Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה רכב עד 14 k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב בסכום הנ''ל. אם מתיחה קלה למעלה 2-3k

דרישות נוספות:

חסכוני יחסית{1:11+}

עדיף אוטומט לא חייב

שנתון 2001 ומעלה

מנוע סביר יחסית שיעלה את העליות לירושלים.

מכוניות שלא באות בחשבון, פונטו, שרייד.

הכיוון שלי הוא קסרה hdi או td אופל אסטרה td.

אשמח לחוות דעת נוספת רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

קסארה דיזל ידני אופציה טובה, אם תמצא אחת עם קילומטרז שפוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

משפט ששמעתי לא מזמן:

גם זול וגם זוגלובק מתחילים באותה אות ובשניהם אתה מקבל נקניקייה.

אם הכסף חשוב לך, הייתי ממליץ לך לחסוך קצת ולקנות משהו יותר נורמלי

פורסם

לאסטרה יש את העיניים של משאבת סולר שהוא יקר לפתרון. בזמנו היו כמה נושאים בעיניין - כדאי לעשות חיפוש ולהתמ בזה לפני שאתה לוקח את הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ברוב האסטרות כיום הותקן מכשיר שעוזר למשאבת דלק לפעול יותר טוב.

אני ממש פוזל לאופל ולקסארות למיניהם. יש עוד מחלות לאסטרה?

EGR מחורבן.. (לפחות בבנזין)

אבל זה ככה בכל הרכבים של GM:-(

ואסטרה במצב טוב עם ק"מ נמוך (ויחסית קשה למצוא כאלו) תעלה לך לפחות 20K.

דיזל ? לא חושב שיש משהו עם פחות מ200 אלף ק"מ

כמה אתה מתכוון לנסוע בשנה שאתה רוצה דיזל ?

בגדול, הייתי גם בחיפוש של אסטרה או קסארה, בנזין אומנם.

מצאתי את האסטרה שלי לפני חודש, מאז אני נהנה ממנה כל רגע.

לחשוב שהפח אשפה ששמו קורולה עולה לפחות פי 2 במדינת העדר..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני רוצה דיזל בגלל החיסכון. נכון ישביטוח וטסט יותר יקר אבל אני גם לא נוסע הרבה משוהא כמו 200 ק''מ בשבוע.

ככל שאני חושב על זה אני אולי באמת ינסה לקנות אסטרה דיזל כי קסארות דיזל הרבה יותר קש למצוא במצב טוב.

מה לגבי רכבי בנזין? יש הצעות?

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בתקציב שלך בלי לזלזל, אגד או כל חברת תחצ אחרת תהווה הפתרון הטוב ביותר, לפני שנה עשיתי את אולתה הטעות שאתה מדבר עליה כרגע, ואתה לא יודע לאן אתה ננכנס.

בכל זאת אתה מתעקש - בתקציב שלך אין לך מה להיות בררן וכל רכב שהוא תקין אל תהסס פשוט סגור ענין, התקציב שלך מאוד נמוך ויהיה לך קשה עד כדי בלתי אפשרי למצוא רכב שלא קרעו לו את הצורה, האופציה הטובה ביותר, הביטוחתית ביותר, והיקרה ביותר לאחזקה (מה לעשות לא הכל מושלם בה) קליאו בי ידנית שנתון 2001 נכנס לך בכיף בתקציב. אם בכל זאת תחליט ללכת על פיאט אז פונטו תהיה זולה יותר לאחזקה אבל אין על הנוחות הצרפתית, הבעיה איתן זה המוסכים שמתקשים לטפל בהן (אישית נתקלתי בסירוב מצד לא מעט חברים של אבא שלי שהם בעלי מוסך בתא לגעת בקליאו - אבל הנוחות של הרכב והכח שיש לך ביחס למתחרות ישירות שלה...)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
בתקציב שלך בלי לזלזל, אגד או כל חברת תחצ אחרת תהווה הפתרון הטוב ביותר, לפני שנה עשיתי את אולתה הטעות שאתה מדבר עליה כרגע, ואתה לא יודע לאן אתה ננכנס.

אפשר לקנות רכב שאפשר לנסוע בו גם ב-5K וגם בפחות. את הרכב הראשון שלי קניתי ב-10K.

פורסם

אני נפלתי חזק מאוד בבחירה שלי וזה עלה לי ביוקר, 6K במוסכים ועוד ירידת ערך של כמעט 8K וכל זה ברכב שעלה כולה 15K וכמובן שזה קרה בתוך שנה. כמובן שסמ1 של מזל עדיף על קמ1 של שכל, ויש מציאות אבל עד שאתה מוצא אותן או שיותר נכון לומר, איך לא ליפול בפח בבחירת הרכב הרבה יותר קשה כשהתקציב גבוה יותר.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

6K מוסכים זה בסדר. זה בערך הסכום שדרוש ליישור קו.

• תוכן חדש...