Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

די מקס 2007 לא סוחב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה תגובה של קידוד איג'קטורים, ויש בזה תרומה לפעילות מנוע, ניתן לעשות זאת בסורק של חברת BOSCH...

שווה לנסות... לוקח מקסימום 15 דקות...

אני רק לא מבין למה הם לא עשו זאת...

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=Lime]Cooperative galil eliyon[/COLOR][/SIZE] [/FONT][/CENTER]

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה גם מה שאני לא מבין והכי מעצבן שאין עם מי לדבר

והתשובה הכי מעצבנת שלא מוצאים בעיה אומרים מנוע זה פשוט שם רע למוסכים. אני יודע בוודאות שאם יחליפו מנוע זה לא יפתור שום בעיה.

יש בעיה עם לחץ סולר (הם טוענים שהחליפו וזה לא זה) ודאי.

אני מבטיח שאני אעדכן אתכם איך שאני אדע את הבעיה.

בנתיים אני ממליץ לאנשים שהולכים לקנות רכב שיבררו טוב טוב כמה עולים חלקים של אותו רכב זה לא נורמלי שאנגקטורים יעלו בסביבות 20 אלף לפני

פורסם

פנה למוסך אחר לא חייב מורשה UMI, בצע קידוד לאינג'קטורים כפי שרשמתי בתגובה הראשונה.

על קו הלחץ של המזרקים קיים חיישן לחץ, נסה לנתק אותו ולבצע נסיעת מבחן עם החיישן מנותק.

הבעיה הזו מזכירה לי תקלה בקסארה דיזל 1.9 טורבו עם בעיה דומה, הסורק מציג תקלה בינג'קטורים 1 ו 4, גם לאחר החלפת אינג'קטורים, משאבת הזרקה ומחשב ניהול וחיישנים רבים נוספים עדיין מופיעה התקלה הזו, לא עליתי על הבעיה ובכל המוסכים שהרכב ביקר כולל מורשה לא מצאו את הבעיה או אפילו כיוון, צמת החשב פורקה, נבדקה ונמצאה תקינה.

בצילינדרים 1 ו 4 הקומפרסיה חלשה מ 2 ו 3.

ניתוק חיישן קו לחץ מזרקים פותר את הבעיה (החלפתו בחדש לא עזרה).

פורסם

בדרך כלל במערכת מסילה משופת בלי חיישן לחץ מסילה, המנוע כלל לא יניע או יעבוד במצב חרום...בטוח גם שמנורת תקלה תופיע...

פורסם

הבעיה הזו מזכירה לי תקלה בקסארה דיזל 1.9 טורבו עם בעיה דומה, הסורק מציג תקלה בינג'קטורים 1 ו 4, גם לאחר החלפת אינג'קטורים, משאבת הזרקה ומחשב ניהול וחיישנים רבים נוספים עדיין מופיעה התקלה הזו, לא עליתי על הבעיה ובכל המוסכים שהרכב ביקר כולל מורשה לא מצאו את הבעיה או אפילו כיוון, צמת החשב פורקה, נבדקה ונמצאה תקינה.

בצילינדרים 1 ו 4 הקומפרסיה חלשה מ 2 ו 3.

ניתוק חיישן קו לחץ מזרקים פותר את הבעיה (החלפתו בחדש לא עזרה).

אתה בטח מתכוון ל 2.0HDI(כמובן עם טורבו) ולא "1.9 טורבו", כי אינג'קטורים חשמליים וחיישן לחץ יש רק ב 2.0HDI ולא ב 1.9-טורבו (שהוא מכאני לחלוטין ללא מחשב הזרקה).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תום מהיכן אתה בארץ?

אני לומד כרגע הנדסאי רכב, יש איתי אחד שמתעסק במערכות האלו, הבנתי שהוא גם עשה קורסים מתקדמים של מערכות סולר.

אם תרצה אני אקשר בניכם.

קובי

פורסם

תודה רבה לכולם על הרצון הטוב סוף מצאתי מקום של אנשים טובים שבאמת רוצים לעזור.

הרכב כרגע יצא מידי הוא במוסך מורשה בבדיקות (הוא שם כבר 3 ימים ועדין אין חדש)

אני מחכה לעדכונים. אני אעדכן איך שיהיה לי תשובה

במידה והם לא יצליחו או שיצליחו אני אכתוב לכם.

פורסם

טוב אז כך קצת כואב לי לספר לכם למה היגיעו בחברה

לאחר שביום הראשון שהרכב הגיע המנהל עבודה אמר שיש לרכב מנוע סילון

לאחר שישי שבת גשום הגיעו למסקנה

שהמנוע גמור

יש מכה על האגן שמן ולמנוע לא היה שימון כראוי.

קצת מוזר כי הרכב הניע ונסע מצויין עד אשר פורקו האנגקטורים.

לא דלקה נורת לחץ שמן והמכה היא מלפני שנה לפחות.

כרגע הרכב מפורק וההמלצה היא מנוע חד משמעית

מעניין אותי לדעת מה דעתכם בנושא?

הפחד שלי שהבעיה היא בכלל לא במנוע והוא מוחלף מפני שלא מוצאים את התקלה

פורסם

אם בצילינדרים קיימת נפילת לחץ חזקה ביחס למה שהגדיר היצרן בהוראות הטכניות, אז כן - המנוע גמור.

כן, מניסיוני זה בהחלט יכול להגרם (וזה גם מה שקורה ברוב המקרים) ממכה בקרטר.

איציק, נכון טעיתי מדובר ב2.0HDI. פתחתי על זה בעבר אשכול ועדיין הבעיה לא נפתרה.

אם יש תקלה על המזרקים יש 2 אופציות לתקלה: אינג'קטורים דפוקים או חיווט תקול. לבדוק את החיווט בעין לא עוזר, יש לשים חוטים חדשים מהמחשב הזרקה ועד למזרקים ולבדוק שוב. לא נתקלתי ,עד כה, בשום מקרה של צילינדר עייף שנתן קוד תקלה של מזרק תקול בדגמים אלו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
טוב אז כך קצת כואב לי לספר לכם למה היגיעו בחברה

לאחר שביום הראשון שהרכב הגיע המנהל עבודה אמר שיש לרכב מנוע סילון

לאחר שישי שבת גשום הגיעו למסקנה

שהמנוע גמור

יש מכה על האגן שמן ולמנוע לא היה שימון כראוי.

קצת מוזר כי הרכב הניע ונסע מצויין עד אשר פורקו האנגקטורים.

לא דלקה נורת לחץ שמן והמכה היא מלפני שנה לפחות.

כרגע הרכב מפורק וההמלצה היא מנוע חד משמעית

מעניין אותי לדעת מה דעתכם בנושא?

הפחד שלי שהבעיה היא בכלל לא במנוע והוא מוחלף מפני שלא מוצאים את התקלה

באיזה הצעת מחיר מדובר לגבי מנוע בחברה?

:)
פורסם

מדובר על כ- 35,000 לפני :shock:הזויי

כפי שציינתי אין לי כבר גישה לרכב אני פשוט מתעדכן דרך בעל הרכב.

אני אחקור עוד קצת ואעדכן

פורסם

שלום איציק.

הרכב ניבדק שוב במורשה.

היו 5 תקלות שאיני יודע מה הם כי התוכנה הייתה בשפה הרוסית.

התקלות אופסו, לאחר מכן בא איש דיאגנוזטיקה אחר שהתעסק עם הרכב ושינה את השפה של הסורק לאנגלית ומכאן התחלתי להבין את הנתונים.

הם שיחקו בקונקטורים של הצמה הראשית, וכרגע יש 2 קודי תקלות שאיך שמאפסים אותם הם מיד חוזרים.

אחת חיישן טמפ' יניקת אוויר

והשניה תקלה בחיישן לחץ דיזל(כניראה החיישן על המסילה.)

האיש דיאגנוזטיקה אמר לחזור ביום אחר כי צריך לחפור עוד זאת בעיה רצינית שצריך לפרק טיימינג ולבדוק שהרצועה והמשאבה מכוונים, ועוד המון סיבות יכולות להיות.

מה שקורה הוא שהמנוע לא עובר את ה2500 או 3000 סל"ד לא משנה נסיעה או סרק, והרכב לא עובר 110 קמ"ש.

• תוכן חדש...