Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DSG-6 כשמכניסים לרוורס מורגשת מכה חזקה ברכב, מה יכולה להיות התקלה?

skitz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מדובר באאודי איי 3 שנת 2006 מנוע 2.0fsi, תיבת dsg שממילא אני לא מרוצה ממנה ממנה כיוון שבחלק מההילוכים ובעיקר בשלישי ההילוך פשוט לא עובר חלק, מרגיש כמו רובוטי, אני לא יודע אם זה בלאי של התיבה או שזו דרך הפעולה שלה אבל זה גורם לי ממש להתאמץ בין הילוך 2-3 בכדי להמנע ממכה כמו המדוברת בכותרת,

ולענייניו, בשבוע האחרון התחילה בעיה חדשה, שכשמכניסים לרוורס מרגישים מכה חזקה כמו שכולכם וודאי מכירים מפה ומשם, לעתים זה לא קורה אבל לא הרבה, ניסיתי לשחק עם ההילוכים לבדוק האם זה רק בתחילת נסיעה וזה לא, ניסיתי לבדוק האם זה כשהרכב נסע יותר מדי והוא חם וזה לא,

מה יכולה להיות הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי תקלה דומה אבל לא בזמן רוורס, החלפתי תושבות מנוע וזה היסתדר, יכול להיות יש חופש והמנוע זז כשאתה מכניס לרוורס ונותן מכה. (ברכב אחר)

יכול להיות גם בעיה בגיר, אולי תנסה תוסף לגיר.

מקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי תקלה דומה אבל לא בזמן רוורס, החלפתי תושבות מנוע וזה היסתדר, יכול להיות יש חופש והמנוע זז כשאתה מכניס לרוורס ונותן מכה. (ברכב אחר)

יכול להיות גם בעיה בגיר, אולי תנסה תוסף לגיר.

מקס.

ידוע לך מה המחיר של תושבות מנוע? לפחות מה הטווח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...