Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנה למשפט

מקווה שאתה צוחק עלינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם השוטר מבקש ממך ניירות של הביטוח...

הקנס הוא מאות אלפי שקלים במקרה של תאונה קשה.

קנס גבוה מספיק?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מצטער על הציניות.

לשאלתך- כן, שוטר יכול לבדוק אם יש לך ביטוח. הוא יבקש ממך תעודת ביטוח חובה ואם לא תראה לו- תקבל קנס.

מה גובה הקנס אינני יודע, אך קח בחשבון שבמקרה של תאונה קשה חלילה וחס, המחיר שתצטרך לשלם יהיה גבוה מאוד, ברמות של אפילו מאות אלפי שקלים.

שבת שלום וביטחון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ואם נניח אני עושה ביטוח ליום אחד (מוסיף את עצמי לביטוח של אבי ליום אחד או למס' ימים) - במקרה כזה אינני מקבל שום דף באותו היום אך אני כן רשום כמבוטח. אתזה יכולים לבדוק?

פורסם
הוא יבקש ממך תעודת ביטוח חובה ואם לא תראה לו- תקבל קנס.

כפי שישה כתב - אי הצגת ביטוח = הזמנה לדין ולא דו"ח בררת משפט(קנס).

ואם נניח אני עושה ביטוח ליום אחד (מוסיף את עצמי לביטוח של אבי ליום אחד או למס' ימים) - במקרה כזה אינני מקבל שום דף באותו היום אך אני כן רשום כמבוטח. אתזה יכולים לבדוק?

ביטוח חובה הנו ע"ש אדם אך הוא משוייך לרכב מסוים(למעט ביטוח סחר).

אין זה מעיניינו של השוטר כיסויו הביטוחי. הוא רוצה לדעת - יש טופס ביטוח חובה לרכב(לא משנה ע"ש מי) או אין!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהכי טוב זה לעשות ביטוח עליך וזהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

במקרה כזה אתה בסדר חלקי.

לגבי השוטר כן במקרה של תאונה עלולו להיות בעייתי , כי על אביך היה לשלם , סכום גבוה יותר בגלל שאתה נוהג ברכב גם כן , אלא אם זו נסיעה פעם בכמה חודשים.

קרא כאן http://www.finance.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני נוהג ברכב לעיתים רחוקות. פעמיים שלוש בחודש. ואני לא מדבר על מקרה של תאונה, אני מדבר על מקרה שבשגרה. במידה ועוצר אותי שוטר סתם לבדיקה.

פורסם

קרא היטב את הלינק שנתנו לך. קרוב לודאי שהביטוח אינו מכסה אותך, אתה מסתכן בעבירה חמורה ובעלויות כספיות גבוהות למשך כל חייך. "חסכון" של 1000-2000 ש"ח לשנה עלול לעלות לך ביוקר רב. הסדר את הביטוח בהקדם, ואל תנהג ברכב לפני ההסדרה. מומלץ מאוד להסדיר גם ביטוח צד ג'\חובה - אמנם חסרונם אינו עבירה, אבל אם תגרום נזק משמעותי לרכב יקר יהיה עליך לשלם לבעליו מאות אלפי שקלים. לא כדאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היות ואתה נוהג בקביעות ברכב של אביך, (פעמיים שלוש בחודש כדבר שבשיגרה, מוגדרים כנהיגה בקביעות), אתה למעשה נוסע בלי ביטוח.

לענין ביטוח החובה - אם תציג את התעודה של אביך, מבחינת השוטר, לכאורה הכל בסדר.

אם תהיה תאונה, במקום לקבל סעד מחברת הביטוח, אתם כבר תכתתו רגלייכם בשערי בתי-משפט על תביעות גוף ורכוש. אל תתפלא אם גם חברת ביטוח תתבע מי מכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אל תסע בלי ביטוח חובה שמכסה את הנהיגה שלך ברכב !!

לדוגמה, אב ובנו פנו אליי להתייעצות, הבן נהג על קטנוע ללא ביטוח חובה בתוקף, במהירות מאד איטית פגע בהולכת רגל שהתפרצה לכביש, להולכת רגל נגרמה פגיעה לא קלה.

הולכת הרגל קיבלה פיצוי בסך של כ 800,000 ש"ח מקרנית (גוף סטטורי שמפצה נפגעי תאונות דרכים כשאין ביטוח שמכסה את הפגיעה) וכעת קרנית תובעת את הבן שנהג על הקטנוע ודורשת ממנו את ה- 800,000 ש"ח שהיא שילמה לנפגעת.

הבהרתי ללקוחות שהרבה אין מה לעשות בעניינם וכך בחור צעיר בשנות ה-20 המוקדמות מתחיל את החיים במינוס של 800,000 ש"ח !!

פורסם

שאלות לעו"ד מרבאום:

1. התביעה של קרנית נגד הנהג היא לא לפי חוק הפלת"ד אלא תביעת נזיקין רגילה. נכון?

2. במידה וכך - האם לא נדרשת אשמתו של הנהג ע"מ שיחויב לשלם? (שוב - כי לא מדובר במקרה של תביעת ביטוח חובה שהיא no-fault).

3. במידה ובכ"ז ייקבע שעליו לשלם - אני מניח שאין לו 800K ש"ח. לכן ישלם מה שיש לו, ואז יוכרז פושט רגל. אני טועה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...