Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על שמן חלופי ל10W30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בטיפול האחרון שמו לי שמן 10W30 של פרסטון - כרגע אני צריך להוסיף קצת שמן כי אני כבר קרוב לקו של L

הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא שמן כזה ובכלל צמיגות כזאת. הייתי היום באוטו דיפו והמוכר המליץ לי על 5W30 או 10W40. היות והמחיר היה שם קצת גבוה וגם כי רציתי להתייעץ בפורום אז לא קניתי.

השאלה שלי איזה מהשמנים הנ"ל מתאימים לי ביותר? (הכוונה היא שאני מתכוון לערבב בנתיים את השמנים לפחות עד לחודש הקרוב ואז אני יחליף שמן ומסנן שמן).

תודה ושבת שלום

פורסם

באופן זמני לא יגרם שום נזק למנוע אם תשים שמן אחר.

אם אתה לא מוצא בשום מקום את השמן שיש כרגע במנוע, כדאי לשים שמן מאותו יצרן ומאותה סדרה של שמנים, סביר להניח ששמן הבסיס יהיה זהה והשינוי יהיה בעיקר בכמות התוספים וריכוזם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באיזה רכב מדובר? מניין לך שהשמן ששמו לך הוא המתאים?

• תוכן חדש...