Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערוץ Auxiliary לפיג'ו 307, 03' - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הכל מתחיל מזה שנדפק לי הרדיו דיסק (בלבד) ברדיו של הרכב.

התיקון או החלפת כל היחידה לחלוטין די יקרים..

אני מאוד רוצה ומעדיף את האופציה של לשמוע מוזיקה מנגן MP3.

איש חשמל במוסך מרשה אמר לי שזה בהחלט אפשרי, ע"י פתיחת ערוץ דרך המחשב, תוך כדי שהוא מראה לי יחידה בעלת כניסות Line In, SD (כרטיס זכרון), ו-USB שהוא מרכיב לרדיו של פיג'ו 407 די חדשה (הוא גם ציין שאותה יחידה בטוח לא תתאים לי).

עוד הוא אמר לי שלדעתו הוא גם חושב שאוכל לקבל את האינפורמציה של השיר בתצוגה העליונה.

מישהו עשה את זה כאן?

יודע כמה זה עולה, מה זה דורש וכו'?

תודה רבה.

פורסם

אם יש יחידה מקורית של פיג'ו מה טוב. אם אין, חפש באי-ביי פתרון בדמות מתאם שמדמה פעולת צ'יינג'ר ומאפשר חיבור AUX, כרטיס זכרון או כניסת USB. מנסיוני מדובר במוצר טוב, אמין עם איכות שמע מצויינת.

לטויוטה שלי הזמנתי מתאם כזה של חברת connects2. כנס לאתר שלהם ותתרשם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר.

חפושי בגוגל על מתאם כזה בארצנו העלו חרס, על אף שאני בטוח שיש כאן חבר'ה עם ניסיון ספציפי בזה.

מישהו יכול להפנות אותי לחנות שמחזיקה מוצר כזה?

כמו כן, לא מצאתי יחידה מקורית של פיג'ו.

באתר של connects2 לא מצאתי מוצר שמתאים באופן יעודי לדגם "פיג'ו 307". הם מציינים בתאור שהוא "גם" יכול להתאים ל-307 מה שקצת גורם לי לחשוד. ננסה לשלוח להם מייל..

אם יש מישהו שיש לו ניסיון בזה (ולאו דוקא עם פיג'ו), שיכול לתת לי רמז על חנות שעוסקת בזה.. תודה.

פורסם

הסיבה של תמצא מתאם ספציפי ל 307 היא שלרוב הקונקטורים של היצרנים המקוריים הם אוניברסליים, בד"כ יש שניים-שלושה דגמים לכל יצרן (לטויוטה לדוגמה יש סה"כ שני דגמים, לכל דגמי טויוטה החדשים).

את המתאם שלי הזמנתי מאי-ביי והכל כולל הכל עלה 500 ש"ח. ככל הידוע לי בארץ מתאמים כאלה עולים 900 ש"ח. תעשה לבד את החשבון.

בית התקנות שכמעט בוודאות מחזיק מתאמים כאלה הוא "רדיו מילאנו" בבני ברק. תהיה חזק :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על העידוד..

ניסיתי להתקשר לרדיו מילאנו מוקדם יותר היום אבל לא ענו לי בשירות לקוחות.

האם החנות שבה קנית (הוירטואלית) נתנו לך שירות טוב?

אני מעדיף להמנע מלהתקע עם יחידה שלא מתממשקת רק כי אחד מאיביי התעקש שהיא כן..

תודה רבה.

פורסם

באתר של CONNECTS2 אתה יכול לחפש את הדגם הספציפי שמתאים לך, זה תלוי בסוג הקונקטור שמאחורי הרדיו. ברגע שתדע את הדגם, הרכישה מאי-ביי היא בדיוק כמו כל רכישה רגילה.

איתמר.

פורסם

אהלן,

לי יש פיג'ו 307 שנת 2002.

אני הוצאתי את הר"ד המקורי המובנה שמגיע עם הרכב, והתקנתי רדיו דיסק של אלפיין.

לצורך העניין אתה יכול להתקין כל ר"ד שרק תרצה.

אם אתה רוצה את הר"ד המקורי של 307, שמרתי אותו והוא לא בשימוש, דבר איתי בה.פ

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אהלן רועי,

תודה על התגובה.

האם דאגת שהרדיו דיסק יתממשק עם התצוגה והסטיק שמאחורי ההגה?

פורסם

זה בלתי אפשרי.

לגבי התצוגה אין סיכוי שתהיה "התממשקות" כאשר מתקינים מכשיר אפטר מרקט, לגבי השליטה מההגה זה אפשרי רק באמצעות מתאם של חברה חיצונית, וגם אז השליטה מוגבלת ולא עובדת כמו השליטה המקורית.

איתמר.

פורסם

זה ממש לא היה חשוב לי, במילא באור יום אני מצליח בקושי לקרוא את מה שכתוב על הצג.

לגבי השליטה מההגה - היא עדיין לא מההגה וממש לא נוחה, אם הייתה לי אפשרות הייתי מוריד את הידית לגמרי.

• תוכן חדש...