Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מסע בעקבות לוחם"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג.

עם מחירי הדלק אני מעדיף שלא לדעת ... :-)

אם אתה בכל זאת מתעקש לדעת - בדוק מרחקי נסיעה באינטרנט.

ערב טוב,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למען הסר ספק יש נקודת מפגש בגבעת אולגה גם לצורך צילומים וגם לצורך התארגנות.במידה ונרגיש שיש עומס רכבים נארגן את השיירות במקום .שימו לב רצוי מי שיכול שכן יגיע לגבעת אולגה לצורך ההתכנסות!

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם
למען הסר ספק יש נקודת מפגש בגבעת אולגה גם לצורך צילומים וגם לצורך התארגנות.במידה ונרגיש שיש עומס רכבים נארגן את השיירות במקום .שימו לב רצוי מי שיכול שכן יגיע לגבעת אולגה לצורך ההתכנסות!

נרגיש נארגן זו פנטזיה כשיש לך 100 רכבים.

מסע של 10 דקות מנשר לסינמול, בשבת האחרונה של 22 רכבים דרש הכנות ותכנון מפורט ובלי התכנון היה הכל מתברר. גם עם תכנון יש לך בעיה בכל צומת.

אמנם ממש מאוחר אבל אני מציע שתדבר עם אבי נוף שהוא מאוד מנוסה באירגון כזה ותשמע עצה ממישהו בר סמכה.

שלמה דן גדרון

פורסם

האם יהיה איזה ליווי טכני לאופנועים או רכב שאפשר יהיה להעמיס עליו אופנועים במקרה של תקלות?

עם כל האמינות שאני מייחס ל"מארלי" בכל זאת זו נסיעה ארוכה מאוד לאופנועי אספנות מהמרכז לצפון הרחוק.

תודה

בועז.

פורסם

שלום לכולם מצורף דף הנחיות למסע בעקבות לוחם.

בכל שאלה בעיה קושיה הצעה וכדומה ניתן לצלצל בכל שעה 0542430652

תודה לכולם על העזרה על הנכונות על העצות . מעריך מאוד ומקווה שנוכל להתראות בקרוב גם במסע הזה וגם בטיולים אחרים .

אני כבר מתכנן את ההשקה של מורדכי יחד איתכם :)

תודה על הכל ועל ההענות המדהימה !

פורסם

היי קובי,

אני אחבור אליכם בתפן.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

לפי מה שהבנתי סיכוי טוב לגשם.אבל חורף זה לא יהיה.

בכל מקרה גם בגשם המסע כמובן יוצא. כל ההכנות הסתיימו. חולקו לקבוצות כל הרכבים . מועדון החיפושיות . הקבוצה של אבי שיוצאת מגעש קבוצה של אמוץ שיוצאת מחיפה עוד קבוצה נוספת של חיפושיות יוצאת מאזור חיפה.

השיירה שאני אהיה המאסף שלה תצא מגבעת אולגה כשהחיפושית של עדי מובילה. כולם יקבלו דף הנחיות ומפה של המסע

בכל מקרה של שאלה בעיה קושיה בקשה ניתן לצלצל בכל שעה 0542430652

פורסם

צריך לדעת מי שרואה את השרשור הזה כן מגיע לגבעת אולגה.?

פוחד שלא יהיו רכבים בגבעת אולגה בכלל ..

הזמנו צלם מקצועי לגבעת אולגה על מנת לצלם וחשוב לי לדעת שיהיו שם רכבים..

לתפן הצלם לא יכול להגיע...

פורסם

נדחה ! "מסע בעקבות לוחם" נדחה בשבוע בשל תנאי מזג האויר וגל הביטולים שקבלתי.

כרגע התכנון הוא על שישי הבא ה 29.4.2011 באותה מתכונת.

התחזית הלא מעודדת למחר אומרת ממטרים ואף ברד בכל אזור מעלות תפן.

כל מי שזקוק להסברים או לכל אינפטרמציה אחרת ניתן לצור קשר איתי בכל שעה 0542430652

פורסם
קובי

בוקר טוב

וחג שמח

נכנסתי לאתר מזג האוויר של ישראל כדי לבדוק מה יהיה מזג האוויר ביום שני ואז ראיתי שיום שישי צפויים גשמיים מקומיים

מצורף הלינק:

http://www.israelweather.co.il/

כן אכן מזג אויר מתעתע.הארוע שוב ידחה לתאריך נוח לכולם ולמזג אויר נעים יותר. כולי תקווה שהנושא לא ירד מסדר היום שלכם.

אגב אתמול הייתי בארוע גלאי ככה בשקט התגנבתי. היה מדהים! פשוט מדהים לראות את כמות ויופי הרכבים שם. מחכה ומצפה להצטרף אליכם לטיולים ולמסעות בשנים שיבוא עם מורדכי ועם עוד כמה יצירות שיגיעוו בהמשך.

פורסם
כן אכן מזג אויר מתעתע.הארוע שוב ידחה לתאריך נוח לכולם ולמזג אויר נעים יותר. כולי תקווה שהנושא לא ירד מסדר היום שלכם.

אגב אתמול הייתי בארוע גלאי ככה בשקט התגנבתי. היה מדהים! פשוט מדהים לראות את כמות ויופי הרכבים שם. מחכה ומצפה להצטרף אליכם לטיולים ולמסעות בשנים שיבוא עם מורדכי ועם עוד כמה יצירות שיגיעוו בהמשך.

איזה כיף שהיית ונהנת.

גם אני, משפחתי ומשפחתה של חברה טובה שלי נהננו.

אתה מוזמן תמיד.

ואני פג'ו נגיע בשמחה גם במועד הבא.

• תוכן חדש...