Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט - שטותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המורה לנהיגה שלך אמור לקבל את טופס הבחינה המעשית עם ההערות ועם הסיבה להכשלה.

במקום לחשוב איך לערער, ולהגיע לרב בוחן, כדאי לדעתי ללמוד מטעויות ולגשת לטסט נוסף.

dk87 מה שכתבת נכתב בציניות נכון?

ל'

בין אם הוא כתב את זה בציניות או לא - אני חושב שהוא צודק. ואני לא ציני.

Bimmer

פורסם
בין אם הוא כתב את זה בציניות או לא - אני חושב שהוא צודק. ואני לא ציני.

כשכותבים/אומרים "הבוחן לא אוהב/מחבב/ל"א בא לי בזוית העין" זו לא אמרה נכונה.

לבוחן אין שום אינטרס אישי והוא לא מכיר את הנבחנים אשר עולים לרכבו כדי להבחן, הכל נעשה באופן אקראי.

מה גם שלנבחן אין שום דיאלוג עם הבוחן אשר יגרום לבוחן "לא לחבב אותו".

הטסטר מגיע לעבודה שלו, העבודה שלו היא לבחון את כישורי הנהיגה של אותו תלמיד ולהחליט אם הוא כשיר ומספיק מוכן כדי לנהוג לבן על סמך בחינה של 30-40 דקות, או שלא.

אין מעורבות אישית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדובר במבחן שיש בו הרבה מאוד מרכיבים שאינם תלויים בך, אלא במה שמתרחש סביבך. בסופו של דבר לבוחן יש אמות מידה מסויימות, אבל דברים כגון עודף או חוסר ביטחון עצמי של הנהג אינם ניתנים למדידה אוביקטיבית במסגרת מבחן המהיגה, אלא על הבוחן להעריך אותם, במידה רבה לפי תחושת בטן. כיון שמדובר במדדים לא מוחלטים יש השפעה גם למצבו של הבוחן - האם הוא ישן היטב או שהתינוק שלו העיר אותו 4 פעמים, האם הנבחן הקודםהצליח לעצבן אותו בנהיגה מסוכנת וכו' וכו' וכו'. הבוחן אינו מתעניין בפרצוף שלך אלא בנהיגה שלך, אבל, כאמור, אמות המידה אינן מוחלטות.

בקיצור, קח את הבעסה בסבבה, גש לעוד טסט אחד, או שניים או כמה שיהיה צורך, עד שתקבל את הרשיון המיוחל. היום, לפחות, ההמתנה בין טסטים קצרה. כאשר אני נכשתי בטסט הראשון שלי היה עלי להמתין יותר מ-6 חודשים לתור הבא, אלה היות זמני ההמתנה לפני 35 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהגת שודים, בסופו של דבר חוץ מטעויות והכל אי אפשר להתעלם מהפסיכולוגיה האנושית.

ברוב המקרים לוקח לבן אדם 3-4 שניות כדי לתת דעה ראשונית על בן אדם , לדעתי זה גם יכול להכשיל בטסט .

פורסם

dk87 אני מכירה מעט בוחנים ומורי נהיגה, בעברי נהלתי את תחנת הדלק בפ"ת כאשר משרד הרישוי היה צמוד אלי.

ראיתי את המורים מתדלקים אצלי את הרכב לפני הטסט, תלמידים שבאים לרכוש שוקולד מהחנות וטסטרים שלוקחים את הקפה עמם למשרד כדי לסכם את הטסט המעשי של התלמיד אותו בחנו, במשך מספר שנים.

גם המורים וגם הטסטרים היו עם אותו משפט, "תנהג טוב, תקבל רשיון", יש מצבים בחיים שאי אפשר להאשים כל הזמן את הסביבה, צריך לקחת אחריות ולהבין את הטעויות ולתקן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...