Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום אחרי כ10 דק' נסיעה האוטו התחיל לרעוד בזמן עצירה

justme!
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי פולקסווגן פולו מודל 99 מוחזק בצורה טובה.היום בבוקר לאחר כ10 דק' של נסיעה כאשר עצרתי באחד הרמזורים האוטו החל לרעוד פתאום בצורה מוזרה וזה לא הפסיק גם לאחר כיבוי והתנעה של האוטו וגם כשנסעתי בו לקראת ערב זה עדיין קרה.

כאשר אני נוסע גם במהירות נמוכה יחסית לא מרגישים את הרעידות אבל כאשר האוטו במצב סטטי (עצירה מוחלטת\כמעט מוחלטת) מרגישים את הרעידות והן דיי חזקות.

ממה זה יכול לנבוע? בכל ה11 שנה שהוא על הכביש לא ידוע לי שקרה לרכב דבר כזה.

האוטו עבר טסט לפני כמה ימים ייתכן שאחת הבדיקות כמו של הבלמים למשל גרמה למשהו שקשור למנוע לזוז ממקומו?

האם כדאי ללכת למוסך של פולקסווגן או שעדיף למוסך זול? (אבא שלי כעיקרון הוא בעל האוטו אבל הוא לא נמצא בבית עד סוף השבוע ככה שאני אחראי עליו כרגע הבעייה שאני לא מכיר שום מוסך שאני יכול לסמוך עלי, ואני גם לא בדיוק מבין ברכב בלשון המעטה).

תודה לעוזרים

עוד משהו קטן שאני כמעט בטוח שזאת לא הסיבה:אבא שלי מילא דלק כאשר המנוע היה דולק יש סיכוי שזאת הסיבה? (נכנס אוויר למקום שהוא לא צריך להיות בו או משהו בסגנון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך כסף מיותר - גש למוסך פולסווגן, יטפלו לך (בכיס) יפה

אם אתה רוצה טיפול לא פחות איכותי ובהרבה פחות כסף גש למוסך "רגיל"

בסך הכל הרכב שלך הוא לא מסובך במיוחד וכל בעל מקצוע ידע לטפל בו.

אם אתה גר ברמת גן אשמח להציע לך מוסך בתל אביב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...