגה משפיעות על הנהיגה, הם לוחצות את הקלאץ' מהר יותר? לא.

זה הכול עניין של נוחות ואינדיבידואלי כלפי כול אחד ואחד.

בעיקרון הגה ספורט נותן כמה יתרונות בזה שהוא יהיה יותר קרוב לנהג (מחובר ע"י

מתאם שמקרב את ההגה בכמה ס"מ כלפי הנהג).

לעיתים יהיה נוח יותר לאחיזה ובעל אחיזה גבוהה יותר,

יש האומרים שהוא משפיע גם על חדות ההגה אבל על זה אפשר להתווכח עד מחר.

פורסם

Muy Bien :)

כל אחד מקבל את זה אחרת, לדעתי נהיגה עם הגה ספורט היא מהנה יותר ואיפשהו מפצה על חדות הנהיגה של אותו נהג.

אבל כמו שאמרתי זה נתון לוויכוח.

פורסם

טוב אז או שאתם מסתירים ממני שיש מסלול מירוצים בארץ , או שפשוט אין טעם לשים כזה דבר לפי דעתי האישית,

או... שיש מקומות נחמדים בארץ שאפשר קצת ליהנות מבלי לסכן אף אחד כגון מגרשי חניה נטושים או שדה תעופה שלא בשימוש

חבל שאי אפשר לשתף פה כי יש דרדסים שאורבים לנו מכל פינה :wink:

• תוכן חדש...