Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2005 ואני מעוניין שיהיה בא רדיו דיסק שאני יוכל לשמוע בו MP3 לחבר אליו USB וחיבור של AUX,

שמעתי שאני צריך להחליף פאנל ולהשים בו איזה רדיו דיסק שאני רוצה,

כמה יעלה לי הסיפור הזה ואם אפשר פירוט מה עולה וכמה.

יש לי חבר שהחליף פאנל אבל המסך של המזגן והשעון לא מופיע כבר הוא מכובה ואני לא רוצה את זה אני מעוניין שהנתונים של המזגן לפחות ישארו.

אשמח עם תעזרו לי עם זה

פורסם

תן תקציב כמה אתה מוכן להשקיע,

ואז נוכל לעזור לך

מכיוון שאני יכול להביא לך רדיו דיסק ב500 ואני יכול להביא לך ב4000 שקל

פורסם

אני לא מדבר כרגע על הרדיו דיסק,

אני מדבר על מה אני צריך לעשות עם הפאנל, כמה יעלה?

ואם אני מחליף אז זה אומר שהתצוגה שיש עכשיו איפה שהמעלות של המזגן העוצמה שלו והשעון הולכת?

פורסם

יכול להיות שבמודל שלך זה יהיה בעייתי, כי הקונקטור של התצוגת בקרת אקלים והמערכת, הוא אותו אחד.

בכל מקרה העלות היא זניחה יחסית. מתאם פלסטיק יעלה בערך 250 פלוס מינוס, ורדיו דיסק זה כבר בחירה שלך(אתה יכול לקנות ב200 שקל וצפונה).

יש לך עוד אופציה של קניית מתאם למערכת המקורית, שדרכו אתה יכול לשמוע מוזיקה באותה איכות כמו במערכת המקורית.

פורסם

אנחנו כנראה לא מדברים על אותו מתאם.

המתאם שאני מדבר עליו (והיה לי אותו), עולה בסביבות 700 ש"ח.

אני אישית חושב שזאת הדרך העדיפה מאשר להחליף את המערכת המקורית ברדיו דיסק.

לפי דעתי זה פשוט מכער את פנים הרכב.

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10262&ref_id=bazman

זה המתאם שהתכוונתי. תעשה סקר שוק ותחפש מחירים יותר נמוכים.

בהצלחה.

פורסם

אייל צודק, יש לי מזדה 2004 שזה אותו דגם כמו שלך והתקנתי מתאם שעובד עם USB, כרטיס זיכרון וAUX, האיכות לא רעה בכלל בהתחשב שזה הרדיו דיסק המקורי (יותר טובה משמעותית מהרדיו).

ההתקנה פשוטה, הוא מתחבר ליציאה של הצ'נג'ר בחלק האחורי של הרדיו דיסק.

אני קניתי ב-ebay בסביבות ה-300 ש"ח.

• תוכן חדש...