Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..כרגע יש לי את הסאב של פיוניר ts w308d4 400 watt http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=12107

בעל 2 סלילים .. כל סליל 4 אום .....

אני רוצה לקנות את המגבר של JBL GTO1004 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

כרגע אם הבנתי נכון המגבר שיש לי (פלטיניום אודיו) מחובר לסאב ב 8 אום.נראה לי לפי התרשים

קראתי קצת בחוברת שהגיע אם הסאב ושמתי לב סהסאב יכול להיות רק ב 2 אום או ב 8 אום..

אני טועה???? ומה אם המגבר הזה הוא יעמוד בעומס?ואם כן איך לחבר אותו בכמה אום??

פורסם

אתה תוכל לחבר את הסאב רק ב- 8 אוהם, ב- 2 הוא לא יהיה יציב ויסכן הן את המגבר והן את הסאב.

המגבר הזה טוב משמעותית מה V12 ויהווה שיפור גם ב- 8 אוהם, אך הוא לא ינצל את מלוא יכולת הסאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה יכול לחבר כל סליל של הסאב בנפרד זאת אומרת שבמקום לחבר את הסאב בגישור תחבר אותו כמו זוג רמקולים ואז כל סליל

יהיה מחובר ב4 אום זה הכי נכון לעשות

פורסם

אפשר בכלל לעשות דבר כזה?

כאילו כל יציאה בסאב לחבר ליציאה במגבר?

בתקציב של 1100 שח איזה מגבר יהיה לסאב טוב? ב 2 אום ...אני רוצה מגבר רק אם 4 יציאות

ובאיכות של jbl ..

אם 8 אום ישמעו יותר אכותי ויותר חזק ממה שיש לי עכשיו ??

פורסם

8 אוהם- פחות חזק.

יש בפורום יד שניה פה באתר מגבר של רוקפורד שיציב בגישור ב- 2 אוהם, ונמכר ב- 900 ש"ח, הוא יכול לפתור לך את הבעיה.

או שפשוט תעבוד ב- 8 אוהם ותקבל עוצמה נמוכה יותר.

אתה יכול גם להחליף את הסאב לאחד שעובד ב- 4 אוהם והוא איכותי יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב

לגבי התנגדויות :

כעיקרון אתה יכול לחבר את הסאב בכל דרך ובכל התנגדות שתרצה מבין 2,4,8 אוהם כל העיניין תלוי במגבר

כל מגבר שני ערוצים טוב יוכל לייצר לך עבודה עם הסאב ב-2 או -8 אוהם

למגבר פשוט יהיה קשה להתמודד עם עבודה ב-2 אוהם (למרות שהסאבים של פיוניר נורא נצילים)

מגבר 4 ערוצים ייתן לך אפשרות עבודה ב-4 אוהם כשכל סליל מקבל יציאה משלו

לגבי מגבר אז אני באופן אישי לא הייתי ממליץ על JBL

אבל אתה אומר שיש לך אותו באזור ה 1100 ושאתה מחפש מגבר אם אופי צליל של המגבר הזה ובמחיר זה, אז מה ההתלבטות גש ותקנה כי זה נשמע כאילו קיבלת את כל רצונותיך

דרור

פורסם

אז אם אני יחבר אותו למגבר ב 2 אום .. הוא לא יפעל טוב?????

יכול להיות שהו ישרף?? ..המגבר הספציפי הזה בנוי לעבוד אם 2 אום לא?

פורסם

אם תחבר אותו ב-2 אום המגבר או הסאב עלולים להינזק וכתבו לך את זה כבר וזה לא מומלץ {אלה אם אתה רוצה לנסות ולחזור אלינו עם התוצאות של מה יותר כואב }

המגבר בנוי לעבוד ב-2 אום אבל לא בגישור

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כל סליל בסאב הוא 4 אום ...אם אני מגשר בין 2 יציאות במגבר ומחבר אותם לסליל אחד בסאב ?מה יקרה הסאב ישרף?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז אפשר לחבר כל יציאה במגבר לכל יציאה בסאב????????

וככה כל סליל יעבוד על 4 אום אפשר בבקשה תשובה סופית

פורסם

כן, אפשר לחבר כל סליל ליציאה במגבר, אבל אז אתה חייב לאחד ערוצים ולוודא שהמגבר מוגדר על 3 ערוצים או 4.

אחרת יכול להיות שהHU יוציא לך עוצמות שונות בין שני ערוצי הסאב ואז כל סליל יקבל גם עוצמה שונה וזה לא הכי בריא לו.

ה"קומבינה" הכי מומלצת לפי דעתי היא לקנות שני מפצלי Y לאחד את שני הערוצים של הסאב ואז לפצל!

זה ישווה לך את העוצמות בשני הערוצים ואז אין בעיה לחבר כל סליל בנפרד.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

כרגע יש לי 2 יציאות rca שמגיעים מהרדיו דיסק ...כל rca מחובר לו מפצל...

אחד מכל פיצול הולך ליציאה של הרמקולים והשני ליציאה של הסאב..

הסאב מחובר בגישור...

אז להשאיר איך שזה כרגע ?

ולחבר פשוט כל סליל ליציאה... אבל השאלה אם המגבר יתן יותר עוצמה מאשר 8 אום

• תוכן חדש...