Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

רציתי לשאול שאלה,

אני מאוד אוהב באס, מאוד. זאת אומרת אפילו לשמוע קצת אותו בועט בווליום יחסית נמוך.

עכשיו, לגבי הסאב אני לא דואג. יש המון אפשרויות טובות שאפשר להשיג.

מה שיותר מדאיג אותי זה הקומפוננט.

רציתי לדעת פחות או יותר מנסיון שלכם איזה קומפוננט באמת ממלא את תפקידו כמו שצריך.

הכוונה היא אני לא רוצה קומפוננט שישמש כסאב ויתן לי "בומים" כאלו ואחרים.

אני רוצה קומפוננט שיכול לצרוח בלי לזייף, במלוא מובן המילה לצרוח.

האופציות הן -

FOCAL KRX2

MILLE MLK 165

MOREL HYBRID

ואם פספסתי עוד איזה דגם שנחשב טוב למטרות שציינתי אני אשמח לשמוע :)

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אם בלצרוח עסקינן, פוקל (אפילו בסדרות נמוכות) לוקח בגדול.

אבל הסטים שהעלאת רחוקים מלצרוח. בכיוונים הנכונים, הם יותר מנגנים (וטוב שכך).

מתחדשת*

פורסם

זאת אומרת שטווח מחירים הזה שכבר כמעט נחשב ל High end אי אפשר לצפות שיעמוד בווליום גבוהה, אז לאיפה אני צריך לכוון ?

פורסם

לא הבנת אותי.

אין בעיה עם ווליום גבוה, פשוט לא נהוג להתייחס לזה כאל "לצרוח".

זה עדיין נחשב "לנגן", כל עוד הם מותקנים, מוגברים ומכוונים טוב.

הכל שאלה של מה אתה מחפש מהקומפוננט (או מכלל המערכת), האם שמעת בעבר משהו שמצא חן בעיניך, והאם אתה מודע לשאר ההוצאות מסביב שמצדיקות השקעה מעבר להשקעה ברכיבי המערכת עצמה?

מתחדשת*

פורסם

שמעתי מערכת עם דוטק אוביישן, הם היו נחמדים לטעמי. סביר להניח שעם כיוון יותר טוב זה היה נשמע אחרת ובכל זאת אני מחפש משהו חזק יותר.

הוצאות נוספות חוץ מרכיבי המערכת אתה בטח מתכוון לאיטום, כן, לקחתי את זה בחשבון.

פורסם

הרץ היי אנרג'י XL מוגבר ע"י CELESTRA FA2150 ייתן לך את כל מבוקשך. ויותר.

סט מאוד חזק, מאוד נציל, איכותי, מדויק, טוויטר דומיננטי, בשילוב עם מגבר חזק ואיכותי התוצאה תהיה פשוט אדירה.

הפוקאל גם כן פאנצ'י, אם כי בודדים האנשים ששמעו אותו לאורך זמן ואהבו אותו, גם כן מבחינת כיוונים- הוא לא פשוט לכיוון.

MLK- טוויטר זוועתי, אני אישית לא מסוגל לשמוע את הסט הזה, על אף שהמידבאס שלו טוב.

הייבריד- לא הייתי בוחר אותו לעוצמות גבוהות, ע"ע מיכאל המשמיד :)

הקלארוס נכנס פה חזק למשוואה- וופר מעולה מבחינת באס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לדעתי מבין הסטים שהצעת, הסט הטוב ביותר הוא ה MLK165.

מבחינת חדות של הסט והטוויטרים אני חושב שהפוקל לוקח, אבל ה MLK מעודן יותר ומוסיקלי יותר.

את הטוויטר שלו אפשר לעדן עם הגברה אקטיבית טובה, כי הוא טיפה חד ובהיר.

אם אתה מחפש באסים אז ה MLK הוא עם המידבאס הכי חזק בטווח מחירים הזה ומוציא נמוכים נהדר גם בלי סאב.

גם ההיי-אנרג'י ישרת אותך טוב, אבל המילה הוא קפיצת מדרגה רצינית למעלה בעיקר בתחום מיד ריינג'.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם
הרץ היי אנרג'י XL מוגבר ע"י CELESTRA FA2150 ייתן לך את כל מבוקשך. ויותר.

סט מאוד חזק, מאוד נציל, איכותי, מדויק, טוויטר דומיננטי, בשילוב עם מגבר חזק ואיכותי התוצאה תהיה פשוט אדירה.

הפוקאל גם כן פאנצ'י, אם כי בודדים האנשים ששמעו אותו לאורך זמן ואהבו אותו, גם כן מבחינת כיוונים- הוא לא פשוט לכיוון.

MLK- טוויטר זוועתי, אני אישית לא מסוגל לשמוע את הסט הזה, על אף שהמידבאס שלו טוב.

הייבריד- לא הייתי בוחר אותו לעוצמות גבוהות, ע"ע מיכאל המשמיד :)

הקלארוס נכנס פה חזק למשוואה- וופר מעולה מבחינת באס.

מזאת אומרת בודדים האנשים ששמעו אותו לארוך זמן ואהבו אותו, מה בדיוק הבעיה ? אני חושב ממש ברצינות לקנות את הסט הנ"ל.

אבל שוב, אני צריך מידבסים אשר יתנו לי את מבוקשי, ומה הוא מבוקשי? סה"כ להרים את הווליום לשמיים ובכל זאת לא לשמוע זיופים וכדומה. אין לי צורך במידבסים שמוציאים הרבה באס, אלא שיתנו את הצלילים היותר גבוהיים, את העוצמה אשר אני מחפש.

טוויטרים כניראה אני אלך על ה MT23 של מורל, שמעתי עליהם רק דברים טובים.

פורסם
אם בלצרוח עסקינן, פוקל (אפילו בסדרות נמוכות) לוקח בגדול.

אבל הסטים שהעלאת רחוקים מלצרוח. בכיוונים הנכונים, הם יותר מנגנים (וטוב שכך).

מסכים במיליון אחוז:arrow:

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אז תנסה לשלב 3WAY אבל יש בעייה אחת לישמוע בווליום גבוהה בשדרות זה קצת בעייה צריך לישמוע מתי יש צבע אדום :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ממליץ לך לבודד את הדלתות לפני שאתה מחליף סט.

לך תדע, אולי אפילו לא תצטרך להחליף אותו אחר כך...

מתחדשת*

פורסם

KRX2 אחלה סט, שמעתי אותו. אבל צריך אוזניות לא רגישות בשביל הסט הזה. הוא חד מאוד. יותר מה MLK165 והרבה יותר מהמורל.

אני מאוד אוהב את הצליל של המורל, יש לי בבית מערכת קולנוע ביתי שלהם. יש להם סאונד חם ורך אבל עדיין מסוגל לבעוט, ואחלה מידבאס.

הMLK165 הוא שילוב של הפוקל והמורל לדעתי. מדויק מאוד, חד ובהיר אבל לא גורם ל LISTEN FATIGUE שזה הדבר הכי חשוב בקומפוננט לדעתי, במיוחד 2 WAY. זה אומר שאתה לא מתעייף מלשמוע את הסט לאורך זמן.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

אם אתה מחפש עוצמה ותוך כדי זה לשמור על איכות גבוה, אין ספק שהפוקל פה לוקח בגדול גם מבחינת באס לא יצא לי לשמוע מיד באס שמתקרב לבאס שהמיד באס של הסט הזה נותן.

אבל אתה צריך בשביל לשמוע את הפוקל כמו שצריך לשדך לו ציוד מתאים.

דוגמא: בגלל שלפוקל יש סאונד חד מאוד ואתה רוצה לעדן אותו (אם אתה לא מתכוון לחבר אקטיבי) עדיף לשדך לו רדיו של קלריון או אקליפס שלהם יש סאונד חם ועדין, יחד אם זאת השילוב של סאונד חם וסאונד חד וקר יוצר סאונד מושלם, הפוקל נשמעים מדהים בחיבור פאסיבי במכשירים האלה ואנשים לא יודעים עד כמה.

מורל והרץ בגלל שלהם מעודנים יותר משדכים להם מכשירים כמו אלפין למשל שלהם יש סאונד חד וקר אם שילוב של מורל והרץ שלהם יש סאונד חם, זה יוצר סאונד המושלם.

אבל גם צריך לחשוב על מגברים חזקים לסטים האלה בשביל להגיע לתוצאה טובה.

אני מציע לפני שאתה רץ לקנות על סמך תגובות של אנשים, תשמע כמה סטים ותחליט, אם אתה מעוניין לשמוע KRX2 תגיד למפגש צפון לי יש כזה סט רק הדגם הקודם ה-K2P שהם אותו הדבר בעיקרון רק שדרגו לו את הטוויטר לטובה למרות שאני אוהב את ה-TN52 יותר, ויש גם שנים שלושה אנשים גם אם MLK165.

פורסם

חברים יקרים, בתור אחד שעבר דרך עם פוקאל מסדרות POLYGLASS, כולל KF, K2P, ועכשיו KRX2, אומר ששום קלריון לא מנגן, והיו לי סדרות 7,8... כלום.

אלפיין ואקליפס, מערכות מטורפות.

מידבאס בשרי שכזה, לך תמצא, שום MLK, ושום MOREL (בהתקנות מקומיות כן...) בלי הכנת רכב למצב תצוגה, או תחרות, זה מה שרוב עושים.

אז שום MLK ושום MOREL לא נותנים פאנץ' כמו סידרות גבוהות של פוקל, אולי מלבד סדרת יוקרה UTOPIA, שלטעמי ממש לא למוזיקה אלקטרונית, האוס, טראנס וכו....

היא הייתה מוזיקלית מדי, סידרה ההיא לדעתי הייתה מכוונת לתחומי מוזיקה אחרים מטראנס.

MLK סט טוב, לא יותר מזה.

מה שכן, אם מתקינים פוקל, חייבים להכין דלתות, ואז.... הכל מתחיל "במובן הטוב" :lol:

• תוכן חדש...