Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מזה זמן מה אני מחפש רכב חדש ראשון שיענה על הדרישות המנויות בכותרת. נכון לעכשיו אני די סגור על הסיריון (שכרגע ניתנת להשגה ב-90K) והסקודה פאביה (שלהבנתי היא יותר בכיוון ה-100K). מצד אחד אני מכיר את הסיריון כאמינה וחסכונית והמחיר נראה לי לא רע, אבל אני יודע שמדובר בדגם מיושן שייתכן ולא מומלץ לרכישה חדשה כרגע. הפאביה אמנם יקרה יותר אבל אני שומע המלצות חמות עליה (אם כי אני יודע שהן מתייחסות בעיקר לגרסה הידנית ואני לא בטוח לגבי האוט') שגורמות לי להסס.

עוד אופציה שבחנתי היא הסוזוקי ספלאש אבל לאור מחירה הגבוה יחסית לסיריון (בכ-4K), היא די נפסלה בשלב הזה שכן אני לא גם לא רואה בה שום ערך מוסך לעומתה. אני אשמח לקבל את הפידבק שלכם.

פורסם

אפשר לשאול מדוע אתה סגור רק על 2 הרכבים האלה?

הסיריון החדשה כבר הוצגה בעולם ולמעשה הגעתה לישראל קרובה מאוד ולכן היא מוצעת במבצעי "סוף עונה". מדובר אכן ברכב כבר דיי ותיק, אמנם אמין וחביב אבל רוב מתחרותיו עדיפות.

הפביה נהדרת בגירסה הידנית אך גם באוטומטית. היא מציעה יחידת כוח וגיר חדשניים וחסכוניים.

אופציה נוספת היא יונדאי I20. היא מאוד מרווחת ומאובזרת בצורה נאה.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

הסיריון באמת כבר בערוב ימיה, אני הייתי שוקל שוב את הרכישה שלה.

אם אתה קורא יותר מידי מחמאות על הפאביה, זה כנראה בגלל שפיספת את השרשור על ההוא שנדפק לו הלוח שעונים. או על ההוא שנפלו לא הפלסטיקים בדלתות. או על ההוא שהפסיק לעבוד לו הצג של מערכת בקרת האקלים. או על ההוא שסבל מרעשים מתיבת ההילוכים. או על ההוא ש.... טוב, הבנת את הרמז, תעשה חיפוש בפורום :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיריון בהחלט לא שיא החדשנות, אבל ב90 אלף שקל אפשר לומר שהיא די מציאה. שמעתי על מבצע שיש לשוטרים על סיריון מפוארת ב90 אלף שקל. בסך הכול צריך לבוא עם תעודת שוטר ועם השוטר ומקבלים את ההנחה לפי מה שהבנתי.

מה ההמלצה שלי? אפשר לבדוק את הסוזוקי ספלאש, בהחלט תיקנו שם כמה דברים קריטיים (כמו תוספת של 2 כריות אוויר שהעלו את רמת הבטיחות שלו בוודאי), אפשר גם סוזוקי סוויפט בחריגה קלה. במחיר של הפאביה.

מה עוד? יונדאי i20. רכב חביב מאוד, שיפור משמעותי מהגטס מבחינת החסכון בדלק ומבחינת האבזור, די מאובזרת אפילו ברמת הגימור הבסיסית ביותר (6 כריות אוויר, ESP, ABS, מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה וחיבור AUX, מראות מתקפלות חשמלית, 4 חלונות חשמל ועם 5/5 כוכבים במבחני הריסוק כמובן).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת היא שמלכתחילה לא חשבתי בכיוון של פאביה, i20, סוויפט ודומותיהם, בעיקר בגלל פער המחירים. הסיבה היחידה ששקלתי את הפאביה היא ההמלצות החמות שקיבלתי, אבל אם באמת הדיעות חלוקות עליה אז אולי אין לה יתרון משמעותי. הסיריון אמנם מיושנת והנחתי מלכתחילה שההנחה (כן, זה באמת המבצע של השוטרים) היא מעין ניסיון להיפטר מהמלאי אבל לא ידעתי עד כמה זה אמור להפריע לי. במחיר הזה היא באמת נראית כמו מציאה ולא ברור לי מה הקץ' מבחינתי (פרט לרמה התודעתית האולי, שאני אקנה מכונית חדשה שלמעשה "ישנה" ועל סף היעלמות מהסוכנויות).

בנוגע לספלאש, זו באמת היתה אופציה מרכזית אבל לא מצאתי הבדלים משמעותיים בינה לבין הסיריון (ואם כבר אז היו לטובת הסיריון) חוץ מהמחיר...

פורסם

אני קצת מקפיץ, אבל ראיתי עכשיו שבדיוק התחילו לשווק את הקורסה החדשה במחיר דומה לפאביה, ועל פניו זו נראית עסקה טובה (ואולי בגלל ההשקה אפילו יש מבצעים). כמובן שאי אפשר לחוות דיעה מעמיקה מכיוון שהיא רק יצאה אבל מישהו אולי בכל זאת יכול לומר את דעתו לגבי הכדאיות שלה?

• תוכן חדש...