Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעכשיו תקראו לי REDR+JUSTY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היום עשיתי "הסכם קנייה " על ג'סטי שחורה , ידנית , שנת 92 .

בשישי מתבצעת הקנייה .

אני ימשיך לנסוע בראלי בערבים ובסוף השבוע אבל אבא שלי יסע אתה ( ונוסע עכשיו ) במהלך היום .

למה ?:

כי אני לא מסוגל להחזיק בעצמי את הראלי , ואבא שלי מסוגל :) ... והוא מאד אוהב אותה ( התברר שהאהבה לראלי זה לא עניין של גיל ) .

לאחר הקנייה אני יכניס אותה לישור קו קטן שיכלול תיקון כמה נזילות שמן ועוד כמה דברים קטנים , עקרונית הבדיקה הייתה מצויינת והרכב במצב מצויין , שימוש קבוע במים ירוקים :lol:

אז לכל הילדים שחושבים לקנות ראלי חשוב שתדעו : הרכב אכן מצויין וכייפי אבל להחזיק אותו בעצמכם קשה , החלקים יקרים , מתקלקל הרבה ....

אל תשכחו את זה .

לשם השוואה : קלאצ' מקורי כולל עבודה עולה בג'סטי 800 ש"ח ( מקורי , חליפי אפשר בחצי מחיר ) .

פורסם

למה בצערי ...

בדוגרי אני ימשיך לנסוע בשביל הכיף בראלי ואני לא אצטרך לחשוב על כסף בנוגע אליה ...

ובשביל היום ( עד הערב ) , אני יסיע בג'סטי .

נראה לי שילוב מושלם .

פורסם
למה בצערי ...

בדוגרי אני ימשיך לנסוע בשביל הכיף בראלי ואני לא אצטרך לחשוב על כסף בנוגע אליה ...

ובשביל היום ( עד הערב ) , אני יסיע בג'סטי .

נראה לי שילוב מושלם .

מזל טוב.

אבל אני מצטרף לשלומי, להחזיק 205 1.4 היה עולה אותו הדבר +-, עם הרבה יותר הנאה ליום יום למרות שיש לך ראלי ללילה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אבל אני מצטרף לשלומי, להחזיק 205 1.4 היה עולה אותו הדבר +-, עם הרבה יותר הנאה ליום יום למרות שיש לך ראלי ללילה.

למה לעשות לו רע על הנשמה... הרי הוא כבר קנה רכב (ואגב אחזקתה של הג'סטי זולה משמעותית מזו של ה-205 והלא סיבת הרכישה היא כלכלית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כלכלי זה בטוח לא. הרי קניתם עוד רכב, ויכולתם להסתדר עם אחד (לא? לפחות זה מה שהבנתי שעשיתם קודם...)

בנוסף - אין שום סיבה שתקנה ג'סטי כי תתקשה להחזיק את הראלי, לדעתי. עלויות האחזקה לא אמורות להיות גבוהות בהרבה (זה כולה ראלי 1.3, לא משהו מסובך במיוחד או יקר במיוחד לתחזוקה, ויסלחו לי כל אלו שמשוכנעים שזו מכונית ספורט אימתנית עם צריכת דלק נוראית ועלויות תיקונים יקרות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתפלאו ...

להחזיק ג'סטי זה ממש ממש זול ( אני רואה מחברים על רכב דומה ) .

והראלי הרבה יותר יקרה , גם בחלקים , וגם כמובן בכמות התקלות .

הייתה לי 205 , רכב זוועה ... נורא לא אמין .

הסיבה לקנייה היא שכלית ... רכב אמין וזול להחזקה .. בזמן שהראלי זאת קנייה רגשית , מאד מהנה לנהיגה ... על הפנים מבחינת מחיר אחזקה .

נ,ב : רוב המוסכים הלא מורשים לא רוצים לטפל בראלי בגלל חוסר המקום בתא המנוע וחוסר הרצון שלהם להתעסק עם מכוניות ספורטיביות .

פורסם
תתפלאו ...

להחזיק ג'סטי זה ממש ממש זול ( אני רואה מחברים על רכב דומה ) .

הסיבה לקנייה היא שכלית ... רכב אמין וזול להחזקה .. בזמן שהראלי זאת קנייה רגשית , מאד מהנה לנהיגה ... על הפנים מבחינת מחיר אחזקה .

נ,ב : רוב המוסכים הלא מורשים לא רוצים לטפל בראלי בגלל חוסר המקום בתא המנוע וחוסר הרצון שלהם להתעסק עם מכוניות ספורטיביות .

אני חייב להבין - מה כ"כ על הפנים מבחינת מחיר אחזקה?

אתה יכול לתת דוגמאות מהשנה האחרונה או משהו כזה?

Back to the original - NC again.

פורסם
תתפלאו ...

להחזיק ג'סטי זה ממש ממש זול ( אני רואה מחברים על רכב דומה )

בתור בעלים של אחת (היתה האוטו הראשון שלי עכשיו אצל אחי ואני פשוט לא נותן לאבי להחליף אותה) אני אישית מוקסם מהרכב הזה,שיא הפשטות,כל חלק מחובר עם מינימום ברגים וניתן לפרוק ע"י ילדים בגן(אפשר לפרק את כל האוטו ב-20דק' עם מברג פיליפס) ועם זאת עמידות החומרים (חוסר תזוזות ובלאי) מעוררת הערצה.

בין שמותייה נמנים:ג'סטין,"השד האדום",ג'אסטי I (על שם STI) וכו'... :wink:

אני לא חושב שאתה צריך להתנצל בפניי אף אחד שבחרת לסבול פחות במוסכים.

אתה רומז שהג'אסטי לא מהנה לנהיגה? :wink:

את האמת,דווקא בגלל הספרטניות שלה וחוסר הרסן\הבנה של השלדה להבדיל בין שמיים וארץ\ימין לשמאל היא מהנה ולו רק בגלל שכמכונית לנהיגה היא פשוט...מטומטמת :shock:

רוב המוסכים מורשים\לא מורשים\צבאיים לא רוצים לטפל בראלי בגלל שהיא פג'ו,תשאל אזרחים עובדי צה"ל במוסך הצבאי בקרייה שהיו חותמים על השבתות ל-205 מקולקלות כי כבר לא היה להם כח להתעסק בזוטות ותקלות מעצבנות,אפילו שהתקלה הסתכמה בתיקון של חצי שעה :!: .

פורסם

המחירון של 92 עם מזגן הוא 13,800 ,

אני שלמתי 11.500 בגלל כמה בעיות קטנות שהורדתי עליהם את המחיר .

אני מתכוון עכשיו לעשות ישור קו של בערך 1500 ש"ח ( כולל קלאצ' ) .

פורסם

בקיצור-

REDR+JUSTY....

אפשר לקרוא לך RUSTY.

(אם השם לא היה תפוס ע"י בעלי אלפות :lol: )

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...