Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין הטוויטרים הנ''ל?

ויפה XT25

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_229_427&products_id=1181

סקאן ספיק דיסקאברי R2604

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_229_427&products_id=8646

תודה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הם נראים דומים להחריד

והנתונים לא רחוקים אחד מהשני גם כן - הויפה בעל תדר תהודה עצמית קצת יותר נמוך ויכול לספוג יותר הספק, מעבר לכך כל השאר נראה כאילו שמדובר בטוויטרים שיצאו מאותו פס ייצור.

על הנייר לויפה יש יתרון בתחום הנמוך אבל בפועל עד שלא תנסה לא תדע.

מה שבטוח זה שהויפה הזה הוא טוויטר שגורף ביקורות אוהדות ביותר - עכשיו רק נשאר לך להריץ חיפוש על הסקאן ספיק.

אני לא אתפלא אם אחד מהם הוא פשוט איזוטופ של השני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי אדי זה גיל.

תראה מה רשום בדף של סקאן ספיק:

This is the Danish version of the XT25TG60-04, made in Denmark by Scan-speak.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

זה מה שחשבתי - לך על הויפה אם אתה יכול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברגע שטימפני השתלטה על העסק נולדו כמה מוטציות, מה שהיה ויפא הפך לפירלס, סקאן ספיק לויפא וכו'. זכורים לי מספר דרייברים שהם למעשה אותו הרמקול בדיוק, אולי שינוי מינורי עקב פסי ייצור שונים או חומרי גלם.

אני באמת שלא מעודכן מה הולך שם היום, אבל אני משער שמדובר באותו הטוויטר כמו הויפא XT25 המוכר.

שים לב שלXT25 יש כמה גרסאות וצריך לבדוק בפורומים ביתיים במה בדיוק ההבדלים האלה באים לידי ביטוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ערב טוב .

יש בבעלותי XT25 טויטר טוב אבל בתחום הנמוך לא הכי מצטיין. מה שבטוח שבסכום של 250 ש"ח הוא בין הטויטרים הטובים.

מה שקשור להבדל, מאז "הכיבוש" של טימפני סקאן ספיק היחידים מיוצרים בדנמרק וכל השאר מיוצר בסין , כולל ויפה.

רומן.

פורסם

בXT25 נראה שיותר כדאי לשמור לו מקום של כבוד בסט שלושה חלקים.

בשביל סט שני חלקים הייתי הולך יותר לכוון של סקאן ספיק מסדרה 6000

אבל - אם הייתי שוקל בכובד ראש להרים סט זול וטוב בתקציב דל יחסית הייתי מהמר על טוויטר PT27 של סיז פרפורמנס וזה חלק מסדרת לוטוס - הוופר שהייתי משדך לו הוא הוופר של האימג'ן אבל הרכישה לא כדאית במקרה הזה כי אז יש טוויטר מבוזבז וכבר הייתי הולך על הוופר של הסט קלארוס.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז ההבדל של 20$, הוא בגלל ארץ יצור?

למרות שמאחורה הם ממש לא דומים.

רומן איך הייתה מגדיר את הגוון של הויפה?

בשיפוצים...

• תוכן חדש...