Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירת הרכב חוזרת להיות רלוונטית בעקבות עליית מחירי הדלק ועליית הק"מ השנתי שלי כבר מעבר ל35K לשנה 14.gif.pagespeed.ce.TUmZLP4p5c.gif .

אז מי שלא מכיר מדובר ב106 ראלי דור שני בציר 97.

טופלה בגבע בתקופה האחרונה ואלה עיקר הדברים שנעשו בזמן האחרון כחלק מיישור קו קטן שעשיתי:

צלחות ורפידות בכל פינות הרכב,מחזירי שמן של הגיר,טיימינג,הוחלפו שני בולמי בילשטיין קדמיים בחדשים עקב חופשים בישנים וגולת הכותרת שיפוץ סרן אחורי.

כמובן שהכל מגובה בקבלות. טיפולים הרכב עובר כל 10K ק"מ ואני מבצע אותם לכן על זה אין לי קבלות. בנוסף הוחלף האלטרנטור ורצועת אלטרנטור.

הרכב עבר טסט בנובמבר כלומר יש טסט כמעט לשנה.

תוספות על הרכב: 4 בולמי בילשטיין,קפיצי אייבך,סעפת פליטה וצנרת סופרספרינט,פילטר פתוח K&N,סטראט תחתון של OMP,ווסת דלק,ג'אנטים של ספידליין,מושבים של אימפרזה טורבו,סט הגה+דוושות+ידית הילוכים OMP,קוויקשיפט,ישנה גם מערכת פשוטה יחסית עם מגבר סאב וקומפוננט ואולי עוד משהו ששכחתי.

בנוסף קיימים אצלי הקפיצים המוקריים,ההגה המקורי (במצב חדש),קופסה של הפילטר אוויר ואולי עוד כמה חלקים שימסרו לקונה.

וישנה מכת קצה שילדה מאחורה שלא תגידו שלא אמרתי. לא משפיע על התנהגות הרכב (המדהימה) בגרוש.

המחיר 24K ש"ח

קוראים לי סאשה

057-8129277

DSC00040.jpg

74145_1652497722472_1537898920_1615486_3743964_n.jpg

75132_1652494962403_1537898920_1615484_7101887_n.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...