Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי IX35 - מערכת של esonic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מה שמקבלים עם האוטו , התקינו לנו את המוצר הנל

מה לא טוב בו?

המערכת עצמה , כל הממשק פשוט על הפנים מבחינת ויזואליות

יש בעיות בקריאת USB

לוקח לדיסק DVD MP3 יותר מדקה וחצי להטען

להמשיך ?

היה לי נסיון עם מערכות מולטימדיה אלפיין וקנווד

אין מה להשוות

על איכות צריך לשלם

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום בשעות הצהריים המוקדמות היתי אצל היבואן של המערכות מתוצרת Esonic וזאת לאחר חששות שהיו לי לגבי קניית מערכת מולטימדיה שלא מהייבואן,אני חייב לציין שבאתי עם חששות גם בגלל מה שנרשם כאן לגבי בעיות של קריאת הדיסק וה - USB

דבר שגרם לי לבדוק את הדברים בחשדנות רבה ולגרום לאיש מכירות של חברת אלקטרו סוניק לבדוק בשבילי פעם אחר פעם את הדיסק אשר לא איכזב ועלה באופן מהיר ויעיל כמו כן נאמר לי ע''י היבואן שהוא נתקל כבר בכמה מקרים שאמרו לאנשים שהמערכת שהם רכשו הם מתוצרת Esonic או ROADROVER(דגם נוסף שאותו הם מייבאים)והם בעצם קיבלו דגמים של יצרנים אחרים שאומנם מאוד דומים מבחינה ויזואלית אך איכותם ירודה, בכל מקרה עד לשעה זו אני מרוצה מאוד מהמערכת.

לינק של אתר הייבואן :

http://www.carpc.co.il/72623/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-GPS-IX35-%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94

פורסם

לגבי ה ROAD ROVER אני יודע שזה נחשב כמכשיר טוב

כעיקרון שום מכשיר סיני או קוריאני (לצורך העיניין) לא מתקרב ליכולות של המותגים (פיוניר, JVC, אלפין וכנ"ל) אך מתוך המותגים הזולים זה נחשב בין השלושה המובילים

היבואן הוא איש נחמד וידוע כנותן שירות ולא אחד הנעלמים בסגנון "דנידין הרואה ואינו נראה" (ויש הרבה כאלה בארץ לצערי)

ABOVE הצביע על נקודה נכונה מאוד ובאמת ברוב מכשירי ה "אוף ברנד" (לא חשוב סיניים או קוריאנים) ישנה בעיה בזריזות הקריאה של האינפורמציה מסוגי המדיות

ואין מה להשוות את המעבדים שלהם לאילו של המותגים

כנ"ל מבחינת סאונד ואיכות תמונה ובטח ובטח באיכות הסאונד ב RCA

מעבר לכך אני נכנסתי לקישור שנתן RIno פותח השרשור ושמתי לב (אם אני טועה אז אני מתנצל מראש) שאין באתר הזה שום סימן לכתובת של החברה המוכרת

אני אישית לא הייתי מתקרב לבצע קניה מחברה שלא מציינת את כתובתה !!

בגדול לגבי ה IX35 יש כרגע פנלי דשבורד תחליפיים שנותנים אפשרות להורדת מכשיר והרכבת כל דאבל דין שתחשוק והתאמתו המדוייקת על ידי מתאם הפנל

לכן אני ממליץ לשקול בחיוב התקנת מכשיר מותג יחד עם מתאם פנל

בהצלחה

דרור

פורסם

מניסיוני הרב עם כל סוגי ה תואמי מקור ולא אציין שמות לדעתי לא שוה את המחיר בכלל ! לא איכותי ולא מחזיק לאורך זמן. אז תעשה את החישובים שלך. לצורה אתה תתרגל מהרגע ראשון ואני חושב שעם פאנל איכותי של מטרה העינין יקבל צורה אסתטית.ותהנה ממוצר לאורך זמן ולא שנה שנתיים

• תוכן חדש...