Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על SECON SKIN SPEAKER KIT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לאחרונה התקנתי בדלתות את הפדים הנ"ל, שנרכשו בתקווה לנסות ולפתור חלק מהבעיות והמגבלות של הדלת באיביזה 09 שלי.

להזכירכם הדלת מאוד קשה לאיטום בגלל חוסר קיר ביניים עליו מותקן מנגנון החלון ברוב הרכבים, אצלי הוא מותקן ישר על הדיפון.

ראה ערך :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307905&page=2

הדבקתי אותם מאחורי המיד באסים (2 WAY להזכירכם).

השיפור מורגש מייד !!!

במיוחד ב HIGH MID שומעים מפורט יותר, הרזוננס ב LOW MID שהיתי שומע קטן יותר משמעותית, התוצאה סאונד מדוייק יותר ומפורט יותר.

אין לי שום קשר לאף אחד מהיבואנים ולכן לא אפרסם מהיכן קניתי אותם ו בכמה, אבל לדעתי הם צריכים להיות חלק מכל התקנה מקצועית, במיד באס 2 WAY או במיד במערכת 3 WAY.

השינוי בתדרים הנמוכים קיים אבל לדעתי לא הכי מורגש, לכן בוופר היתי חושב שאיטום מסיבי מספיק אבל במיד באס זה משפר באופן מורגש.

לא ניסיתי את הפתרון מDYNAMAT אבל אני חושב שזה עובד על אותו עקרון.

בקיצור מומלץ ביותר! זה לא הופך את האלמנט לאלמנט ב 17000 ש"ח אבל השינוי מורגש ולפי דעתי שווה את ההשקעה של 100/ 150 ש"ח.

פורסם

לפני שנה עברתי אותו הדבר. תמצא אשכול שלי, ותראה איך אני פתרתי בעיה, לדעתי, היית יכול לעשות טוב יותר.

אם מיד יושב על הדיפון, בעוד זמן קצר, תשמע סימפוניה של שטראוס, מכל הפלסטיקים, חיבורים, כליפסים, וידיות.

מיד היית צריך להבריג לפח, בעזרת טבעת עץ.

בהצלחה.

הכי חשוב, גם אני השתמשתי בSECONDSKIN רק הלך לי באלק.

פורסם

טיפול בתדרים חוזרים עושה פלאים עם הסטאפ, פשוט אין מה להגיד.

בשביל הסכום הפעות שזה עולה והשיפור הניכר במתקבל, זה בערך התוספת הכי גדולה ביחס לכסף שאפשר לעשות למערכת ברמה בינונית-טובה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא שואף ל SPL כרגע אין שום קרקוסים בגלל שכל הדיפון אטום.

היתה בעיית רזוננס, או יותר נכון ניגון הרמקול פנימה. חלק ניקר מזה נפתר, לכן אני מבסוט.

הפתרון שלך לא כל כך לטעמי (אל תעלב) משום שחשפת את מנוע השמשה והוצאת אותו מהתיבה האטומה שלו, זה לא מה שרציתי.

גם האלמנט עצמו אולי נמצא על עץ אבל בינו לבין הדיפון יש רווח כך שאתה מעבד את אפקט התיבה, מה שאצלי פחות או יותר נשמר.

האלמנט שלך מאוד אגרסיבי ודורש התקנה מאוד מסיבית מה ששלי לא כל כך.

בסופו של דבר אני מאוד מבסוט, צעד הבא אולי יהיה זוויות לטבעות.

אגב הקישור שהבאתי הוא מתחילת הפרוייקט רק כדי להראות את הדלתות וצורתם, כיום האלמנט הוא שונה ממה שיש בשרשור וכך גם צורת ההתקנה (טבעות MDF מצופות עור) הנמצאות בצד החיצוני של הדיפון (נגזרה הרשת של הדיפון) והאלמנט יושב על טבעת עץ שנותנת חוזק מיבני לדיפון עצמו הרשת לא חוסמת את האלמנט. ההבדל מאוד משמעותי, הקומבינה שעשיתי עובדת אבל לא לSQ. כך גם הטוויטרים מזמן כבר לא בתוך הקורות.

• תוכן חדש...