Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי רכב רנו קליאו B יד שניה מפרטי 115000 ק"מ בעלות של 17000 . המוכר היה ישר ואמר לי שיש פגיעה בקצה שילדה .

ככה הוא קנה את הרכב מהמוכר הקודם .

שאלתי היא האם זה כמו פגיעת שסי והאם כדאי לרכוש רכב לאחר פגיעה כזאת?

תודה

שנה אזרחית טובה .

פורסם

אני אישית מתקשה להבין את המושג קצה שלדה, מבחינתי איך שאני רואה את זה, הרכב קיבל פצצה מקדימה או מאחורה, יכול להיות שזה נטו ירידת ערך ויכול להיות שלא, בכל אופן השוק מלא בקליאו b ואני לא הייתי שש על אחת עם תאונת שלדה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בכפוף לכל הבדיקות הידועות, אם הרכב שמור ואם הרכב מתחת למחירון, בדוק אצל כל פחח רכב שאין לפגיעה משמעות בטיחותית. אם אין תוכל להנות מרכב טוב ובזול.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הרכב יד שניה מפרטי , נפח 1400 אוטומט RXT .

הרכב נסע 118000 ק"מ - הבנתי שב120000 ק"מ צריך לבצע טיפול טיימינג . האם זה נכון ? .

האם הנפח מנוע 1400 מתאים לנסיעות יום יומיות לירושלים?

אשמח לתשובה .

פורסם

הגיר האוטומטי לא מלהיב במיוחד, אבל מדובר ברכב דיי בטיחותי (הגיר הידני זריז יחסית לקטגוריה) השנתון ישחק כאן תפקיד במחיר, חשוב לבדוק במשרד הרישוי שהרכב לא היה מושכר או משהו כזה, הפתעה נעימה שקיבלתי כשקניתי את הרכב שלי בזמנו שלא היה רשום ברישיון רכב שהוא היה מושכר בעברו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
הגיר האוטומטי לא מלהיב במיוחד, אבל מדובר ברכב דיי בטיחותי (הגיר הידני זריז יחסית לקטגוריה) השנתון ישחק כאן תפקיד במחיר, חשוב לבדוק במשרד הרישוי שהרכב לא היה מושכר או משהו כזה, הפתעה נעימה שקיבלתי כשקניתי את הרכב שלי בזמנו שלא היה רשום ברישיון רכב שהוא היה מושכר בעברו.

איך זה יכול להיות?

אני גיליתי בדיעבד שהרכב שלי היה בבעלות חברת ליסינג. אבל זה בגלל שאין רישום של "חברה" ברישיון רכב.

רק כיום יש רישום לרכב ליסינג.

לרכבי השכרה יש רישום מיוחד ברישיון ואין אפשרות לפי מיטב ידיעתי לשנות את זה.

פורסם

הרכב שלי היה מושכר לאיזשהי חברת השכרת בבני ברק, וזה לא הופיע ברישיון רכב, אבל כן הופיע במדבקה שהודבקה ע"י אותה חברה על איזה כרטיס עם הקוד של המפתח רכב כנראה בשביל צריבה עתידית של אם וכאשר למפתח חדש.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...