Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיואש מבעיית הרעידות ברכב-מבקש עזרה דחופה![ננעל! קרא בבקשה את הכללים וההנחיות בדביקים

alon4u
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

כבר פירסמתי פה באתר לגבי בעית הרעידות שיש לי באוטו יונדאי I20 2009 עם 45 אלף קילומטרשרכשתי לפני חודש.

הרעידות מופיעות במצב של עמידה עם בלימה במצב D או בנסיעה ב R או נסיעה איטית ב D וזה ממש מעצבן אותי במיוחד בפקקים או בעמידה ברמזור או פקק.

אמרתם לי פה בפורום שאולי זה תושבות מנוע או גיר ולכן הייתי כבר ב 3 מוסכים מורשים של יונדאי ולאחר בדיקה של בוחן רכב כולם אמרו שהם לא רואים משהו מיוחד באוטו.

אבל עדין התופעה קיימת ומשגעת אותי, וגם חברים ומשפחה שישבו באוטו הרגישו את הבעיה,

אבל משום מה במוסך טוענים שהכל בסדר.

האם יש למישהו עצה או רעיון כיצד אני יכול לבדוק את זה לעומק?

האם לקחת את האוטו לבוחן פרטי ואובייקטיבי שלא קשור ליונדאי?

יכול להיות שבגלל שהאוטו באחריות יונדאי מתחמקים ממתן הפתרון כי יכול להיות התיקון לא משתלם להם?

אודה לעזרתם אני כבר מיואש וחושב אפילו למכור את האוטו בגלל זה.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...